15.2.2012

Who's the fairest of them all? 9.

Jälleen on viikko vierähtänyt Ken on maassa kaunehin? -kisaa odotellessa. Onneksi enää ei tarvitse odottaa! Tällä viikolla enää neljä neitoa kilpailee keskenään. Kuka siis tippui tällä viikolla?

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Ja kisastahan tippui kisan viimeinen vaaleaverikkö, Aurora. Tässä ovat hänen fiiliksensä tippumisen jälkeen: "Mitä, minäkö? Minä kun luulin, että voittaisin kilpailun, olenhan niin suosittu kuningaskunnassani... Mutta täytyy kyllä myöntää, että muut tytöt ovat olleet paha vastus, ja he kaikki ovat todella, todella kauniita neitoja! Ja loppujen lopuksi palaan ilomielin linnaani, sillä olen jo kaivannut kuurupiilon leikkimistä, ja varsinkin ihanaa prinssiäni!" Kiitos kilpailuun osallistumisesta, Aurora!

Eilen viettämämme ystävänpäivän takia tämän viikon kuvien teemana on ystävyys, mutta ei mikä tahansa ystävyys. Kyseessä on nimittäin kuvat neitojen parhaimpien eläinystävien kanssa. Tytöt saivat siis jälleen ilahtua vierailijoista. Samalla he kertovat jotain eläinystävästään.

Lähde: http://dr-eyecandy.blogspot.fi
"Pidän parhaimpana eläinystävänäni miestäni. Tässä tapauksessa jätkä on todella eläin. Tutustuin Naveeniin hänen ollessaan loitsuttuna sammakoksi. Sammakkona ollessaan hän myös hurmasi minut täysin. Toki tällä hetkellä Naveen on ihminen, mutta hänkin pukeutuu välillä minun laillani sammakoksi, ja silloin pompimme huoneesta toiseen talossamme. Hehe! Toki Louis, alligaattori-ystäväni, on vieläkin alligaattori, mutta olen niin tottunut häneen, joten siksi valitsin Naveenin parhaaksi eläinystäväkseni." Näin Tiana selittää sammakko-fetissiään. (Valitettavasti jouduimme loitsimaan Naveeniin kuvan ottamisen ajaksi sammakoksi, mutta onneksi Mama Odie palautti hänet taas inhimilliseen muotoonsa.)

Kuva on melkein täydellinen; Tianalla on mahtava asento, hänen kasvoillaan näkyy hellä ilme ja sammakko istuu hänen kädelleen sopivasti. Kuvassa on jotain ällöttävää, koska kaunis nainen suutelee limaista sammakkoa. Myös hauskuutta löytyy kuvasta, koska sammakko mutristaa huuliaan, joihin olisi halunnut suudelman, ja näyttääkin hämmästyneeltä saadessaan muiskun poskelleen. Kaikki kuvassa on siis hienoa, mutta viikon teemana oli ystävyys. Tämän kuvan teemana voisi pikemminkin olla rakkaus tai jokin vastaava. Voittaako kuvan täydellisyys jatkopaikkana vai teeman sivuuttaminen lähtöpaikkana?

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Jasminen paras eläinystävä on hänen Radza -tiikerinsä. "Olen tuntenut Radzan lapsesta asti, kun hän oli ihan pentu. Isäni halusi ostaa minulle jonkin lemmikin ilahduttaakseen minua, ja niin hänen uljaimmat soturinsa hankkivat minulle tiikerin pennun. Meillä on Radzan kanssa jokin yhteys; hän tuntee mitä minäkin ja päinvastoin. Radza on upea apu minun sitä tarvitessani ja hän häätää epämieluisat vieraat hetkessä. Olen kuitenkin hyvin hämmästynyt siitä, että Radza tuli Suomeen tapaamaan minua; hän kun ei tykkää kylmästä ollenkaan!"

Viime viikon epäonnistuneen kuvan jälkeen Jasmine parantaa suoritustaan huomattavasti. Kuva on hauska, ja siitä huomaa, miten ystävysten ajatukset kohtaavat samanlaisen ilmeen luomisessa. Erityisen huomion vie Radza -tiikeri mahtavalla katseellaan. Jasmine on kaunis, mutta jotenkin hänen ilmeensä on taas nyrpeä. Mielestäni Jasminen kasvoilla on hyvin usein nyrpeä tai ärsyyntynyt ilme, jonka hän ehkä tekee huomaamattaan. Nyt olisi kuitenkin aika ruveta hymyilemään!!! Onneksi Radza on kuvassa pelastamassa Jasminen.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
"Olin kerran samoilemassa metsässä, kun huomasin siellä loukkaantuneen pesukarhun. Se näytti hyvin nälkiintyneeltä ja oli satuttanut käpälänsä. Minun oli pakko ottaa se mukaani ja hoitaa se kuntoon kodissani. Kuntouduttuaan pesukarhu ei enää halunnut jättää minua, vaan alkoi seuraamaan minua kaikkialle. Annoin sen nimeksi Miiko. Hassua on se, että nykyään Miiko söisi koko ajan, jos vain saisi siihen mahdollisuuden. Johtuu varmaan siitä, että hän oli nälkäkuoleman partaalla." Näin Pocahontas kertoo eläinystävästään Miikosta.

Pocahontas onnistuu taas kuvassaan. Hän näyttää eteerisen ja luonnollisen kauniilta. Tällä kertaa Pocahontasin hiukset ovat eri tavalla kuin yleensä on, ja se tekee kuvasta erityisen. Miiko tuo muuten niin vakavaan kuvaan hieman huumoria tai hämmästystä olemuksellaan. Täytyy sanoa, että Pocahontasista tulee usein hyvin taiteellisia kuvia. Hän ei ehkä sovi kaupallisiin kuviin niin hyvin. Mutta haittaako se, sillä niin kauniilta hän edessämme näyttää!

Lähde: http://www.fanpop.com
Bellellä ei ole samanlaista eläinystävää kuin muilla neidoilla on. Lähimmät ystävät Bellellä ovat ihmisiä, mutta kyllä neito eläimistäkin välittää. "Philip (tai Filip, en tiedä kirjoitusasua) on oikeastaan isäni hevonen. Isä osti sen markkinoilta voidakseen matkustaa kauemmas. Philip on kuitenkin tärkeä minulle, ja sillä on tunteet, ihan niinkuin meillä ihmisilläkin! Philipille voi mennä kertomaan kaikki huolensa ja ilonsa varmuudella, ettei hän välitä niitä eteenpäin," kertoi Belle.

Tästä kuvasta välittyy kiinteä ystävyys ja hellyys. Molemmat ovat onnellisia siitä, että toinen seisoo siinä vieressä. Belle on taas täydellinen. Oikeastaan kuvassa ei ole mitään moitteen sijaa. No löytyi yksi: ensi kerralla hupun voisi ottaa pois päästä.

Voi mahtavuus sentään, millaisia neitoja on kärkinelikossa! Eihän heistä ketään voi enää tiputtaa pois! Onneksi tiputus ei ole minusta kiinni, vaan sen päätätte jälleen kerran te! Ensi viikolla ollaan jo semifinaalissa! Hui!

4 kommenttia:

  1. Vaikea valinta, mutta Mulan ei huomioi elänystäväänsä tarpeeksi vaan omii koko kuvan taiteellisella olemuksellaan. Siispä hän ulos!

    VastaaPoista
  2. EDIT: siis Pocahontas!

    VastaaPoista
  3. Välitän Ronjan kommentin: Jasmine ulos!

    VastaaPoista