23.11.2013

Ken on maassa kauhehin? 6.

Nyt on viikon 47 Ken on maassa kaunehin? -kisan aika! Jihaa! Tällä viikolla kilpailijat saivat ainakin hetkellisesti nauttia lumen tulosta. Veimme heidät lumen peittämään metsään tutustumaan tähän perisuomalaiseen vuodenaikaan.


Matami Mimmi käveli lumessa kuin tottunut tekijä. Hänen kotimaahansa Britanniaan sataa lumivaippa aina silloin tällöin. Kuningatar näyttää osoittavan Mimmiä syyttävästi. Kertooko tämä siitä, että talossa on alkanut syntyä konflikteja? Narissa näyttää innostuneen lumesta vallattomasti. Kukkulan päällä oleva Cruella de Vil taas näyttää yrmeältä itseltään. Tuomaria hämmästyttää kovasti vain se, että miten Matami Mimmi ja Narissa tarkenevat olla ulkona noin vähillä vaatteilla?

Sitten itse kisan pariin. Tällä viikolla kisasta putoaja valittiin hyvin yksimielisellä äänestyksellä. Viides kisasta tippuja on näin ollen jo pari kertaa pudotusuhan alla ollut Lady Tremaine.


Lähetimme tälle vihreäsilmäiselle naiselle tippumisilmoituksen postin välityksellä, sillä olemme kuulleet, että katse voi tappaa. Lady Tremaine kirjoitti vastaukseksi meille jäähyväisensä:

Hyvä tuomari, 

olen erittäin pahoillani, että tilanne on mikä se on. Toisissa olosuhteissa olisin voinut sanoa pitäväni kisasta, mutta nyt minun täytyy kertoa olevani hyvin pettynyt siihen. Naisihanteenne on täysin vääristynyt. 

Vähemmän ystävällisesti,
Lady Tremaine

Kiitos kisaan osallistumisestasi. Nyt on kuitenkin aika siirtyä tämän viikon kuvien pariin. Kilpailun aikana olemme huomanneet, että kilpailijoissa on hyvin paljon taikoja osaavia naisia. Tästä inspiroituneena valitsimme viikon aiheeksi muodonmuutoksen! Kilpailijat saavat siis taikoa itsensä millaisiksi haluavat. Pisteitä saa kekseliäisyydestä sekä mahdollisimman pitkälle viedystä muodonmuutoksesta.


Matami Mimmi taikoi itsensä käärmeeksi. Muodonmuutoksenkin jälkeen hän on yhä tunnistettavissa kuvasta, sillä hänelle on jäänyt omat hiukset sekä vaatteiden värimaailma. Matami Mimmi vei muodonmuutoksensa todella pitkälle, sillä hän muutti itseään nisäkkäästä matelijaksi. Tällä naisella todella riittää mielikuvitusta! Mimmillä on vielä hyvin lieromainen ilme kasvoillaan - tai käärmeen kasvoilla, mikä luo vain kuvaan tunnelmaa. Mahtava kuva! Hyvä hyvä! 


Kuvassaan Gothel on muuttunut hyvin vanhaksi. Hänen hiuksensa ovat harmaat ja ryppyjä on ilmestynyt käsiin ja kasvoihin. Muuten Gothel on entisellään, joten hänet tunnistaa kuvasta liian helposti. Kuvassa Gothel keskittyy tiukasti loistavaan kukkaan. Mielenkiintoinen idea. Itsensä vanhaksi muuttaminen on kuitenkin vähän tylsää. Jos osaa taikoa, miksei taio itseään vaikka elefantiksi? Kuvan tylsyys ja Gothelin tunnistettavuus tuovat hänelle tällä viikolla miinuspisteitä. Jo kaksi viikkoa peräkkäin huonoilla kuvilla! Piristy, nainen!


