29.1.2015

Who's the furriest of them all? 12.

Tänään on se hetki, jota olemme odottaneet lokakuun alusta asti, jolloin kilpailumme starttasi käyntiin. Tänään on nimittäin aika julkistaa Ken on maassa kaunehin? -kilpailun neljännen kauden voittaja! Huuuu!!!!! Kilpailu on kestänyt yhteensä 17 viikkoa. Noiden viikkojen aikana kilpailussa kisailleet 12 eläinneitosta ovat kohdanneet toinen toistaan haastavampia kuvausaiheita, ja yksi kerrallaan kilpailijat ovat karsiutuneet pois kisasta. Jäljellä on enää kaksi parasta, aristokraattinen Herttuatar Pariisista ja eläväinen Nala pimeästä Afrikasta. Tänään kruunaamme toisen heistä maan kauneimmaksi eläimeksi! Ennen voittajan selvittämistä katsotaan kuitenkin, missä tunnelmissa kilpailijat ovat nyt...


"Itse asiassa olen melko rauhallisilla mielin odottamassa voittajan julistamista. Luulin, että olisin paljon jännittyneemmässä tilassa. Katsojat ovat kuitenkin äänestäneet, enkä minä voi enää millään tavalla vaikuttaa päätökseen. Kävi kuinka tahansa, olen onnellinen."


"Äh, en malta odottaa, että voittaja selviää! Minua jännittää ihan hirveästi! Päästäkää minut jo jännityksestä, olkaa niin kilttejä! Olen melko varma, että Herttuatar vie voiton... Ja sen hän kyllä ansaitsee klassisen kauniilla kuvillaan. Kertokaa jo voittaja!" 

Pitkitämme vielä hieman Nalan jännitystä, sillä kerromme, mitä kilpailun voittaja saa palkinnokseen. Onhan palkinnot hyvä kertoa jo tässä vaiheessa kisaa. :) Ensinnäkin kilpailun voittaja saa hyvän mielen itselleen. Toiseksi voittaja saa mainetta ja kunniaa. Kolmanneksi voittaja saa kukkaiskruunun päähänsä. Kruunun tulee luovuttamaan viime vuoden voittaja Gothel. Neljänneksi voittajan kuva ilmestyy blogin reunaan komeilemaan piakkoin. Ja viimeiseksi voittaja saa taikapeililtä kysyessään "ken on maassa kaunehin?" vastaukseksi "sinä olet!" Mitä mahtavia palkintoja onkaan luvassa! :)

Kertokaamme vielä, että äänestys oli tällä viikolla todella tasainen! Niin Nalalla kuin Herttuattarella oli omat syvät rivinsä kannattajia. Herttuattaren kannattajat kehuivat kissan tähtisilmiä, kypsyyttä, määrätietoisuutta, kauneutta ja kokonaisvaltaista ihanuutta. Nalan kannattajat kehuivat taas leijonan täydellisyyttä, kuvien tasaisuutta, energisyyttä, ja sanoipa joku ihan rakastavansa leijonaa. Molempia kilpailijoita kehuttiin myös persoonallisiksi ja viehkeiksi. Ääniä annettiin yhteensä 23 kappaletta, ja voittaja sai 13 puoltavaa ääntä, eli äänestyksen tulos oli siis parista äänestä kiinni! 

Mutta nyt on vihdoin tullut SEN aika. On aika julistaa vuoden 2015 Ken on maassa kaunehin? -kilpailun voittaja!!!!!

Jännitys tiivistyy. 

Rummut lähtevät pärisemään. 

Tuomari saa käteensä kirjekuoren, jossa ilmoitetaan voittajan nimi. 

Jännitys tiivistyy. 

Nala pyörii ympyrää jännittyneenä. 

Tuomari avaa kirjekuoren. 

Jännitys tiivistyy. 

Herttuatar sukii turkkiaan vilkuillen samalla tuomaria. 

Rummut pärisevät. 

Jännitys tiivistyy yhä. 

Tuomari lukee voittajan nimen. 

Ja voittaja on...

....

....

Herttuatar ja Nala ovat lamaantuneet ja katsovat jännittyneinä tuomaria. 

.....

....

Rummut pärisevät: pär-pär-pär-pär!

....

....

Jännitys on niin tiivis, että sitä voisi leikata veitsellä ja levittää voileivän päälle. 

...

...

Lukijoilta menee hermot. 

....

....

... NALA!!!!!!!!


Ja perinteitä kunnioittaen tässä tilanteessa kysytään: miltä nyt tuntuu? "ÄÄÄÄKKKK!!!! Mitä ihmettä!?!??!? Minäkö olen tänä vuonna se kaikista kaunein!?!??!? Ei voi olla totta!!!! Mitä... mitä minä nyt vielä sanoisin... Kaikki sanat ovat kadonneet päästäni... KIITOS kaikille niille, jotka kannustivat minut voittoon! Iso kiitos siis kaikille äänestäjille! Nyt siis... nyt... ääh! Kiitos!!!!" 

Näihin tunnelmiin päättyi vuoden 2015 Ken on maassa kaunehin? -kisa. Oikein paljon onnea hieman häkeltyneelle Nalalle! Noin viikon päästä kurkistamme vielä kerran eläinneitosten elämään, ja katsomme, mitä he ovat puuhailleet kilpailun jälkeen. Kannattaa olla siis vielä mukana näillä taajuuksilla! Nyt pääsemme juhlistamaan Nalan voittoa - mutta muistakaa, huomenna on arkipäivä, joten voittojuhlia ei kannata vetää ihan övereiksi! :)

3 kommenttia:

 1. Ihastuttavan pirteä voittokuva Nalalla ja Herttuattaren asenne hurmaa! Hyvä kärkikaksikko ja jännä finaali. Olisko seuraavaksi sitten herrojen vuoro kauneuskisata? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Sanotaan näin, että nähtäväksi jää, ketkä osallistuvat ensi syksyn kisaan... Mielessä on jo parikin vaihtoehtoa... ;)

   Poista
 2. JEEE! Mahtavaa! :) Piristi iltaa tämä teksti, vaikka ei tässä nyt kärsimässä olla. Terkkuja Wienistä kirkonkellojen kalkkeesta!

  VastaaPoista