8.2.2012

Who's the fairest of them all? 8.

Kisa jatkuu jännittävänä, ja taas meidän on valitettavasti aika hyvästellä yksi kilpailijoistamme. Tällä viikolla jo pitkään pudotusuhan alla ollut neito tippui pois. Heitämme siis hyvästit Mulanille.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Tässä ovat Mulanin kommentit tippumisensa johdosta: "Ääh, kaikki alkoi Mushun pelleilystä. Ennen Mushun ilmestymistä kuvioihin minulla meni kisa niin hyvin! Tietysti nämä ovat tekosyitä, ja oikea kisan voittaja olisi otattanut mahtavia kuvia itsestään jopa Mushun kanssa. Joka tapauksessa palaan ilomielin Kiinaan Pikkuveljen luo. Olen varma, ettei isä ole muistanut antaa hänelle oikein mehevää luuta pitkiin aikoihin." Näin sanottuaan Mulan liukui kisapaikalta pois sähköjohtoa pitkin huivista kiinni pitäen.

Mulanin hyvästelyistä voi jo päätellä tämän viikon aiheen. Hän mainitsee jotain isästään... Tällä viikolla kilpailijoidemme yllätykseksi kutsuimme paikalle jommankumman heidän vanhemmistaan (useimmissa tapauksissa sen elossa olevan) ja otimme heistä pienen perhepotretin. Samalla nämä isät ja äiti saivat kertoa tuntemuksiaan liittyen lapsiinsa ja tähän kisaan.

Lähde: http://www.fanpop.com
Jasminen isä, itse Agraban sulttaani, tuli tapaamaan Jasminea tänne kylmään Suomeen. Sulttaani oli oikein innoissaan tyttärensä näkemisestä. "Olen niin innoissani tyttäreni näkemisestä! Jasmine on pärjännyt kisassa loistavasti, ja olen hyvin ylpeä hänestä! Suomessa ollessani olen myös tutustunut hieman paikalliseen faunaan, ja odotan jo innolla pääsemistä takaisin palatsiini, jossa voin teetättää pienoismalleja suomalaisista eläimistä leluikseni. Jasminesta sanon vielä sen verran, että pitäkää huoli, ettei hän jäädy täällä teidän kylmässä maassanne!"

Tällä viikolla Jasminen näyttää taas pitkästä aikaa omalta itseltään. Se onkin kenties ainoa hyvä asia tässä kuvassa. Jasminen asento tai ilme eivät vastaa Ken on maassa kaunehin? -kisan tavoittelemaa naisihannetta. Hän näyttää hyvin surulliselta, hänen ryhtinsä on huono ja kädet ovat liian suoristetut. On hyvä, että isän ja tyttären välillä on katseyhteys, mutta miksi ihmeessä kuva on noin surumielinen? Kaiken surumielisyyden lisäksi Jasminen suu on jäänyt auki hieman hassulla tavalla. Tässä vaiheessa kilpailua odottaisimme paljon parempia kuvia. Aijai, Jasmine!

Lähde: http://disneyswoonerd.tumblr.com
Tianan äiti saapui tapaamaan tytärtään. "Voi että kun Ti on niin kaunis! Olen seurannut mielenkiinnolla hänen kilpailuaan, ja kerta kerran jälkeen hän on ylittänyt itsensä. Sen sammakkopuvun nähtyäni kauhistuin ja olin ihan varma, että tyttäreni palaisi kotiin luokseni. Mutta onneksi hän sai jäädä ja näyttää kyntensä! Itse en ollenkaan pidä Tian sammakkotempauksista, hän tekee niitä harva se päivä kotona. Inhoan sammakoita. Mutta rakastan tytärtäni! Isäsi olisi varmasti ylpeä sinusta!" Näin Tianan äiti puheskeli.

Tässä kuvassa tunnelma on aivan erilainen, kuin Jasminen kuvassa. Äiti ja tytär näyttävät niin onnellisilta keskenään ja molempien hymy ylettyy korvasta korvaan. Lämpimän tunnelman osoittamiseksi Tiana pitää äitiään olista kiinni, ja kuvassa Tiana näyttää parhaan puolensa, kuten oikean voittajatyypin kuuluukin näyttää. Harmi vain, että kuvaaja on ottanut todella epätarkan kuvan, jonka takia mm. neniä ei meinaa erottaa ollenkaan. Ehkä epätarkkuus on kuitenkin myös hyvästä, sillä emme näe mahdollisia virheitä, joita kuvassa voi olla. Toisaalta se ei myöskään näytä nyt Tianan ihania hymykuoppia!

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Auroran vieraaksi saapui hänen puolisonsa isä, kuningas Hubertus. Itse Auroran vanhemmilla oli jotain virkavelvollisuuksia, joiden takia he eivät päässeet tulemaan paikalle. "Olin aivan ihmeissäni, kun Aurora ilmoitti ottavansa osaa kilpailuun. Mielestäni Aurora on jo nyt maailman kaunein neito, jonka poikani ansaitsee. Hehheh, olipa hyvin sanottu, vanha kuomaseni... Ai mitä? Teillä on myytävänä Kuoma-kenkiä? Hmm... Mutta siis Aurorahan vie koko potin kotiin ja palaa linnaansa todistetusti kauneimpana neitona! Sitten voimme järjestää tanssiaiset hänen kunniakseen. Skool sille!" Näin kuningas Hubertus puhui ruokapöydässä.

Aurora parantaa suoritustaan viime viikkoisesta. Kuva näyttää siltä, kuin Aurora olisi juuri yllättänyt kuninkaan tulemalla hänen taakseen. Katsekontakti pelaa taas hienosti. Kuvasta näkyy, miten läheisiä Aurora ja kuningas ovat. Toisaalta kuvasta näkyy myös se, että he eivät ole isä ja tytär, sillä tietynlaista etäisyyttä tuossa läheisyydessä kuitenkin on. Aurora hymyilee kauniisti, hänen hiuksensa ovat kauniisti ja jopa hänen kätensä lepää tarkasti mietityssä asennossa kuninkaan olalla. Kuitenkin Auroran kasvoissa on jotain outoa, joka ehkä johtuu hänen kulmakarvoistaan.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
"Pocahontas on yhtä kaunis kuin äitinsä. Sama henki elää yhä hänessä, ja se on auttanut häntä jaksamaan kisassa eteenpäin. Huomaan, että kun Pocahontas on täällä, kylässämme asiat eivät ole enää ennallaan. Pocahontas on niin valovoimainen persoona ja auttaa niin paljon kaikkia, että totutteleminen elämään ilman häntä oli vaikeaa. Haluaisin hänet jo takaisin kyläämme, mutta tietysti haluan hänen myös voittavan kisan. Ehkä kestämme vielä pari viikkoa sen takia," sanoi heimopäällikkö Powhatan, Pocahontasin isä.

Tämän viikon kuva on hyvin Pocahontasin näköinen. Niin isä kuin tytärkin katsovat yhdessä jonnekin tulevaisuuteen hyvin vakavasti. Läheisyyttä näiden kahden hahmon välillä ilmaisee kuitenkin heidän käsiensä yhteys. Tämä on Pocahontasin ensimmäinen profiilikuva, ja se on kyllä aivan upea. Muutenkin kuva on kokonaisuudessaan upea ja eteerinen. Kiitos, että palasit takaisin mahtavuuteen, Pocahontas!

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Belleä tuli tapaamaan hänen isänsä Maurice. Tämä keksijä kertoo seuraavaa: "Olen suunnitellut koko kilpailun ajan uutta keksintöä, enkä ole kerennyt oikeastaan seurata ollenkaan Bellen kisamenestystä. Minulle oli täysi yllätys, kun minut aiemmin tällä viikolla kutsuttiin Ranskasta tulemaan Suomeen Belleä katsomaan. Jotenkin luulin, että hän olisi ollut linnassaan prinssin kanssa. Nyt aion kuitenkin seurata kisaa tarkasti, ja keksiä kenties jonkun kannustusrobotin... Jos muutan siivojarobotin piirrustuksista A:n komponenttiin D..." Ja näin jätimme Mauricen suunnittelemaan uutta keksintöään.

Kuvassa näemme pitkästä aikaa Bellen ihan läheltä. Bellen ja hänen isänsä välillä on jokin kujeileva yhteys, ja molemmat näyttävät kuvassa hyvin onnellisilta. Bellellä on kasvoillaan ihana hymy. Myös hänen kätensä on laskettu isänsä olkapäälle, mutta kuvakulma kädelle ei ole se paras. Käsihän näyttää jotenkin kauhean ohuelta ja ruikulilta, vaikka sormet onkin aseteltu hienosti. Ja täytyy kyllä sanoa, että ehkä Bellen kasvoista jää puuttumaan se joku ihanuus, mitä hän on aikaisemmilla viikoilla pursunnut. Hmm...

Tässä oli tämän viikkoinen Ken on maassa kaunehin? -kisa. Kuka näistä jäljellä olevista viidestä neidosta tippuu? Se on juuri SINUN valintasi! Kohtahan tässä alkaa jo semifinaalit! Viikon päästä näemme taas ruuduissanne, ja silloin juhlitaan ystäviä!

3 kommenttia:

  1. Jasminen on aika lähteä kotiin!

    VastaaPoista
  2. En edelleenkään tykännyt tuosta Auroran kuvasta. Vaikka eihän siinä ollutkaan hänen isänsä, mutta kuitenkin...

    VastaaPoista