25.1.2012

Who's the fairest of them all? 6.

Tervetuloa taas Ken on maassa kaunehin? -kisan pariin!!!! Tästä viikosta eteenpäin vaihdamme tiputustapaa tasapelitilanteissa. Jos tytöille tulee saman verran ääniä, rehellinen arvonta ratkaisee sen, kuka tippuu. Tähän päätökseen tulitte te itse rehellisen äänestyksen perusteella. Tuomari itse äänesti, ettei kukaan tippuisi kisasta, mutta jostain syystä idea ei saanut lisää kannatusta... :)


Kuten yllä olevasta kuvasta näette, on arvonta suoritettu rehellisellä paperiarvonnalla. Ja sen perusteella tämän viikon putoaja on..... Ariel!

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Ariel lähti takaisin Karibian lämpimiin vesistöihin, ja tässä on hänen tunnelmansa poislähtönsä jälkeen: "Ihan ensiksi, en ole anorektikko. Toiseksi ei ole minun vikani, että viime viikon kuvaan ei saatu rössypottuja. Olen ihan varma, että pudotus tapahtui vain punaisten hiusteni johdosta: minua on aina sorrettu sen takia. Ihan mälsää! Mutta ihana palata ihanan Ericin luokse!" Kiitos Ariel, että kävit kilpailemassa.

Sitten itse kisaan: tällä viikolla Ken on maassa kaunehin? -kisassa neidot joutuivat tosipaikan eteen. Teemana nimittäin oli tanssiminen, ja jokainen sai ottaa kuvaan mukaan haluamansa tanssiparin. Katsotaanpa kuvat!


Tiana aloittaa kisan vahvasti omalla tanssikuvallaan. Kuvasta näkyy tanssin lumo kuin myös tanssin liikkuvuus. Tianan tanssipari on juuri pyörittämässä häntä ympäri, ja liike näkyy selvästi kuvasta. Miehen kasvoja ei näy, mutta se ei haittaa, koska Tianahan tässä on pääosassa. Tianan profiilista näkyy, kuinka hän nauttii tanssimisesta, sillä pieni hymy taitaa kasvoilla häilyä. Miinusta tulee siitä, että kuva on otettu näin kaukaa, eikä Tianan kasvoista saa juurikaan selvää. Mutta täytyy kyllä se myöntää, että maisema on aivan ihana ja todella romanttinen! Keskivertoa työtä, Tiana.

Lähde: http://www.meldmagazine.com.
Ihan ensiksi täytyy kysyä,että mistäköhän Belle löysi tuonnäköisen tanssiparin itselleen? Ei siinä mitään, sillä jo pelkästään tanssiparin ilme hurmaa katsojan! Hirviön vierellä Belle näyttää sirolta, ja todella, todella nätiltä! Kuvakulma on todella mielenkiintoinen, mutta Belle on osannut kääntää päätänsä niin, että se näkyy meille katsojille. Ehkä Bellen katse harhailee jossain, ja hymyä voisi olla enemmän, mutta oikein nätti kuva! Hyvä hyvä!
Lähde: http://www.squidoo.com
Jasmine halusi välttämättä tanssia yksinään, sillä hänen mielestään kukaan muu kuin Aladdin ei sovi hänen tanssiparikseen, eikä Aladdin valitettavasti päässyt kuvauspäivänä paikalle. Tästä kuvasta käy ilmi tanssin nopeus ja liike, ja se saa katsojan haluamaan tanssimaan mukana. Kuitenkin Jasmine on mielestäni taivuttanut päätä liikaa kaulaansa vasten, joka johtaa siihen, ettei kaulaa näy oikeastaan ollenkaan. Ja kaulan pitäisi näkyä kuvissa. Lisäksi täytyy sanoa, että niin Jasminen puku- kuin kampausvalinnatkin ovat todella mielikuvituksettomia. Hieman keskinkertaista alempi kuva minun mielestäni. Jasmine saisi ensi kerralla yllättää meidät aivan upealla kuvalla.