Merennoita Ursulaa ei meinaa tunnistaa tästä kuvasta! Minne on hävinnyt hyvin syönyt harmaaihoinen mustekala? Ursula on taikonut itsensä nuoreksi, kauniiksi ihmiseksi. Hän pitää kädessään hiusneulaa aivan kuin neula olisi ihmeellisin asia maailmassa. Ainoa asia, mistä Ursulan tunnistaa, on tuttu kaulakoru. Hyvin tehty muodonmuutos! Toisaalta naista voi syyttää siitä, että muutos on aika mielikuvitukseton, sillä kuka ei haluaisi taikoa itseään nuoremmaksi ja kauniimmaksi... Mutta ero entiseen on valtava, mistä tulee valtava plussa!


Cruella de Vil ei osaa taikoa. Hän yritti kotikonstein tehdä itselleen mahdollisimman suuren muodonmuutoksen. Cruellalla on päällään erilainen asu kuin ennen ja hänen hiuksensa ovat kiinni papiljoteilla. Ihan kuin Cruella olisi pukeutunut yöasuunsa. Tätä tunnelmaa vahvistaa se, että nainen lukee sanomalehteä sängyssä. Cruella saa tällä viikolla plussaa hyvästä yrityksestä sekä mahtavasta hymystään, mutta lopputulos jää kyllä kovin laihaksi. Aijaijai...


Narissa on taikonut itsensä vanhaksi eukoksi ihan kuin Gothel. Narissa eroaa Gothelista kuitenkin siinä, että häntä ei tunnista kuvassa itsekseen. Muodonmuutos onkin siinä mielessä loistava. Kuvassa Narissa katsoo alaspäin jotain hohdetta, mikä ilmiselvästi saa hänet mykistymään ihailusta. Itsensä taikominen vanhaksi on kuitenkin aika mielikuvitukseton juttu, joten Narissan kuva jää keskinkertaiseksi.


Kuningatar jatkaa samalla linjalla Narissan ja Gothelin kanssa. Kuningattaren kädessä on omena, ja hänen kasvoillaan on mitä kieroin hymy. Narissan lailla Kuningatar saa plussaa siitä, että häntä ei tunnista kuvasta, mutta miinusta siitä, että vanhaksi muuttuminen on mielikuvituksetonta. Lisäpisteitä tulee kuitenkin nenässä sojottavasta jättikokoisesta syylästä! 


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä esittäytyy Yzma. Yzma taikoi itsensä taikajuoman avulla pieneksi kissaksi. Kissanpennuksi muuttuminen kertoo naisen luovuudesta. Kissa pitää tassussaan taikajuomaputiloa ja katsoo sitä hyvin ilkeästi virnistäen. Kuva on kertakaikkisen söpö, mitä ei voisi "oikeasta" Yzmasta sanoa. Yzmalla on alkanut sujua paremmin kuvien suhteen. Jatka vain samaan malliin, niin koko kisan voitto voi olla hyppysissäsi! Hyvä, Yzma!!!


Tässä olivat tämän viikon taikuutta täynnä olevat kuvat. Kuka ansaitsee sinun mielestäsi lähtöpassit? Muista äänestää inhokkiasi! Ensi viikolla kilpailijat pääsevät pitkästä aikaa kertomaan itsestään jotain... Joten muista katsoa seuraava jakso!

7 kommenttia:

 1. Liikaa vanhoja noita-akkoja, joten äänistän NARISSAA! (Puolikas syy on se, etten muista kuka se on!) Hihi, nauroin Cruella de Vilin "kotikutoiselle muodonmuutokselle". :D

  VastaaPoista
 2. NARISSA!
  Hienoja muuten nuo kuvanmuokkaukset. :) Ja hauska putoaminen...

  VastaaPoista
 3. Yksimielistä yleisöä... Jos minäkin äänestän Narissaa, niin katoaako äänestyksestä jo jännitys... Haa, äänestän siis Gothelia...

  VastaaPoista
 4. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista
 5. Tässä nyt menee jonkun aikaa ennen kuin saan uuden tekstin valmiiksi... Anteeksi työkiireet ja -väsymys!

  VastaaPoista