29.1.2017

Ken on maassa kaunehin? 11.

Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS on saapunut finaaliin asti! Wuhuu! Ennen kuin pääsemme näkemään parhaimman kaksikkomme, on aika pudottaa pronssisijalle jäänyt kilpailija pois pelistä. Äänestystulos oli melko yksimielinen tällä viikolla. Ääniä annettiin yhteensä 17. Yhden äänen sai Jasmine, mutta kaikki loput äänet menivät Pocahontasille. Niin intiaanineito putoaa kisasta pois juuri ennen finaalia.


"Ei ole totta! Ensimmäisellä tuotantokaudella sijoituin kilpailussa kolmanneksi, ja sama tapahtui nyt taas! Tämän täytyy olla kohtalon ivaa! Mielestäni tällä kaudella onnistuin hyvin kuvien suhteen. Kuvat olivat riittävän monipuolisia teemoiltaan ja tapahtumapaikoiltaan, ja tunnen itsekin vaihdelleeni tarpeeksi kasvonilmeitä viikosta toiseen. Harmi, että minun piti tippua taas näin lähellä loppua. Kilpailu oli aivan mahtava! Oli hauska tavata vanhoja tuttuja, joiden kanssa ystävystyin jo ensimmäisellä tuotantokaudella. Onnea Jasminelle ja Annalle finaaliin! Olette ansainneet paikkanne siellä!" Kiitos itsellesi Pocahontas kisaan osallistumisesta! 

No niin! Nyt pääsemme itse FINAALIN pariin! Huuuuu! Jäljellä on enää kaksi neitoa, Anna ja Jasmine, joista molemmat sattuvat olemaan prinsessoja. Molemmat kilpailijat ovat olleet pudotusuhan alla: Anna kaksi kertaa ja Jasmine kolme kertaa. Molemmat kilpailijat ovat voittaneet myös tähtikuvan palkkion: Jasmine yhdesti ja Anna kahdesti. Saa nähdä, kumpi neidoista vie lopullisen potin!!!! Finaalissa luomme perinteiseen tapaan katsauksen koko kilpailun aikana kuvattuun kuvasaldoon. Nyt siis vain yksi kuva ei määritä kilpailijoiden kohtaloa, vaan kaikki kuvat otetaan huomioon. Tietysti otimme kilpailijoista myös uudet kuvat, joiden aiheena on rakkaus. Rakkaus-kuvista pitää välittyä tunne toista osapuolta kohtaan, ja niiden pitää olla finaalin tasoisia. Kaiken lisäksi kuvasimme prinsessoista musiikkivideot jotta näemme, toimiiko heidän kauneutensa kuvien lisäksi myös videolla, eli onko paketti kokonainen. Nyt kuitenkin höpöttäminen sikseen, ja finaalikaksikon kuvien (ja videoiden) pariin!


Jasminen kuvasaldo kisan ajalta on todella värikäs. Kuvista esiin ponnahtaa kirkkaat ja vahvat värit, joista punainen ja sininen pistävät silmään ensin. Jasminen kuvat ovat olleet mukavan vaihtelevia, ja joukkoon mahtuu niin onnistuneita kuin hieman huonompiakin otoksia. Epäonnistuneimmat kuvat taitavat olla luontokuva ja harrastuskuva. Parhaimmat kuvat ovat tähtikuvaksi äänestetty naamiaskuva, ihanan iloinen kasvokuva ja paras kuva edelliseltä kaudelta. Vaikka joukosta löytyy onnistuneita ja epäonnistuneita kuvia, on Jasmine tehnyt kaiken kaikkiaan hyvin tasaista työtä kuviensa laadun suhteen, ja prinsessan itämaisia kuvia katsoo mielellään. Hyvä hyvä!


Rakkauskuvaansa Jasmine on ottanut tietenkin mukaan Aladdinin. Tällä kaudella edellinen yhteiskuva Aladdinin kanssa päättyi katastrofiin (luontokuva), joten on mukava nähdä parista onnistunut otos. Kuvassa Jasmine ja Aladdin nojautuvat toisiaan kohti hymyillen rakastuneesti. Katseet kohtaavat toisensa ja luvassa on ilmiselvästi suudelma. Ah! Romantiikkaa kuvaan tuo vielä taustalla näkyvä upea auringonlasku. Loistavaa työtä Jasmine!Jasminen musiikkivideo on kuvattu taikamaton kyydissä. Videolla esiintyy taas Aladdin. Yritetäänkö tässä kalastella naisten pisteitä, kun viime kauden komea Ken on maassa komein? -voittaja on otettu videolle mukaan? Noh, kyseessä on rakkauslaulu, joten kyllähän sen sulhon pitää näkyä videolla. On kiva, että kuvassakin nähty rakkausteema saa jatkoa videolla. Videolla näytetään meille lisäksi toinen toistaan eksoottisempia kohteita ja nättejä maisemia. Jasmine on onnistunut myös hyvin laulutaidossaan ja olemuksessaan koko videolla. Jes! Hyvä Jasmine! Näin sitä pitää!

