22.2.2012

Who's the fairest of them all? 10.

On semifinaalin vuoro Ken on maassa kaunehin? -kisassa! Huiii! Tällä viikolla putoaja on Jasmine.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Jasmine kauhistui pudotustaan. "Mitä... minäkö? (Juuri samat alkusanat kuin Auroralla viikko sitten...) Mutta minun valitsemiseni olisi tuonut kisaan etnistä uskottavuutta ja olisin ajanut vähemmistöjen asiaa sataprosenttisesti. Olisin halunnut päästä kärkikolmikkoon, mutta olen kuitenkin loppujen lopuksi tyytyväinen, että pääsin näinkin pitkälle. Kiitos kaikille kannattajilleni, oikein ihanaa ja kaunista alkukevättä teille!" Näin Jasmine.

Ja nyt on aika "tsiigata" meidän kärkikolmikkomme! Jäljellä on enää Pocahontas, Belle ja Tiana. Kaikki heistä tulevat varmasti saamaan mainetta ja kunniaa. Lepertelyt sikseen ja itse kisan pariin. Tällä viikolla laitoimme kilpailijat tiukille. He nimittäin saivat esittää meille suudelman unelmiensa miehen kanssa. :) Ei muuta kuin suukkoja katsomaan!

Lähde: http://www.fanpop.com
Tiana esittää hellän suudelman prinssi Naveenin kanssa. On hyvä, etteivät ystävämme ylly liian intohimoiseen suudelmaan, joten heidän kasvonsa pysyvät vielä kauniin näköisinä. Hellyyttä kuvassa silti piisaa: käsi on kädessä, Tianan toinen käsi kepää Naveenin olalla ja molemmat näyttävät nauttivan tilanteesta. Tianan nenä peittyy vähän Naveenin nenän taakse, mutta se ei haittaa. Upea, romanttinen kuva.

Lähde: http://thedisneybtches.blogspot.fi
Tässä suudelmassa on paljon enemmän intohimoa kuin Tianan ja Naveenin vastaavassa. Kuva on hyvin romanttinen: Belle lepuuttaa käsiään prinssinsä rintakehää vasten ja prinssi silittää Bellen hiuksia. On harmi, että Bellen nenä peittyy täysin hänen prinssinsä nenän taakse. Mutta prinssi on niin komea, joten se ei haittaa!

Lähde: http://musicboxmemories-tuulia.blogspot.fi
Pocahontas on neidoista ainoa, joka onnistuu pitämään nenänsä kameran puolella miehensä nenään nähden. Suudelmassa Pocahontasin ilme on hyvin totinen, ikään kuin kyseessä olisi jäähyväissuudelma. Tässä kuvassa Pocahontas vie myös voiton suudelmaa säätelevänä, vahvana ja voimakkaampana hahmona. John Smith on tavallaan alistettuna neidon alla. Mahtavaa!

Täytyy sanoa, että juuri oikea kolmikko on päässyt kärkeen asti. Kuvat suudelmista ovat koskettavia ja herkkiä, ja tekee ihan mieli pussata itsekin jotakuta. Silti vain kaksi neitoa pääsee finaaliin asti. Ketkä kaksi näistä tummahiuksisista kaunottarista ansaitsevat finaalipaikan? Se selviää ensi viikolla!!! Siihen asti au revoir!

3 kommenttia:

  1. Pocahontas pois! Hänellä on yksinkertaisesti huonoin kuva tällä kertaa.

    VastaaPoista
  2. mä olisin äänestänyt belleä

    VastaaPoista