29.2.2012

Who's the fairest of them all? 11.

Tervetuloa seuraamaan mahtavaakin mahtavampaa Ken on maassa kaunehin? -kisan FINAALIA!!!! Nyt rummut pärisee ja soi KOVAA!!!! Yksitoista viikkoa kilpailua on takana, ja tämän päiväisen pudotuksen jälkeen jäljellä on enää kaksi neitoa kahdestatoista. Mutta nyt on aika, niin valitettavaa kuin se onkin, pudottaa yksi kilpailija pois. Pronssisijalle kilpailussa tuli siis yksi ennakkosuosikeista, Pocahontas.

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
"Minusta oli mahtavaa päästä kilpailemaan. Toki olisin kovasti toivonut voittavani, sillä voittoni turvin olisin voinut ehkä luoda heimolleni paremmat elinolosuhteet. Tiedättehän, olisin voinut ostaa yli talven säilyvää ruokaa mielin määrin niin, ettei kukaan olisi joutunut enää kärsimään nälkää. Ehkä selviämme paremmin, jos en anna enää Miikolle niin paljon ruokaa. Olen tyytyväinen kisasuoritukseeni, vaikka häpeän vielä vähän hääpukukuvaa. En silti hävinnyt huonommilleni. Onnea kilpailuun sekä Bellelle että Tianalle!" Näin kertoi Pocahontas, tuo mahtava taidevalokuvien edustaja. Ja ehkä hän saa elantoa kylälleen muutenkin, sillä on kolmas sija jo aika hyvä tulevaisuuden kannalta.

Sitten pääsemme itse finaalikaksikon pariin. Tällä viikolla neitoja ei arvostella pelkästään yhden kuvan perusteella, vaan katsahdamme koko menneen kilpailun aikana kuvattua kuvasaldoa. Tietysti olemme ottaneet tytöistä myös uudet kuvat, joiden aiheen he ovat ihan itse saaneet valita. Lisäksi testasimme tyttöjen ihanuutta sekä äänen että liikkuvan kuvan perusteella. Niinpä kaikki nämä edellä mainitut asiat tulisi ottaa huomioon äänestyksessä, mikä ei luultavasti helpota sitä millään tavalla. Mutta eiköhän anneta tyttöjen ihastuttaa meidät.

Ensimmäiseksi keskitymme Tianaan. Katsokaamme aluksi hänen menneiden viikkojen kuvat.


Tiana on kuvissaan hyvin herkkä, kujeileva ja hymyilevä. Tuomari on koko kisan ajan ollut ihastunut Tianan hymykuoppaan sekä kihariin hiuksiin. Tianan vartalon hallinta on ollut loistavaa kaikissa kuvissa. Parhaimmat kuvat Tianalle ovat olleet juhlapukukuva, eläinystäväkuva sekä kuva vanhemman seurassa. Mitään suurempia pohjanoteerauksia Tiana ei ole tehnyt. Hänen viehätyksensä sammakoihin näkyy monissa kuvissa. Kaiken kaikkiaan tämän New Orleansilaisen neidon motto "voin kaiken saavuttaa" voi hyvinkin pitää paikkaansa!

Lähde: http://kidstvmovies.about.com
Tiana valitsi hyvin herkän kuvan viimeiseksi kilpailukuvakseen. Kyseisessä kuvassa kaunis, öinen New Orleans pääsee oikeuksiinsa. Samoin oikeuksiinsa pääsee Tianan sammakkofetissi. Tianan kuva on hyvin samanlainen, kuin hänen eläinystävä kuvansa: se on kuvattu samassa paikassa ja samoissa vaatteissa. Tässä kuvassa Tiana näyttää hyvin hämmästyneeltä katsoessaan itsevarmalta näyttävää sammakkoa. Tianan vartalonhallinta on taas mahtavaa, ja vaikka asento varmasti on epämukava, saa Tiana sen näyttämään mukavalta. Tytön sivuprofiili on kaunis, ja hänen kiharat suortuvansa näyttävät suloisilta. Oikein onnistunut kuva, kiitos Tiana!Videossa Tiana lauloi meille kotikaupungistaan, jossa videon kuvauksetkin tapahtuivat. Siinä näemme kaikki Tianan ystävät sekä hänen rakkaan ravintolansa. Tämä kertoo siitä, että neito on hyvin avoin, eikä jää peittelemään yksityisyyttään. Laulu on tarttuva ja Tianan hymy on ihana. Mahtava lopetus kilpailulle, Tiana!!!

Seuraavaksi katsomme Bellen suoritukset.


Belle näyttää kuvissaan todella sirolta, herkältä, hymyilevältä ja kauniilta. Myös Bellen vartalonhallinta on ollut todella mainiota melkein koko kisan ajan. Hän osaa huomioida kuvissaan jokaisen pienen yksityiskohdan sormiensa asentoja myöten, jos vain muistaa keskittyä itse kuvauksiin. Bellen parhaat kuvat ovat juhlapuku kuva (!), kasvokuva ja eläinystävä kuva. Välillä Bellellä on ollut kuviensa suhteen huonoja kausia, mutta niistä on kyllä aina päästy ponnistamaan ylös. Belle taitaa mottonsa mukaan olla tähti, joka voittaa pimeän. Pimeän voiton ohella myös koko kisan voitto on ihan lähellä!

Lähde: http://www.fanpop.com
Belle valitsi finaalikuvakseen läheltä otetun, herkän kasvokuvan. Kuvassa Belle suojelee käsiensä välissä voikukan siemennuppua, eikä puhalla sitä menemään. Bellen kasvoilla on hellä ilme, ihan kuin hän katsoisi omaa läheistä ystäväänsä käsiensä välissä. Kuvan kuvakulma on mielenkiintoinen, sillä se on otettu maanrajasta, mutta kyseessä ei silti ole sammakkoperspektiivi. Taustalla näkyvä auringonlasku (luultavasti) antaa kuvalle viimeisen silauksen. Mitään moitittavaa ei siis kuvasta löydy. Mahtavaa, Belle!Videossa Belle laulaa tulevaisuuden haaveistaan ja karkauspäivän kunniaksi aikeistaan olla menemättä naimisiin (vaikka hän on jo naimisissa...?). Video keskittyy Belleen, ja siinä hän näyttää alussa meille myös erilaisen puolen itsestään: kaikki neidossa ei olekaan niin herkkää (ja totista?) kuin voisi kuvitella. Hieno lauluääni ja hieno laulu.

Nyt molemmat finalistit ansaitsevat jo tässä vaiheessa kättentaputukset, niin mahtavia kuvia heistä tulee! Molemmat ovat myös aivan täydellisiä laulajia! Tapu tap tap! Nyt on siis aika päättää voittaja! Hyvät äänestäjät, äänestäkää siis sitä neitoa, jonka kuvien ja videon kokonaisuus vaikuttaa teistä huonommalta kuin toisen. Eli äänestäkää taas putoajaa, ei voittajaa. Ja viikon päästä kruunataan voittaja Ken on maassa kaunehin? -kisasta!!!!!

3 kommenttia:

  1. Ei kukaan uskalla enää edes äänestää kun valinta on niin vaikea :) Äänestän Aku Ankkaa! ;)

    VastaaPoista
  2. Haa! Senkin anarkisti! :)

    VastaaPoista
  3. Belle tippukoon!!! Tiana on ylivoimainen voittaja! :)

    VastaaPoista