Sitten on Annan kuvien vuoro.


Annan kuvien väriskaala on paljon maanläheisempi ja murretumpi kuin Jasminen kuvissa. Annan kuvissakin on kivasti vaihtelua, ja niin onnistuneita kuin epäonnistuneita otoksia. Huonoimmat kuvat ovat kuvasarja ja ruokakuva. Parhaimmat kuvat ovat taasen tähtikuvat voittaneet tehokaksikko-kuva ja surullisuuskuva sekä upea talvimaisemissa otettu luontokuva. Annan kuvista on päässyt hyvin esiin hänen iloinen ja huvitteleva luonteensa, mutta toisaalta hän ei ole laittanut kuvien ottamista pelleilyksi vaan on onnistunut virneistään huolimatta - tai juuri niiden takia. Annan kuvasaldo on upea.


Anna on saanut rakkauskuvaan parikseen Kristoffin, joka Aladdinin ohella osallistui viime vuoden kilpailuun. Aurinkoisessa kuvassa Anna ja Kristoff suutelevat toisiaan ihanan hellän näköisesti. Awwww! Suutelukuva on otettu juuri oikeasta kuvakulmasta, eikä kummankaan osapuolen kasvot peity, vaan näemme heistä sivuprofiilin. Taustalla näkyy ihanasti auringossa kimalteleva järvi. Annan kuvien luonnonläheisyys jatkuu siis tässäkin kuvassa. Kuva on ihanan romanttinen ja loistava päätös Annalta tälle kilpailulle. Jes!Annan musiikkivideo on kuvattu Arendellessa. Videoon osallistuu Annan lisäksi kilpailussa mukana ollut Annan sisko Elsa, ja yhdessä neidot lauleskelevat toiveistaan. Videolla näkyy lyhyen aikaa myös kisassa mukana ollut Tähkäpää, joten videohan on varsinainen mainoskappale tälle kilpailulle! Alareunaan on kirjoitettu mukaan laulun sanat, jotta katsoja voi laulaa mukana. Harmi vain, että pariin kohtaan on ilmestynyt kirjoitusvirheitä... mutta antakaamme se anteeksi, koska kyseessä ei ole äidinkielen ylioppilaskirjoitukset. Musiikkivideollaan Anna on rempseä ja iloinen itsensä, juuri samanlainen, millainen hän on ollut koko kisan ajan. Mahtavaa!


Siinä oli Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kilpailun finaalikierros! Ja miten mahtava kierros olikaan kyseessä: molemmat kilpailijat näyttivät parasta osaamistaan! Nyt Anna ja Jasmine ovat tehneet voitavansa, ja loput on teidän käsissänne, hyvät katsojat. Kumpi prinsessoista ansaitsee voiton ja kumpi ansaitsee jäädä toiselle sijalle? Äänestäkää sitä kilpailijaa, kenen kuva- ja videokokonaisuus on teistä huonoin! Voittaja selviää tasan viikon päästä, sunnuntaina 5.2.. Muistakaa äänestää!

33 kommenttia:

 1. Nyt tuli ehdottomasti parhain Annalla. Hänet voi helposti julistaa voittajaksi. Sääliksi tosin käy Jasminea, mun suosikki Disney prinsessaa, mutta ainakin hän on toiseksi paras mun mielestä tässä kilpailussa.
  Elikkäs Anna voittajaksi!

  VastaaPoista
 2. Eikä! Kauhean vaikea valita näistä kahdesta se parempi. Tosi tiukka kisa ja molemmat ansaitsisivat voiton.

  Äänestän voittoon kuitenkiiiiiin...... Annan. Pidän hänen kuvistaan juuri maanläheisyyden takia ja sen, että Anna on aina oma itsensä. Rakkauskuva on myös onnistunut loistavasti. Ihana, aaawww!! Musiikkivideo on myös täyttä Annaa, joka saa hymyn huulille.

  Jasminen kuvia en lähde sen kummemmin kommentoimaan, sillä nekin ovat onnistuneet hyvin. Anna nyt vain veti tällä kertaa pidemmän korren.

  Onnea vielä molemmille kilpailijoille finaalikaksikoon pääsystä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Minä tykkään, että kumpikin on onnsistunut hyvin. Eikö voitas julistaa tasapeliks? Ai ei...
  No sitten laittaisin Annan ulos ja Jasminen voittoon.

  VastaaPoista
 4. Jasmine veti kyllä nyt pitemmän korren.

  VastaaPoista
 5. Anna onnistui paremmin. Jasmine kotiin

  VastaaPoista
 6. Jasmine ratsasti Aladinin voiton siivellä näin pitkälle. Anna on aidompi.

