28.1.2012

Jos sä haluut syödä mehukkaita sikoja...

Kävin viime keskiviikkona (Aku Ankka -päivä!) katsomassa ystäväni kanssa Leijonakuninkaan 3D:nä. Karkkipussi rapisi, kun istahdimme alas penkeille. Salissa ei ollut meidän lisäksemme kuin vain seitsemän ihmistä, joista yksikään ei ollut lapsi. Jossain lehdessä olikin lukenut, että Leijonakuninkaan menee elokuviin katsomaan vain 20-30 -vuotiaat, jotka haluavat muistella omaa lapsuuttaan. Näin tapahtui ainakin Savonlinnassa. Oli hauskaa, kun naurua kuului vain sellaisissa kohdissa, joissa huumori oli suht järkevää... No nyt huijasin. Kyllä kaikki Pumbaan pieruhuumorikohdat kirvoittivat pientä hihittelyä meissä aikuisissakin.

Lähde: http://www.imdb.com
Tämän tekstin tarkoitus on kertoa, että Leijonakuningas 3D on PARAS KOSKAAN NÄKEMÄNI 3D-ELOKUVA!!!!!!! Unohtakaa Avatar, tässä tulee voittaja! Luulisi, että elokuva, johon kolmiulotteisuus on lisätty jälkikäteen, on ihan kökkö, mutta ei. Siis oikeasti elokuva oli muokattu tosi vaikuttavasti ja tuntui, että olisi itse ollut paikan päällä. Elokuva oli paljon realistisemman tuntuinen, kuin vaikka se Avatar, vaikka Avattaressa seikkailevatkin oikeat (eikä piirretyt) ihmiset. Ruohonkorret olivat niin siistin näköisiä että huhhuh! Ja tietysti oman lisänsä elokuvaan toi mahtava juoni ja elokuvan mahtipontisuus!

Luulen kyllä, että tämän mahtavan kokemuksen elokuvaan toi se, että olen nähnyt elokuvan parisen (kröhöm...) kertaa kaksiulotteisena, joten tiedän, mitä kaikkea 3D toi elokuvaan. Suosittelen oikein lämpimästi elokuvaa teille kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Wou, kuulostaa kyllä mahtavalta! Ja tietysti sinä oikeana Disney-eksperttinä oot luotettava henkilö arvioimaan leffaa. ;) Jos en ois nähny sitä sillon sun synttäreillä, niin menisin nyt kattoo sen 3D:nä. Mutta koska oon nähny, niin en taida jaksaa/raskia mennä.. Uskon joka tapauksessa kaiken ylistyksesi ja fiilistelen sillä!

    VastaaPoista