9.7.2016

I bring you a song! 15.

16. Laulu, joka soi päässäsi usein

No höh! Tämähän on melkein sama kysymys kuin kysymys 9: laulu, jota laulat päivittäin. Höh! Olenpas minä hyvän haasteen valinnut, kun se toistaa itseään... Kysymykseen 9 en vastannut kunnolla, sillä minulla ei ole mitään tiettyä laulua, jota laulan päivittäin. Päässä soivat laulut vaihtelevat hyvin paljon. Tämän päivän "haasteena" on kuitenkin keksiä laulu, joka soi päässäni usein, eli ei päivittäin. Tähän on siis helpompi keksiä vastaus. Nyt kesän aikana minulla on soinut yksi tietty laulu melkein joka päivä päässä, ja se on haasteen syytä. Haasteen otsikoksi valikoitui säe Bambin laulusta Looking for Romance, Sen lauluksi loin. Jostain syystä laulu alkaa soimaan minulla aina päässä tekstin kirjoitettuani... :) Bambin laulut ovat minusta aliarvostettuja, elokuvasta löytyy useampikin musiikillinen helmi. Sen lauluksi loin -laulussa on minusta mielenkiintoinen ja helposti päähän soimaan jäävä melodia. Kappaleessa soi ihanasti viulut, ja musiikin mukaan voi heittäytyä tanssimaan. Toisaalta laulu on ollut minusta aina myös hieman synkkä. Tämä johtuu varmasti kappaleen mollivoittoisuudesta sekä itse animaation tummuudesta. Lisäksi laulussa olevat taustakuoron hyminät olisi minusta voinut jättää pois... 

Säveltäjä: Frank Churchill / Sanoittaja: Larry Morey / Esittäjä: Disney Studio Chorus tai Jukka Kuoppamäki & Ritva Lehtelä (1969) tai Hannu Lehtonen & Leena Liimatainen (2005) sekä kuoro


Jesh! Sivussa oleva kysely näyttäisi toimivan! :) 
Kyselinkin teiltä jo aiemmin usein päässä soivaa laulua... Mutta mikä on teidän lempilaulunne Bambista? (Minun on Sadepisarat.)

3 kommenttia:

 1. Tämä lukija myöntää, etten muista Bambista MITTÄÄN! Siis no joo, juonen, mutta en ainakaan musiikkia.

  Minäkin haluan osallistua tähän haasteeseen! Laulu, joka soi päässäni usein nykyään: Ei-Disney: BFF (kyllä, vieläkin). Disney: Ledigooo, ledigoo.. No ei sentään. Juuri nyt se on se Mulanin Miehen susta teen.

  p.s. Nyt minun pitäisi tehdä vielä lehtijuttuja, mutta festivaaliurakan päättymisen kunniaksi hilpaisin tänne. Jihii! Mutta en löydä sun Sensitive-blogia..?? Se pitänee jättää läppäriaikaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Meidän pitänee seuraavalla kerralla katsoa siis Bambi. Ja Tarzan. ;)

   Ja voi Saara! Vai et ole päässyt vielä BFF:stä eroon! Voi ei! :D Teistä miehen teen on kyllä loistava kappale!

   Jeee! Kiva, että hilpaisit tänne! :) Sensitive on nyt käyttäytynyt mullakin oudosti... Et sano, jos et saa luettua sitä läppärilläkään, niin pitää koittaa tehdä jotain.

   Poista
  2. No niin, tarvitaan Bambin ja Tarzanin yhteisvaikutus, että BFF kaikkoaa päästäni!
   Minäpä ilmoitan, jos niin käy.

   Poista