  VastaaPoista
 7. Pitkän harkinnan ja oman hauskan pisteytykseni jälkeen pakko sanoa että hitusen verran parempi oli kuitenkin Anna. Aitoutta, iloa ja kauneutta löytyi koko matkan varrelta, joka huipentui finaalin suoritukseen! Joten Anna voittoon!

  Jasmine pudotkoon hopeasijalle, vaikka huikean suorituksen on kisassa itsekin tehnyt.

  VastaaPoista
 8. Voi apua, en osaa päättää!! No, äänestän voittajaksi... Jasminea!

  VastaaPoista
 9. Minäkin äänestän voittajaksi... Jasminea! Sofie Josefinea mukaillen.
  Annalta hieno hopea suoritus.

  VastaaPoista
 10. O-ou, nyt osui kohdalle haastava finaalikaksikko! Ihan oikeasti, en millään osaa päättää. :D Annan kuvissa on tosiaan kaunista maanläheisyyttä, sekä yhteiskuva Kristoffin kanssa on todella suloinen. Kaudelta löytyy Annan osalta monia kiitettävän arvoisia otoksia, mutta jotkut lipsahdukset laskevat neidon pistesaldoa. Pidän Annan hehkuvasta iloisuudesta, joka välittyy kuvista.

  Jasminella taas on ihanan värikylläinen kausi takana (mitäpä muutakaan voi odottaa niin kirjavan elokuvan hahmolta kun Aladdin? :) ) ja suurin osa kuvista on erittäin onnistuneita. Tämänkertainen rakkauskuva on myös mukavan lämminhenkinen. Ainut miikka Jasminen kuvissa on juurikin tuo puutarhakuva Aladdinin kanssa, muista kuvista voisi sen sijaan antaa riemukkaat aplodit. Toisaalta iso osa otoksista on myös hyvin tasapaksua materiaalia, ei tajunnanräjäyttävää, eikä huonoakaan.

  Viimeisen ääneni tässä kisassa annan siis.......Jasminelle! Valinta oli todella vaikea, ja aluksi olinkin Annan kannalla, mutta mieleni muuttui viime hetkellä. Anna ansaitsee mielessäni kuitenkin ahkeruudella tienatun hopeasijan, mutta katsotaan miten kisassa käy! :)

  Ps. Ai kauhea, katsokaapa kisan otsikkoa! :D Nyt kyllä nauru repesi! Voi kisaajaparkoja, loppukirin kohdalla voittaja paljastuukin maan kauheimmaksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äääää!!!!! Voi ei!!!!! XD Nyt on kyllä tullut kirjoitusvirhe, otsikko ei ollut todellakaan tahallinen! ;D Pitääpä korjata!

   Poista
  2. Hih, minä olin niin häikäistynyt tyttöjen kuvista etten edes moista huomannut. :D

   Poista
 11. Anna voittoon sillä hänen kuvansa ovat aidon tuntuisia ja maanläheisiä.

  Jasminenkaan kuvat eivät huonoja ole mutta valitettavasti en näe niissä samaa häikäisevyyttä kuin Annan kuvissa.

  VastaaPoista
 12. Nyt on aika paha! Hyvin vaikea äänestää näistä kahdesta, sillä molempien suoritukset ovat upeita.

  Annan voittajaääneni kuitenkin Annalle. Hänen kuvansa ovat väriskaalaltaan hillitympiä kuin Jasminen, mikä tekee kuvista lämmin henkisiä. Hänen kuvansa myös vetoavat myös enemmän minuun. Tuo pusukuva Kristoffin kanssa on aika söötti!

  VastaaPoista
 13. Jasminelle annan kultaa. Aivan upea rakkauskatse.

  VastaaPoista
 14. Paras: Jasmine
  Huonoin: Anna

  VastaaPoista
 15. Kyllä Anna ansaitsee voiton. Jasmine ansaitusti saa hopeaa

  VastaaPoista
 16. Voivoivoivi tämä on niin VAIKEA valinta!! :/ Molemmat on olleet tosi hyviä. Vertailin molempien vanhoja kuvia, videoita ja uutta kuvaa. Kaiken kaikkiaan Jasminella on luontainen lahjakkuus malliuteen ja hän onnistuu aina. Myös rakkaus-kuva Aladdinin kanssa päihittää Annan version, vaikka Annankin kuva on lähellä täydellisyyttä. Mielestäni vain se hetki ennen suudelmaa on paljon romanttisempi kuin itse suudelma, siksi Jasminen on parempi.

