7.3.2012

Who's the fairest of them all? 12.

ON SEN AIKA. Tänään selviää vuoden 2012 Ken on maassa kaunehin? -kisan voittaja!!!!!! Takana on 12 viikkoa (+ joululoma) raakaa kilpailua. Kilpailussa mukana on ollut 12 upeaa nuorta neitoa, joista on karsittu viikko kerrallaan yksi pois. Takana on kuvia mekoista, kuvia neidoista lähimmäistensä kanssa sekä tietenkin kasvokuvia. Myös neitojen asennetta elämään sekä heidän taustojaan on käyty hyvin yksityiskohtaisesti läpi kilpailun aikana. Kukapa olisi tiennyt, että Aurora tykkää leikkiä kuurupiiloa tai että Tuhkimon lempiruokaa ovat kurpitsat. Entä kuka olisi tiennyt, että Pocahontasin kylä riutuu köyhyydessä?

Koko kilpailu on johtanut kuitenkin tähän tähtihetkeen, tänään toinen tytöistä kruunataan Ken on maassa kaunehin? -kisan voittajaksi. Jäljellä on siis tumma kaunotar Tiana...

Lähde: http://www.fanpop.com

"Minua jännittää ihan hirveästi! Olen melko varma, että Belle voittaa. Onhan hänellä enemmän kokemusta näistä asioista kuin minulla."

...ja ranskalaishurmuri Belle:

Lähde: http://www.fanpop.com

"Mahassani pyörii tuhat perhosta, olen todella jännityksestä sekaisin! Tiana on paha vastustaja, hänellä on ne tuomarin mainostamat hymykuopatkin. Hän varmaan voittaa."

Ovatpa molemmat tytöt hyvin "itsevarmoja" voitostaan. Nyt on kuitenkin ehkä aika kertoa, mitä voittaja saa voitettuaan tämän kilpailun. Emme ole tainneet kertoa sitä vielä koko kilpailun aikana. Ensinnäkin kilpailun voittaja saa tietenkin mainetta ja kunniaa niin paljon, että sitä olisi vaikka muille jakaa. Toiseksi kilpailun voittaja saa oikein hyvän mielen. Kolmanneksi kilpailun voittaja saa tietysti otsalleen voittajan kruunun. Neljänneksi kilpailun voittaja saa kysyessään taikapeililtä "ken on maassa kaunehin?" vastaukseksi "sinä olet!"! Viimeisin palkinto on, että kilpailun voittaja saa kuvansa tämän lukemasi blogin reunaan vielä tämän kuun aikana. Mitä mahtavia palkintoja luvassa onkaan!!! :)

Mutta nyt on hetki lyönyt. Nyt on aika julistaa vuoden 2012 Ken on maassa kaunehin? -kilpailun voittaja.

Rummut pärähtävät soimaan.

Jännitys tiivistyy.

Tytöt hikoilevat.

Jännitys tiivistyy.

Tytöt hypistelevät käsiään kasvot valkeina.

Jännitys tiivistyy.

Ja voittaja on.....

....

 Lukijoilta menee hermot.

...

Jännitystä voi leikata veitsellä.

...

...TIANA!!!!!!!!!!

Lähde: http://www.cinemablend.com

Miltä nyt tuntuu? "Tunnelmaa ei voi sanoin kuvata! Siis tuntuu aivan mahtavalta! Enpä olisi uskonut kilpailun alussa, että pääsen näin pitkälle! Haluan kiittää kaikkia äänestäjiäni, olette olleet mahtavia! Tai oikeastaanhan minun pitää kiittä teitä, jotka ette ole äänestäneet minua! Kiitos!!! Vien tämän kruunun ilomielin New Orleansiin! Louis on siitä varmasti innoissaan! Aivan ihanaa!"

Näihin tunnelmiin, näihin kuviin päättyy vuoden 2012 Ken on maassa kaunehin? -kisa. Pääsemme juhlimaan Tianaa voittajana. Viikon päästä tässä samassa ruudussa teitä viihdyttää vielä yksi Ken on maassa kaunehin? -jakso, jossa katsotaan, mitä kilpailijoille kuuluu kilpailun jälkeen. Nyt pääsemme kuitenkin juhlimaan Tianaa ja sanomaan kaikille HYVÄÄ YÖTÄ!!!

1 kommentti: