12.6.2016

I bring you a song! 1.

Kesä on alkanut ja yllätyksekseni minulla ei ole ollut paljon aikaa kirjoitella koneella. Olen vielä töissä, ja työpäivän jälkeen haluaa nauttia mahdollisista hyvistä keleistä ja laittaa pihaa kuntoon. Kaikille kesän viikonlopuille olen suunnitellut ohjelmaa, kuten myös heinäkuun lopussa olevalle lomalleni. Tämä kaikki tarkoittaa siis sitä, että toukokuussa alkanut blogi-aktiivisuus näyttäisi laantuvan... 

Mutta ei hätää! Päätin, että jotain postauksia minulta pitää kesälläkin ilmestyä! Koska minulla ei ole aikaa kirjoitella pitkiä tekstejä, niin kirjoitan sitten lyhyitä! Niinpä aion aloittaa Disney-musiikkihaasteen, jonka löysin netin syövereistä. Haasteessa on 25 kohtaa, joihin kaikkiin aion vastata kesä- ja heinäkuun aikana. Kohtia en välttämättä kirjoittele päivittäin, mutta heinäkuun viimeinen päivä on takarajana haasteelle. Aloitan haasteen huomenna. Alla näkyy kuitenkin haaste jo kokonaisuudessaan.

Lähde: http://24.media.tumblr.com

Elokuussa kerkeän sitten toivottavasti jatkaa "kunnon tekstien" kirjoittelemista elokuva-arvosteluilla ja teidän toiveidenne toteuttamisella. :)

5 kommenttia:

  1. Tällaiset haasteet ovat aina kivoja! Itsekin olen miettinyt jonkin haasteen tekemistä nyt kesällä, pitäisi vain löytää mieleinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin googlettelin pitkään sopivaa. Monissa haasteissa tuntuu olevan samat kysymykset, ja koska olen jo yhden haasteen tehnyt (kesällä 2013), niin peruskysymyksiä täynnä oleva haaste olisi ollut turhaa toistoa. Tässä haasteessa kysymykset oli uusia. Käytä vain sinäkin samaa pohjaa, jos yhtään kiinnostaa! :)

      Poista