  MUTTA kaiken kaikkiaan valitsisin voittajaksi kuitenkin Annan. Hänen kuvansa ovat monipuolisempia kuin Jasminen - vaikka idän prinsessallakin on monenlaisia kuvia ja erilaisia ilmeitä, on Anna mielestäni antanut peliin enemmän ja hänessä on enemmän variaatiota. Muutamat kuvat ovat myös aivan huippuotoksia, kuten suru-kuva. Joten, surumielin äänestän Jasminen hopealle ja ilomielin äänestän Annan voittajaksi. :)

  VastaaPoista
 17. Minäpä äänestänkin Annan hopeasijalle ja Jasminen voittajaksi.

  VastaaPoista
 18. Anna hitusen huonompi.

  VastaaPoista
 19. Kyllä on vaikea valita se parempi. Tuota, tuota... äänestän voittoon Annan. Hänen kuvansa ovat monipuolisempia kuin Jasminen ja niissä näkyy prinsessan oma luonne.

  VastaaPoista
 20. Meinasin antaa ääneni ensin Jasminelle mutta huomasinkin pitäväni enemmän Annan huumoripitoisista ja pirteistä kuvista enemmä. Anna siis voittoon!!

  VastaaPoista
 21. Hmmm. Molemmat neidot ovat todellakin onnistuneet kuvissaan, joten on vaikea päättää voittaja.

  Jasminen kuvissa on tiettyä idän etnisyyttä ja hänen kuvansa ovat hyvin värikkäitä. Hänen suorituksensa on kuiten melko tasapaksua ja kuvat eivät ole kauhean monipuolisia. Pidän tosin hänen rakkauskuvastaan enemmän kuin Annan.

  Annan kuvat taas huokuvat positiivista asenntta ja hän on jaksanut pysyä koko kisan akan iloisena, mikä näkyy hänen kuvissaan. Hänen kuvansa myös ovat persoonallisia sekä lumoavia. Annan ongelma tuntuu olevan, että hän heittäytyy kuvauksissa liiankin höpsöksi.

  Annann ääneniii... Annalle. Hänen kuvansa ovat hiukan parempia kuin Jasminen ja hän on pystynyt tasaisempaan suoritukseen ja parantanut kuvissaan enemmän kuin Jasmine. Mielestäni siis Anna ansaitsee voiton!

  VastaaPoista
 22. Olen tänään niin laiska, etten jaksa alkaa kirjoittaa pitkää sepostusta.

  Annan kuvat monipuolisia ja maanläheisiä vs. Jasminen kuvat värikkäitä ja eksoottisia.

  Annan kuvat puhuttelevat minua enemmän, joten ääne hänelle.

  VastaaPoista
 23. Mitäh!? Missä vaiheessa kisa on ehtinyt näin pitkälle? Aika kuluu liian nopeasti.

  Sääli, että Poca tippui taas kolmantena mutta täytyy sanoa, että hänellä oli kyllä kovia vastuksia. Jasmine ja Anna ansaitsevat paikkansa finaalissa.

  Valitsen voittajaksi Annan. Hänen kuvansa ovat monipuolisia ja suurin osa ihanan hupaisia. Suurin syy miksi annan ääneni hänelle on kuitenkin se, että hän on parantanut tasoaan huimasti sitten ensimmäisten kuvauksien. Go Anna go!

  VastaaPoista
 24. Laittaisin Annan kotia.

  VastaaPoista
 25. Loistavaa työtä finalisteilla, sillä molempien kuvat ovat upeita sekä tasokkaita. Aivan kuin minun kasvitutkimukseni.

  Molempien kuvissa on puolensa ja puolensa, mutta Anna erottuu kuitenkin edukseen karvan mitalla. Vaikka pidän Jasminen värikkäistä kuvista, joissa hän antaa kauneutensa kukoistaa, puhuttelee silti Annan maanläheisyys minua enemmän. Anna tulisi varmasti hyvin toimeen kaikkien Muumilaakson asukkien kanssa.

  VastaaPoista
 26. Anna on hiukan parempi kuin Jasmine. Molemmat ovat upeita, joten vaikea äänestää jompaa kumpaa... Jasmine siis pudotkoon hopealle, vaikka se vaikeaa tekeekin!

  VastaaPoista
 27. Onhan se kolmaskin tila ihan hyvä saavutus tässä seurassa, joten toivottavasti Pocahontas ei kovasta kohtalosta kovin murheellistu.

  Melko tasainen loppuvääntö menossa ja molemmilla korkeatasoiset kokonaisuudet. No, Annan kuvista tuntuu huokuvan jotakin kepeämpää henkeä, mikä tässä vaiheessa viehättää ratkaisevan hiukkasen enemmän ja sitä kautta Jasmine tipahtaa kakkossijalle.

  VastaaPoista
 28. Mielestäni Jasmin on kisassa huonompi osapuoli ja ANNA saisi luvan voittaa! :D

  VastaaPoista
 29. Äänestysaika on nyt päättynyt.

  VastaaPoista