14.11.2013

Ken on maassa kauhehin? 5.

Ken on maassa kaunehin? -kisa jatkuu taas! Jihuu! Ennen kuin menemme tämän viikon tapahtumiin, katsokaamme, mitä talossa tapahtui viime viikolla.


Kuvassa arvon kilpailijat näyttävät olevan ruokatauolla. Kuningatar on tuonut omat juomat pöytään, sillä hän ei luota muiden sekoittamiin drinkkeihin. Gothel näyttäisi kokkaavan jotain karmeaa. Cruella de Vil poseeraa muille ja Yzman silmät suorastaan himoitsevat juomamaljoja. Pahikset näyttävät tulevan hyvin toimeen keskenään kilpailusta huolimatta.

Tällä viikolla pudotusuhan alle joutuivat lady Tremaine, Madame Meduusa ja Yzma. Häviäväksi osapuoleksi osoittautui Madame Meduusa, joka tippui neljäntenä kisasta pois.


Emme uskaltaneet kertoa tietoa tippumisesta kasvokkain Meduusalle, vaan varmuuden varalta soitimme hänelle puhelinlankoja pitkin. Kuten kuvasta näkyy, varotoimet kannatti. "MITÄ IHMETTÄ!!!! ETTE TE VOI TIPUTTAA MINUA!!!!! Minä olen kaunis ja upea ja fantastinen ja punapää ja ja ja PARAS! MINÄ OLEN PARAS!!!! TÄMÄ EI VOI OLLA MAHDOLLISTA!!! SAATTE KAIKKI POTKUT!!!!! POTKUT, SANON MINÄ!!!!!" Näin kauniisti meidät hyvästeli madame Meduusa. Yksi kysymys jäi vain askarruttamaan mieltä... Mistähän me saamme potkut?

Tällä viikolla kilpailijamme joutuivat haasteellisen tehtävän pariin. Viikon aiheena on nimittäin hulluus! Kuvissaan kilpailijoiden on näytettävä mahdollisimman epämääräisiltä, omituisilta ja hulluilta. Outouden pitäisi yltää sekä ilmeeseen että kehon kieleen. Tehtävän tarkoituksena on päästää kilpailijoiden luovuus ja rentous valloilleen. Lähtekäämme siis hulluttelemaan!


Narissa on todella päästänyt itsensä valloilleen! Kuvassa on käytetty tehosteena ainakin savukonetta, enkä ihmettelisi ollenkaan, jos Narissa olisi myös taikonut itseään. Niin oudolta ja vääristyneeltä naisen muodot näyttävät. Pää sekä keskivartalo ovat muuttuneet pitkulaisiksi, kädet ovat kierosti ylhäällä ja viitan helmoista on muodostunut ihmeellisiä spiraali-kuvioita. Taustalla näkyy savua ja tulta. Mahtava hulluus-kuva!


Cruella de Villin hulluus näyttäisi rajoittuvan vain kasvoihin. Toisaalta kuvasta ei näy naisen vartaloa, joten sitä ei oikeastaan voi arvostella. Cruellan hulluus on rattihulluutta. Kädet puristavat auton rattia tiukasti ja kasvot ovat vääristyneet hyvin pelottavaan ilmeeseen. Hiuksetkin ovat vauhdin voimasta pystyssä. Hiusten näin noustessa näemme Cruellan korvat ensimmäistä kertaa, ja mitä ihmettä! Nehän ovat päästä suipot! Onko Cruellassa haltioiden verta...??? Joka tapauksessa kuvassa Cruellalla on ilmiselvä hullunkiilto silmissään. Voi kuitenkin miettiä, onko kuva hulluttelua vai suoranaista raivoa...


Gothel! Ei ole todellista! Kuvasi on todella tylsä ja tavallinen! Luulisi nyt teatteria harrastavan ihmisen osaavan heittäytyä! Gothel näyttää ihan siltä, kuin hän sanoisi: "Hulluttelua? Mitä se sellainen on?" Ei naisen kuvaa tyylikkääksikään voi sanoa, mutta ei se luovuuden ilotulitustakaan kyllä ole. Todella huono yritys Gothelilta tällä kertaa. Älä nyt vaan anna periksi kiharine hiuksinesi!


Matami Mimmi on lähtenyt hulluttelemaan oikein urakalla. Hän päätti, että saa itsestään vielä oudomman näköisen, kun taikoo kasvoilleen sian naaman. Näky ei todellakaan ole mikään silmiä mairitteleva. Kaiken lisäksi Matami pitää hiuksiaan pitkätossumaisesti ylhäällä, mikä luo omituisuuden tunnelmaa muuallekin kuin vain kasvoihin. Mahtava kuva! Kaiken lisäksi se erottuu naisen edellisistä, hyvin samantyyppisistä kuvista. Matami Mimmi osaa kyllä hullutella!


Ursulalla on naaman vääntely hallussaan. Kasvot ovat ihmeellisessä virneessä: silmät katsovat melko kieroon, suu on hymyssä ja kieli liikuskelee pitkin poskea. Ursulan keho näyttää olevan ihmeellisessä sivuttaisliikkeessä, ja vauhti näkyy myös tukassa. Ursulan hulluttelu-kuva on onnistunut mahtavasti!!!


Hmm... Kuningattaren kuva on joko todella onnistunut tai sitten hyvin epäonnistunut. Kuningatar ei poseeraa kuvassa kauniisti, vaan hänen kätensä ovat ihmeellisessä asennossa ja suunsa auki hämmästyneesti. Jotenkin asennosta välittyy kuitenkin liikaa yrittämisen makua -  ihan kuin Kuningatar vain yrittäisi olla mahdollisimman hullu, mutta pidättelee täydellistä luovuudelle antautumistaan liikaa. Kuva on koominen, mutta samalla surullinen. Kuva herättää siis hyvin ristiriitaisia tunteita. Se ei ehkä riitä kaksi kertaa pudotusuhan alla olleelle naiselle...


Voi ei, lady Tremaine!!! Kuvassa ilmeesi EI ole hulluttelua. Ilmeesi on ilmiselvä hämmästys. Kenties Tremaine hämmästyi ja kauhistui sitä, että hänenkö muka pitäisi näyttää typerältä! Ei nyt sentään! Ja tämä itsensä pidätteleminen ja aiheen vastustelu aiheuttaa Tremainelle SUUREN miinuksen!!! Aijaijaijai!


Kolme kertaa pudotusuhan alla ollut Yzma on ottanut itsestään kasvo-hulluttelu-kuvan. Vartaloa ei siis kuvassa näy. Kasvot sen sijaan on väännelty epäsymmetriseen ja hulluun ilmeeseen. Mahtavaa, Yzma!!! Katsokaa nyt noita silmiä ja suun väännöstä! Kaiken kruunaa otsalle laskeutuva pieni ja suloinen hiussuortuva. Mahtava kuva!!! Yzma osoittaa, että hänellä riittää taistelutahtoa, vaikka hän onkin ollut jo kolme kertaa pudotusuhan alla!


Tässä oli hullu kisamme tällä kertaa. Jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, ja viikko viikolta heistä vähenee yksi. Kuka sinun mielestäsi ansaitsisi tippua seuraavaksi? Äänestä sitä tekstin alle! Ja me näemme taas ensi viikolla!!!

3 kommenttia: