24.6.2016

I bring you a song! 6.

5. Paras duetto (kenen tahansa välillä)

Olen nyt tylsä, enkä ole ollenkaan ottanut duetto-kohdassa huomioon ystävysten tai perheenjäsenten välisiä duettoja. Ensimmäisinä duetoista mieleen nyt tulevat väistämättä rakkauslaulut rakastavaisten välillä. Tässä kohtaa minun on pakko valita parhaaksi duetoksi I See the Light, Valon kirkkaan viimein nään. Kappale on myös yksi parhaimmista Disneyn rakkauslauluista. Kappaleen kauneutta ei vähennä lainkaan sen aikana tapahtuva upea animaatiokohtaus leijuvine lyhtyineen.

Säveltäjä: Alan Menken / Sanoittaja: Glenn Slater / Esittäjä: Mandy Moore & Zachary Levi 
tai Maria Ylipää & Lauri Tähkä


HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!

2 kommenttia:

  1. Minä en tätä kategoriaa joulukalenterissani käyttänytkään, ja aloinkin miettiä, mitä Disney-duettoja oikeastaan on. I See the Light on ihana laulu ja yksi parhaimmista rakkauslauluista. Muita kivoja duettoja on ainakin A Whole New World sekä Once Upon a Dream (jos se nyt duetoksi lasketaan). Muista kuin rakastavaisten duetoista tulee mieleen ainakin For the First Time in Forever reprise, joka on jostain syystä suosikkilauluni Frozenista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Once Upon a Dream lasketaan duetoksi! Nuo kaikki mainitsemasi ovat ihania! Minullekin tulee muista kuin rakastavaisten laulu-duetoista ekana mieleen Frozenin laulut... mutta mitähän niitä muita olisi? Pitää oikein pinnistellä muistin sopukoita... Karhun elämää? (Mowgli laulaa vähän aikaa.) Duettoja ei kyllä ole hirveästi; lauluissa joko lauletaan yksin, kertoja voi laulaa, tai sitten useampi kuin kaksi henkilöä laulaa.

      Poista