21.6.2018

BOOM BABY!


MAHTIPONTISTA JA RENTOUTTAVAA JUHANNUSTA KAIKILLE!!!!!!

Kesätoivotusten lisäksi pyytelen anteeksi, ettei tällä viikolla ole tullut tätä kummallisempaa tekstiä blogiin. En vain ole jaksanut istua alas kirjoittamaan. Ensi viikolla juhannuksen jälkeen minulla on niin paljon menoa arkena ja viikonloppuna, etten varmaan kerkeä blogeihin kirjoitella. Uusia tekstejä on kuitenkin tulossa! Ja sain eilen vihdoin Cocon kotiini, joten elokuva-arvostelu siitä ilmestynee heinäkuun puolella (hope so!). 

9 kommenttia:

 1. Ei se mitään ettet kerkee kirjoitteleen, tai saanut tähän kummempaa tekstiä, ymmärrän täysin jos jollakulla on kiireitä tai ei riitä motivaatio, sama vika mullakin mm. DeviantART:in kanssa.
  Hyvää juhannusta vaan sullekkin, ja muista rentoutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Ihana että ymmärrät! Ja on se vaan jännä, miten kirjoitus/piirrustus/mikä tahansa motivaatio aina vaihtelee. Välillä tekee mieli kirjoitella hirveesti, välillä ei taas saa yhtäkään sanaa suollettua paperille. Toivottavasti sinunkin juhannuksesi sujui rennoissa merkeissä! :)

   Poista
  2. Niin ja hei kerro toki DeviantART nimesi, niin voin käydä kurkistamassa taidettasi! :)

   Poista
  3. Mun DeviantART tilini on Pandalove93.^^ Aika moni minun arttiki koskee fanihahmoja ja fanilapsia. X3

   Poista
  4. Kävinpäs taidettasi kurkkaamassa. Hienosti osaat piirtää! Ja ihan hirveästi oli piirroksia sinun tilillä! Ja vaikka piirroksia oli just eri fanigenreistä, oli niissä kaikissa silti havaittavissa sinun yksilöllinen tyyli. :)

   Poista
 2. Hyvää hiukan myöhässä olevaa juhannusta ja jos kiinnostaa tietää niin modernin version Kaunottaresta ja hirviöstä löytää nyt Finfanfunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hohoo, kävinpäs tarinan etsimässä Finfanfunista ja luin sen. Hyvin olit tuonut tarinan moderniin päivään sopivaksi, ja hyvin oli tarina kirjoitettu! Tunnisti Kaunottareksi ja Hirviöksi! :)

   Poista
  2. Kiva että tykkäsit :). Siel on nyt kans samantapainen Herkules

   Poista
  3. Huu, pitääpä käydä lukemassa. :)

   Poista