28.7.2016

I bring you a song! 24.

25. Paras sivuhahmon laulama laulu

Sivuhahmojen laulamia lauluja on tämä haaste ollut jo pullollaan. Tyttö sekä hän, Tunnetko jo rakkauden ja Katti tahtoo olla jokainen ovat kaikki ihan mahtavia lauluja, mutta haluan ottaa tässä esille jonkun toisen kappaleen. Muistakin kappaleista on hankala valita sitä parasta, kun Disney-klassikot sisältävät niinkin mahtavia lauluja kuten Hei-hoo, Evangeline, Hakuna matata, Karhun elämää jne. Pohdinnan jälkeen valintani on kuitenkin Apinalaulu, I Wan'na Be Like You (The Monkey Song). Tässä kuningas Louien laulamassa kappaleessa on päällä hyvä meininki, eikä laulun kuullessaan voi olla jammailematta mukana. Laulussa on hyvät sanat sekä suomeksi että englanniksi, ja välillä kuultava hyräily (tai miksi sitä voi sanoa?) on loistavaa! Tämä kappale jää ihan varmasti soimaan päähän sen kuullessaan! 

Säveltäjä ja sanoittaja: Richard ja Robert Sherman / Esittäjä: Louis Prima, Phil Harris ja Bruce Reitherman tai Eeki Mantere ja Pekka Lehtosaari


Siinäpäs oli kaikki Disney-musiikkihaasteen 25 kohtaa! Jes, sain haasteen toteutettua ennen elokuuta! :) Elokuun puolella ilmestyy taas "normaaleita" tekstejä. Kertokaahan te kuitenkin, että mikä on teidän mielestänne paras sivuhahmon laulama laulu Disney-elokuvista?

4 kommenttia:

 1. Niitähän riittää. En lähde vain yhtä mainitsemaan,mutta hei hienoa kun sait tämän haasteen toteutettua. :) Jotkut kysymykset olivat kyllä aika toistensa kaltaisia. Silti kiva haaste kuiteskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hirveän hankala on valita yhtä parasta sivuhahmon laulua! Ja minun olisi pitänyt lukea haasteen kohdat pariin kertaan, kun tosiaan useammatkin kohdat olivat kuin toistensa kopioita. :P Mutta kiva, että pidit silti haasteesta! (Niin minäkin!)

   Poista
 2. Oho, menipä tämä haaste nopeasti! Pikku tekstisi ovat jokatapauksessa piristäneet päiviäni :) Kiva että toteutit tämän!

  Yhtä parasta sivuhahmon laulamaa laulua en osaa millään päättää, niitähän on miljoonia :D Apinalaulu on kyllä mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Haaste sujahti nopeasti ohi, kuten myös koko kesä! Kiva, että haasteen pikkutekstit piristivät päivääsi! :) Ja sivuhahmojen laulamia lauluja on tosiaan hirveästi! Päähahmojen laulamia lauluja on varmasti vähemmän! Ehkä. :)

   Poista