Lähde: http://disneyanimism.webs.com
Pocahontas lähti tanssin pyörteisiin John Smithin kanssa. Hän sanoi, että halusi vangita kuvaan tuulen värit. Näköjään tuuli on sitten pinkkiä. Tanssi näyttää tässäkin kuvassa vauhdikkaalta, ja Smithin ohella Pocahontas tanssii myös tuulen kanssa. Hänen hiuksensa ovat upeasti tuulen riepoteltavina, vaikka voisi luulla, että tuuli saa hiukset näyttämään huonoilta. Myös Pocahontasin ilme kertoo hänen riemustaan tanssia kohtaan. Lisäksi kontrasti valkoisen miehen ja intiaaninaisen välillä saa Pocahontasin suorastaan hehkumaan kauneutta. Pocahontas parantaa jälleen suoritustaan. Hyvähyvähyvä!

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Tuhkimo on valinnut rauhallisen vakiotanssin kuvansa aiheeksi. Miehen kasvoja ei näy kuvassa, mutta se ei haittaa, sillä Tuhkimo on pääasia. Silti on harmi, että mies on Tuhkimon toisen käden tiellä, joten emme näe, toimiiko se (siis Tuhkimon oikea käsi). Näkyvä käsi sen sijaan toimii oikein hyvin. Tuhkimo onkin ottanut neuvoista vaarin, ja pitää helmasta kiinni vain toisella kädellään. Miten esteettistä! Tuhkimon kasvoilla on varovainen, kenties jopa rakastunut hymy. Tuhkimo parantaa siis rutkasti viime viikosta, mutta kahden viikon takainen talviasu-kuva ei silti kohtaa vielä voittajaansa.

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Bellen ja Tuhkimon lailla Aurorankin kuvasta välittyy rauhaisa tanssitunnelma. Aurora valitsi tanssiparikseen rakkaan prinssinsä, ja neidon kasvoista näkee, miten rakastunut hän mieheen on. Tämä on kisan ensimmäinen profiilikuva Aurorasta, ja sivusta kuvaus sopiikin oikein hyvin noihin kauniisiin kasvoihin! Tässä kuvakulmasta pehmeät, kiharat hiukset pääsevät oikeuksiinsa. Oikeasti, mikä kuva! Aurora parantaa kerta kerralla! Tästä tytöstähän syntyi kelpo vastus muille neitokaisille!

Lähde: http://www.fanpop.com
Viime viikon farssin jälkeen Mulan sai tilaisuuden todistaa meille taitonsa. Hän päätti todistaa taitonsa tanssimalla hitaita rakkaimpansa kanssa. Ihan ensiksi pitää sanoa, että menohan näyttää ihan siltä, kuin ala-asteen discossa olisi! (Vaikka tuomarilla ei ole kyllä kokemusta ala-asteen discoista, joten en voi tietää, näyttääkö se oikeasti siltä...) Kuvassa mies menee taas piiloon neidon taakse, mutta se ei haittaa. Mulan näyttää kuvassa oikein ihastuneelta ja kauniilta, mutta mielestäni tämä on sellainen kotialbumin kuva, joka ei sovi tähän kilpailuun. Toisaalta Mulan taasen uskaltaa näyttää meille herkemmän puolensa. On tämä kuva parempi kuin viime viikkoinen, mutta huonompi kuin alkukisan kuvat.

Tässä näitte tämän viikon upeat (?) tanssikuvat! Mikä oli inhokkinne? Äänestäkää pudotuksen ansaitsevaa neitoa tuttuun tapaan alapuolen kommentteihin. Ensi viikolla sitten selviää, kuka tippui tällä kertaa Ken on maassa kaunehin? -kisasta!!! Siihen asti heihei!

4 kommenttia:

  1. Jasminen paitahan on melkein läpinäkyvä... Luulin tätä perheohjelmaksi :D Joten minun puolestani Jasmine saisi tästä syystä tippua!

    VastaaPoista
  2. Tuhkimon kuva on jotenkin liian jäykkä. Auroralla on melkein samanlainen kuva, mutta siinä molemmat näyttävät onnellisilta ja näkyvät hyvin kuvassa - Tuhkimolla taas on pelkkä poseeraus mielessä! Hän siis ulos!

    VastaaPoista