2.6.2018

Toivomukset täyttää kaivo tää...

Tänään alkaa koululaisilla kesälomat ja ylioppilaat saavat valkolakin päähänsä. Tapauksen kunniaksi tein pienen kuvanmuokkaus-sarjakuvan. Kuvanmuokkaus ei ole tekemistäni se laadukkain, mutta ajanee asiansa. Oma lomani on vielä kuuden viikon päässä... Ja odottavan aika on pitkä. :P Joten nauttikaa te, joilla loma on kahden kuukauden pituinen!
IHANAA KESÄLOMAA KAIKILLE!!!!

4 kommenttia:

 1. Minulla itselläni alkaa loma kuukauden päästä, mutta eikai sillä välii kun mulla on muutenkin vaan kaksi "työpäivää" viikossa. :D
  Aika hyvin suunniteltu kuva. Olisi varmaan Lumikille tosi suuri yllätys kun intiaanityttö, viidakkolapsi, kiinalainen sekä brittitypykkä tulevaisuudesta tulisi yllättäen keskiajalle saman kaivon ympärille.
  Hyvää kesää sullekkin!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Hyvä että suunnittelu on hyvä, toteutus ei ihan niin hyvä... Ärsyttää lähinnä tuo kuvanmuokkaukseni, jossa muut hahmot heijastuvat kaivon pohjasta. Heidän lävitseen ei pitäisi näkyä, ei ainakaan kaivon katto... Mutta hahmot näyttivät sopivan vain niin paljon paremmin kuvaan, kun heidät laittoi vähän läpinäkyviksi. Toivottavasti tämä annetaan minulle anteeksi... Kuten myös se, etteivät hahmot ole ihan samoilla paikoilla viimeisessä kuvassa, kuin missä järjestyksessä he kaivoon heijastuvat. Mutta olettakaamme, että heijastuksesta ja Lumikin hämmästyksestä on kulunut kaksi silmänräpäystä, niin paikkoja on keretty muuttaa. ;)

   Ja nauti viidestä lomapäivästäsi viikossa. Minäkin toivoisin, että minun loma- ja työpäivien suhde olisi samanlainen kuin sinulla! ;)

   Poista
 2. JEEEEEEEEEE!!!!!!! Hienoja kuvanmuokkauksia ne on!

  VastaaPoista