22.6.2016

I bring you a song! 5.

4. Paras prinssin tai sankarin laulama laulu

Miesten laulamia soololauluja ei ole niin paljon Disney-elokuvissa kuin naisten... Tai ainakin siltä tuntuu, sillä miehisen yksinlaulun valitseminen tuntui paljon helpommalta. Ehkä lauluja on molemmilla sukupuolilla suunnilleen saman verran, mutta miesten laulut eivät vain sytytä minua niin paljon. :) Paras laulu on Aarreplaneetan I'm Still Here, Tänne jään. Laulu kertoo nuoren uhmasta, siitä ettei kukaan ymmärrä häntä ja halusta saavuttaa jotain suurempaa. Vaikka melodia onkin melko perus-pop-biisi-meininkiä, kuulostaa se minusta todella kiehtovalta ja kauniilta. Tämäkin kappale alkaa aluksi hiljaa, mutta loppua kohden saa voimia sanojensa taakse. Olen kuunnellut laulua enemmän englanninkielisenä, joten se iskee minuun sanoineen paremmin. Ei suomenkielisessäkään versiossa tosin mitään vikaa ole. 

Säveltäjä: John Rzeznik / Sanoittaja: John Rzeznik / Esittäjä: John Rzeznik tai Antti L. J. Pääkkönen (?)


Mikä Disneyn mieshahmon laulama laulu on mielestänne paras?

3 kommenttia:

 1. Ei liity tähän mitenkään, mutta voisitko kertoa mitkä ovat kaikki saduista tehdyt "näytellyt" Disney elokuvat. Liisa Ihmemaassa ja peilimaassa sekä Cinderella ja Pahatar on. Mutta kuuluuko Metsästäjä ja Lumikki tähän sarjaan? Mitä muita on? =)
  Kiitos vastauksesta jo etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu! Voisinpas kirjoittaakin aiheesta jotakin... Mutta näin pikaiseen saat vastauksen Paulan blogista alla olevasta osoitteesta:

   http://disnerddreams.com/disney-live-action-buumi/

   (Lumikki ja metsästäjä ei ole Disneyn elokuva, vaan Universal Picturesin ja Roth Studiosin tuotos. Eli se ei kuulu samaan sarjaan.)

   Poista
  2. Joo, kiitos tiedosta ja linkistä. Tuon Lumikki ja Metsästäjä elokuvan tajusin heti kommentin jälkeen wikipediasta tarkistaakkin. :)

   Poista