1.2.2012

Who's the fairest of them all? 7.

Ken on maassa kaunehin? -kisa jatkuu taas. Äänestys oli jännittävä, ja tilanne oli tasan viime hetkille saakka. Tällä viikolla neitojen joukosta tippuu pois Tuhkimo.

Lähde: http://hannahsfilmresearchblog.blogspot.fi
"Olin ihan varma, että pääsisin edes kolmen parhaimman joukkoon. No, onhan seitsemäskin sija ihan tyydyttävä, enpähän ainakaan joutunut jättämään kisaa kesken ensimmäisenä. Silti olen hieman pettynyt itseeni. Miksen tajunnut ottaa tuomarin neuvoista vaaria, vaan halusin tehdä omanlaisiani kuvia, joista tulikin ihan surkeita. Olo on kuin olisin mekkoni menettänyt. Mutta ehkä ensi kerralla minua onnistaa paremmin!" Tällaisia terveisiä Tuhkimo lähettää meille ennen Ranskaan paluutaan. (Riitta, voit lohduttaa Tuhkimoa tämän pudotuksen johdosta! :) )

Sitten itse kilpailuun. Tämän viikon teema sai inspiraatiota viime viikon tanssista. Jos kilpailijat viime viikolla tutustuivat miehiin tanssin merkeissä, niin tällä viikolla he menevät naimisiin. Vuorossa on siis upeaakin upeampi hääpukukierros! Puvut ovat Umbro Arboksen suunnittelemia. (Alfred Angelon suunnittelemia oikeita, ihania Disney-prinsessoista vaikutteen saaneita hääpukuja pääset katsomaan täältä.)

Lähde: http://www.tumblr.com, by AgiVega
Ensimmäisenä meille esittäytyy Pocahontas. Hän näköjään pitää syksyisistä häistä vaahteranlehdistä päätellen. Tässä kuvassa mukana ei ole häähuntua, mutta kukkakimppu on kyllä saatu kuvaan mahdutettua. Pocahontasin pitkät hiukset näyttävät ihanilta, eikä niiden kanssa samaan päähän mahtuisikaan huntua (ainakaan aukinaisten hiusten kanssa). Ryhti on hyvä ja katse tähyää kaukaisuuteen sulhoa etsimään. Kuvan tausta on perinteinen hääkuville, ja oranssi auringonlasku sopii Pocahontasin ihonväriin (olipa nyt rasistinen kommentti, anteeksi!). Tuomari on kyllä pettynyt siitä, että Pocahontas ei esittele meille oman kylänsä perinteistä hääasua, vaan tyytyy länsimaiseen valkoiseen mekkoon. Lisäksi täytyy sanoa, että kuva on aika huono, ja Pocahontas ei näytä siinä omalta itseltään. Aijaijai, olisit jatkanut samalla linjalla kuin viime viikolla!

Lähde: http://www.fanpop.com
Toisin kuin Pocahontas, Mulan esiintyy meille sukunsa perinteisessä hääpuvussa. Häihin Kiinassa kuuluu olennaisesti häähattu ja maljan juonti seremonia. Vaikka puku ei olekaan esteettisesti ehkä yhtä kaunis kuin länsimainen vastineensa, eikä se ole Arboksen suunnittelema, on se silti kisassa sallittu ja sopii kuvaan. Sen sijaan itse Mulan näyttää kuvassa hyvin totiselta ja jopa surulliselta. Häidenhän pitäisi olla iloinen tapahtuma! Nyt näyttää siltä, kuin Mulan olisi juomassa pikaristaan myrkkyä. Aijai, sinun pitäisi kyllä parantaa rutkasti kuviesi laatua viime viikkojen suoritusten takia! Ja täytyy kyllä sanoa, että ehkä Mulanille sopii paremmin se, että hänen hiuksensa kehystävät hänen kasvojaan, eivätkä ole "pipon" alla piilossa.

Lähde: http://disney-clipart.com
Huhhuh! Täytyy sanoa, että onpas tässä uhkea puku (voiko niin sanoa?). Valkoista, kultaa, satiinia, häähuntu, hanskat, ruusuja, pilkkuja... Näyttää siltä, että kaikki mahdollinen on ängetty samaan kuvaan. Se ei kyllä ole Bellen vika, vaan tässä tapauksessa torut menevät puvun suunnittelijalle: yksinkertaisempi olisi kauniimpaa. Hyvin Belle osaa kyllä kantaa puvun... vai osaako? Hänhän näyttäisi olevan pahassa takakenossa lantiosta ylöspäin. Ihan kuin kuvasta pois rajattu mies inhottaisi häntä, ja neito yrittäisi työntyä mahdollisimman kauas hänestä liikuttamatta jalkojaan. Näyttää myös siltä, että mies pitää Bellen näkyvää kättä kiinni ranteesta eikä itse kämmenestä. Olet loistava sommittelija, Belle, mikset sommitellut kättäsi nätisti? Bellellä on uusi kampaus, joka sopii hänelle mainiosti. Myös hymy vakuuttaa, vaikka silmissä onkin jotain surumielistä. Kasvot eivät kuitenkaan ole sitä parasta Belleä. Suoritus on keskinkertainen, ellei jopa alle sen.

Lähde: http://www.fanpop.com
Auroran kantama mekko on jo paljon tyylikkäämpi kuin Bellen, ja se on selvästi saanut vaikutteita Auroran omasta mekosta. Sen sijaan vaaleanpunainen väri on liian imelä. Huntu neidolla on päässään, sekä tietysti kruunu kuninkaallisuutensa ansiosta. Aurora kantaa mekon selkä suorana, ja niin hänen kätensä kuin kasvonsakin tuovat kuvaan haaveilevan ja unelmoivan ilmeen. Auroran hymy valloittaa taas katsojat, mutta hänen nenänsä näyttää jotenkin oudolta. Ehkä se johtuu vain valaistuksesta. Kaiken kaikkiaan kuva on kuitenkin ehkä liian hempeä, kun kaikki väritkin ovat noin vaaleita. Edes tausta olisi saanut olla tummempi väritykseltään.

Lähde: http://hooks-and-needles.blogspot.fi
Voi, Tianan mekko on todella suloinen! Se muistuttaa hieman hänen talvimekkoaan, muttei ole kuitenkaan ihan sama. Tiana näyttää suloiselta kukkaselta. On hyvä idea värjätä häämekko vihreäksi, jolloin se ei ole ihan perinteinen eikä liian imelä (kuten Auroralla). Tiana on hyvässä ryhdissä, joskin ehkä hieman etukenossa. Hänen kätensä ovat hyvin prinsessamaisesti aseteltu, mutta asento näyttää kuitenkin luontevalta. Hymy on vain pieni, mutta hymy sieltä kasvoista kuitenkin löytyy. Ehkä kasvoista puuttu jotain Tianamaista särmää, mutta oikein kaunis kuva kyseessä on joka tapauksessa. Tämän viikon paras kuva.

Lähde: http://disneyprincesspicture.net
Jasminen hääasu on saanut vaikutteita Agraban katukauppiailta, mutta on silti hyvin länsimainen. Huntua pitää ylhäällä luonnonkukat. Jasmine heilahtaa onnellisen näköisenä taas vanhan tutun peilin edessä. Hymy on kaunis, mutta silmät näyttävät jotenkin epäsymmetrisiltä. Tämä kuvakulma ei ole ehkä Jasminen kannalta se kaikkein kuvauksellisin. Täytyy sanoa, että Jasminen peilikuva näyttää minusta paljon paremmalta kuin neito livenä. Jasminen käsien asento saa liikkeen näyttämään siltä, kuin tyttö tanssisi jotain itämaista hurmostanssia. Kuvan idea on hyvä, mutta toteutus melko huono.

Voi kamala, tässä olivat kaikki tytöt tällä kertaa! Nyt tuomarista kyllä tuntuu ihan siltä, kuin kisa olisi ihan keskeneräinen, sillä eihän mitenkään näin vähän tyttöjä voi olla kisassa mukana! Mutta näin ne viikot kuluu ja neidot vähenee. Kuka sinun mielestäsi saa tippua? Äänestä alas. Ensi viikolla kisassa mukana enää viisi (!) neitoa. Silloin teidän ruuduissanne näemme taas Ken on maassa kaunehin? -kisan merkeissä!!!

4 kommenttia: