15.1.2015

Who's the furriest of them all? 10.

Tänään selvitämme, ketkä ovat päässeet Ken on maassa kaunehin? -kilpailun kärkikolmikkoon!!!! Hii!!!! Itse asiassa kärkikolmikko selviää saman tien, sillä kisasta tippui pois hiirineito Bianca.


Biancan kuva Toni-pojan kanssa äänestettiin yksimielisesti huonoimmaksi kuvaksi. Bianca sijoittui neljännelle sijalle, mikä ei ole ollenkaan huonompi sijoitus. "Olen oikein tyytyväinen kilpailumenestykseeni, vaikka kyllähän tippuminen aina harmittaa. Viime viikon kuva oli minulta todellakin aikamoinen riman alitus, anteeksi siitä kaikille puolellani olleille... Vaikka heitä ei äänestyksen perusteella ollutkaan. Nyyh! En ole kuitenkaan katkera. Ja aion kantaa karvahattua yhä ylpeästi päässäni!" Kiitos, Bianca, kisaan osallistumisestasi! 

Biancan pudottua jäljellä on kolme parasta kilpailijaa: Nala, Herttuatar ja Kaunotar. Tällä viikolla näemme kauan odotettuja rakkauskuvia! Tai ainakin tuomari on odottanut näitä kuvia kauan... Pääsemme siis näkemään kilpailijat elämänsä rakkauden kanssa. Eläinneitoset kertovat meille myös ensikohtaamisestaan rakkautensa kohteen kanssa! Tarinat meille tulkkaa perinteiseen tapaan Lumikki.


"Thomas O'Malleyn ensitapaamiseen liittyy sekä iloisia että surullisia muistoja. En olisi varmaan koskaan tavannut tätä kujakattia, ellei minua ja pentujani olisi kidnapattu! Hovimestari Edgar kidnappasi meidät, ja jouduin lasteni kanssa maaseudulle, keskelle kaikkia vaaroja. Myrskyisän yön jälkeen heräsin hauskalta kuulostavaan lauluun, ja pian eteeni asteli Thomas O'Malley, kujakattien kujakatti. Täytyy sanoa, että ajattelin aluksi Thomasin olevan pelkkä renttu ja pullistelija, mutta hän auttoi meidät takaisin Pariisiin madame Bonfamillen luo. Tuolla matkalla ihastuimme toisiimme. Tavallaan saan siis olla Edgarille kiitollinen kidnappauksesta!" 

Herttuatar ja Thomas ovat viettämässä romanttista iltaa kahdestaan. Ilta on edennyt siihen, että kissapari lähestyy toisiaan silmät kiiluen - eli toisen katse lumoaa toisen täysin. Thomas on vielä laskenut etukäpälänsä Herttuattaren käpälän päälle romanttisesti. Herttuattaren katse on täynnä rakkautta, ja koko kissa näyttää rauhalliselta ja hetken tunnelmaan vaipuneelta. Thomas hieman pilaa Herttuattaren rauhallisuutta, sillä hän näyttää kuvassa todella innostuneelta - ihan kuin hän näkisi Herttuattaren pitkästä aikaa. Parin dynamiikka on kuitenkin vaikuttava ja asetelma kaunis. Hieno kuva!


"Tapasin Kulkurin ensimmäistä kertaa omalla, Kultien perheen pihamaalla. Kulkuri tuli selittämään minulle, kuinka kamalia ihmiset ovat, ja miten koira on ihmisille pelkkää ilmaa. Tuo puhe sai minut inhoamaan Kulkuria, miten kukaan voi väittää Kultien perheestä tuollaista! Seuraavan kerran tavatessani Kulkurin tarvitsin hänen apuaan kuonokopan irrottamiseen. Tuolla tapaamiskerralla Kulkuri kertoi minulle, millaista on elämä kulkukoirana, ja hän vei minut myös ihanaan ravintolaan syömään! Inhoni pöyhkentelevää kulkukoiraa kohtaan alkoi muuttua rakkaudeksi, ja tässä sitä nyt ollaan yhdessä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta!"

Aah! Katsokaa tuota Kaunottaren ja Kulkurin toisilleen luomaa katsetta!!!! Kuvasta välittyy katsojille selvä rakkauden ja sähköisyyden tunne. Koirapari on todellakin luotu toisilleen! Kulkuri näyttää kuvassa todella onnelliselta, mutta entä Kaunotar! Kaunotar on kuvassa ihanan ujo, viehkeä ja ihastunut. Tuomari ihan ihastuu tähän koiramaiseen kuvaan! Lumoavaa!


"Olen tuntenut Simban lapsuudesta asti. Lapsina olimme kuin etukäpälät ja takakäpälät - mikään ei saanut meitä eroamaan toisistamme. Ero hyvään ystävääni tuli kuitenkin äkillisesti, kun Scar astui Jylhämaan hallitsijaksi. Luulin Simban kuolleen. Aika Scarin valtaanastumisen jälkeen oli aivan kamalaa tietysti koko Jylhämaalle, mutta myös minulle, sillä paras ystäväni ei ollut enää vierelläni. Kuivuuden ja nälänhädän yllättäessä Jylhämaan lähdin vehreimmille seuduille metsästämään (kirjaimellisesti)... Ja yllättäen tapasin viidakossa Simban!!!! Ette voi kuvitella hämmästystäni, kun kuolleeksi luulemani ystävä olikin elossa!!! Ja en voinut itselleni mitään, mutta jokin aikuistuneessa Simbassa veti minua puoleensa kuin mato Pumbaa.... Siinä se sitten oli. Ja meihin pätee ainakin sanonta, että mieheni on paras kaverini!"

Ääk! Mikä katse! Katsokaa nyt, miten ihanan rakastuneilta Nala ja Simba näyttävät! Leijonat ovat toisiaan kuonot vastakkain, ja vaikka heillä ei mitään kosketuksellista kontaktia ole, välittyy parin katseesta hellyys, luottamus ja rakkaus. Taustalla on ihanan punertava auringonlasku. Ihanaa, leijonat, ihanaa! 


Tässä olivat kärkikolmikkomme rakkauskuvat. Kaikissa kuvissa oli samoja piirteitä: eläinparin katseet kohtasivat, taustavalaistus oli illan hämärää ja rakkaus kukoisti. Juuri tällaisia kuvia sopiikin odottaa kolmen kärkeen päässeiltä kilpailijoilta! Mutta valitettavasti yhden kilpailijan on taas jätettävä kisa. Äänestäkää, kenen rakkauskuva ei sytyttänyt sinua. Tällä viikolla kellään ei enää ole koskemattomuutta, joten kaikki kilpailijat ovat vapaata riistaa... kuvainnollisessa merkityksessä. Näemme ensi viikolla Ken on maassa kaunehin? -kilpailun neljännen tuotantokauden finaalissa!!!! HUU!!!!

45 kommenttia:

 1. Pudotkoon nyt Kaunotar. Otsa näyttää olevan omituisessa asennossa, eikä rakastuneisuus näy ihan niin hyvin kuin noissa kahdessa muussa kuvassa. Sitä paitsi nuo kissakaunottaret ovat hahmonakin häntä paljon kiinnostavampia.

  VastaaPoista
 2. Itse äänestän Herttuatarta, jostakin syystä minua häiritsee kuvassa molempien ilme

  VastaaPoista
 3. Ääneni menee tällä kertaa Kaunottarelle, jonka silmä on kovin omituisessa kulmassa, eikä hän näytä edes katsovan Kulkuriin päin, vaan tämän korvien suuntaan. Ilme on muutenkin aukinaisine suineen vähän hömelö, toisin kuin Nalalla ja Herttuattarella, jotka ovat kuvissaan oikein viehkeitä.

  VastaaPoista
 4. Ääneni menee Kaunottarelle

  VastaaPoista
 5. Kaunottaren ja Kulkurin ilmeet ovat molemmilla outoja, eikä kuva ole yhtään niin romanttinen kuin hänen kahdella muulla kilpasiskollaan.Siksi Kaunotar pudotkoon. Tämä on sinänsä sääli, sillä tällä koirakaksikolla olisi ollut yhdessä rahkeita paljon ihanempaan ja romanttisempaan kuvaan. Mutta täytyy kyllä sanoa, että tässä kisassa juuri oikeat eläinneidot ovat päässeet kärkikolmikkoon:)

  VastaaPoista
 6. Vaikea valinta... Äänestetään kuitenkin Herttuatarta, sillä kuva vaikuttaa jotenkin tylsältä muihin verrattuna.

  VastaaPoista
 7. Äänestän Herttuatarta

  VastaaPoista
 8. Herttuatar saa pudota!

  VastaaPoista
 9. Kaunotar on kyllä noista kolmesta se vähiten kaunis, eli hän pudotkoon.

  VastaaPoista
 10. Kaunottaren kuva ei ole samaa luokkaa kissa neitojen kanssa, joten hänen vuoronsa tippua.

  VastaaPoista
 11. Ei vitsi!!! Nyt on aivan liian vaikea, kaikki ovat aivan superhyviä tällä viikolla!! Kyllä näkee, että finaali on lähellä... Huonoin kuva on ... Herttuatarella. Kyllä. Koira ja leijona finaaliin!!

  VastaaPoista
 12. Kissa pois eli Herttuatarelle pudotusääni.

  VastaaPoista
 13. Herttuatar oli huonoin, valitettavasti

  VastaaPoista
 14. Kaunottaren olisi jo korkea aika pudota

  VastaaPoista
 15. En pidä Herttuattaresta, liian tylsä minun makuuni

  VastaaPoista
 16. Herttuatar on liian lälly, hän ulos!

  VastaaPoista
 17. Kaunotar pois, kissattaret sopivat tämän kilpailun finalisteiksi paremmin.

  VastaaPoista
 18. Kaunotar on huonoin, muut kuvat ovat paljon romanttisempia.

  VastaaPoista
 19. Koira finaaliin, Herttuatar poikkeen

  VastaaPoista
 20. Äänestän Kaunotarta putoavaksi. Ehkä kissat vaan ovat koiria kauniimpia. Kaikki kuvat olivat kuitenkin hyviä!

  VastaaPoista
 21. Kaunottarella on mielestäni huonoin kuva, sillä hänen päänsä oli niin oudossa asennossa, että se ei näyttänyt ollenkaan järkevältä.

  VastaaPoista
 22. Herttuatar ulos, koska hän näyttää liian lipevältä.

  VastaaPoista
 23. Herttuatar ei ansaitse finaalia tällä kuvalla!

  VastaaPoista
 24. Kaunotar ulos, yksinkertaisesti huonoin.

  VastaaPoista
 25. Kaikki kuvat ovat hienoja mutta kaunottaren kuvasta puuttuu romanttinen tunnelma joka näkyy selvästi kissa neitojen kuvissa joten kaunotar tippukoon pelistä pois.

  VastaaPoista
 26. Herttuatar ulos kisasta

  VastaaPoista
 27. Kaunotar pudotkoon, kissoilla on kauniimmat kuvat.

  VastaaPoista
 28. Kaunotarren tippumisen kannalla minä olen!

  VastaaPoista
 29. Kyllä Herttuatar saisi lentää kisasta.

  VastaaPoista
 30. Kaunotar lähteköön.

  VastaaPoista
 31. Kaunotar pois, todella kummallinen kuva.

  VastaaPoista
 32. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista