8.7.2016

I bring you a song! 14.

15. Laulu, joka saa sinut surulliseksi

Apua! Tämä onkin yllättävän hankala kysymys! Mikä Disney-laulu saa minut surulliseksi...? Suurin osa lauluista tekee minut iloiseksi: "Jee, Disneytä!" Lauluja enemmän taidan tulla surulliseksi instrumentaaleista... Onhan Disneylläkin haikeita lauluja, kuten Heijastus, Koska auringon nähdä saan ja Sait kyyneleet. Yksi laulu on kuitenkin surullisuudessaan ja haikeudessaan jäänyt mieleeni: Toy Story 2:sta peräisin oleva When She Loved Me, Mä kaipaan niin. Laulussa Jessie muistelee onnellisia päiviään entisen omistajansa kanssa, ja sitä, kuinka hänellä leikittiin. Laulu on vaikuttava, eikä siihen paljoa vaadita. Kappaleessa on yksinkertainen pianosäestys ja kevyesti laulava laulaja. Mä kaipaan niin ei tee minua aina surulliseksi, mutta useammin kuin muut Disney-kappaleet. Englanninkielinen versio laulusta on parempi.

Säveltäjä ja sanoittaja: Randy Newman / Esittäjä: Sarah McLachlan tai Nina Tapio (?)


Blogin vasempaan sivupalkkiin ilmestyy piakkoin "harjoitus-kysely". Viimeksi kun tein blogissa kyselyä, ei kyselykenttä jostain syystä vastaanottanut vastauksia ollenkaan. Sivuun tulee siis "harjoitus-kysely", jonka avulla katson, toimiiko kyselyt nyt täällä, vai pitääkö minun tehdä "oikea kysely" (joka on luvassa elokuussa...) sitten jollain toisella pohjalla. Olisin kiitollinen, jos kävisitte napsauttamassa jotakin vaihtoehtoa. :)

4 kommenttia:

 1. Se on kyllä surullinen biisi se. :( Mutta ÄÄK minä tiedän vain YHDEN noista kyselyssä olevista biiseistä! Onneksi on 21 päivää aika kuunnella ne ja äänestää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Laitoin kyselyyn laulujen englanninkieliset nimet ihan sen takia, että ne tunnistaisi helpommin. Jotkut suomenkieliset nimet kuulosti niin oudoilta. Laitanpas alle kuitenkin kaikkien laulujen suomenkieliset nimet ja mistä elokuvasta ne on, niin ehkä joku sitten muistuu mieleen. :)

   - Reflection = Mulanista Heijastus
   - Will the Sun Ever Shine Again? = Lehmäjengistä Koska auringon nähdä saan?
   - No Way Out = Karhuveljeni Kodasta Sait kyyneleet
   - When She Loved Me = Toy Story 2:sta Mä kaipaan niin
   - God Help the Outcasts = Notre Damen kellonsoittajasta Auta, oi Luoja
   - Someone's Waiting for You = Pelastuspartio Bernard ja Biancasta Sua kaivataan
   - Very Good Advice = Liisa Ihmemaasta Hyvä neuvo

   Poista
  2. Reflection oli siis se, jonka muistan (kappas kummaa, kun elokuvasta ei ole kauaa aikaa). Valitettavasti lista ei hirveästi auttanut minua... vain tuon Notre Damen luultavasti muistan. Pitää kuunnella nuo joka tapauksessa, mutta ei nyt, kun juhlistan työurakan melkein-päättymistä!

   Poista
  3. Jejjjj!!!! Onnea työurakan melkein-päättymiselle, nyt varmaan jo-päättymiselle!!!! Nauti!!!

   Poista