19.1.2012

Who's the fairest of them all? 5.

Viides osa Ken on maassa kaunehin? -kisasta alkaa NYT!!!!!!!! Vielä pari viikkoa sitten ruutujamme ihastutti kaksitoista upeaa neitoa. Luku on pienentynyt yhdeksään, ja tänään heistä lähtee taas yksi pois. Neljäs lähtijä kilpailusta on... Tähkäpää!

Lähde: http://www.fanpop.com
"En oikeastaan edes tiedä, minkä takia osallistuin kisaan. Tietysti titteli "Ken on maassa kaunehin? -kisan voittaja!" olisi kuulostanut hienolta, mutta onko sillä sitten loppupeleissä mitään arvoa, en tiedä. Joka tapauksessa olen ollut todella innostunut kisasta, ja on ollut tosi ihana ottaa aina uusia ja erilaisia kuvia. Tai siis poseerata kuvissa, enhän minä niitä itse ottanut. Hehe! Lähden kuitenkin innolla takaisin kotiini, ja siellä polku kaunis oottaa mua!" Näihin sanoihin, näihin tunnelmiin jätti Tähkäpää meidät.

On aika siirtyä varsinaiseen tämän viikon kisaan. Jäljellä olevien kahdeksan neidon tehtävä muotoutui tällä viikolla tuomarin kiinnostuksen kohteesta. Tällä viikolla kilpailijat saivat poseerata lempiruokansa kanssa. Kilpailijat sanovat myös pienen sanasen ruoastaan. Aloitetaanpa!

Lähde: http://www.fanpop.com
"Maissi on heimomme elinehto. Se on meille kuin kultaa, ja kasvatamme sitä mahdollisimman paljon." Pocahontasin kuvaan on päästetty jälleen hänen ystävänsä Nakoma, sillä Pocahontas haluaa näyttää, että osaa tehdä ystävänsä kanssa paremman kuvan kuin viimeksi.

Pocahontas on parantanut kasvojensa ilmettä, muttei se ole vielä täydellinen. Kasvoilta näkyy tietty lempeys, mutta toisaalta myös epävarmuus. Suu on ehkä pienessä hymyssä, mutta kauniimpikin hymy olisi mahdollista saada. Pocahontasin vartalon asento on parempi kuin Nakomalla, mutta hän jännittää hartioitaan liikaa. Tietty jännittyneisyys näkyy siis niin kasvoilla kuin vartalossakin - karista se pois!!! Tämän viikon tarkoituksena oli esitellä lempiruokaansa, mutta Pocahontas pitää koriaan juuri toiseen suuntaan, joten ruoka ei näy meille. Kori näyttää myös aika tyhjältä. Mitä jos sittenkin kaiken kuvan jännittyneisyyden ja korin poispäin kääntämisen takana onkin tarkoitus, että kuva haluaa kertoa meille tarinan, kuinka Nakoma on saanut kerättyä paljon ruokaa ja Pocahontas ei yhtään. Yhtäkkiä kuvaaja on tullut yllättämään heidät, ja Pocahontas ihan tarkoituksella näyttelee epävarmaa. Eli joko kuva on loistava tai sitten se on vain keskitasoa.

Lähde: http://www.amazon.com
"Rakastan kurpitsoja! Parasta ruokaa on etenkin suuri kurpitsapiirakka, jonka haltijatarkummini leipoo!" Niinpä Tuhkimo sai kuvaan haltijatarkumminsa ja hiiri -ystävänsä.

Voi Tuhkimo, voi Tuhkimo! Vaikka viikon aiheena oli ruoka, ei ruoka saa olla kuvassa pääasia! Tässä kuvassa kurpitsa vie nimittäin kaiken huomion. Asia ei olisi niin paha, jos Tuhkimo hymyilisi nätistä kameraan päin. Mutta ei, hän näyttää meille selkäänsä! Mihin on kadonnut viime viikon eleganssi? Tuntuu, kuin kaikki opittu olisi pyyhkiytynyt pois. Myöskään mekko Tuhkimon päällä ei ole mairittelevan näköinen. Jos tämän kuvan näkisi muussa yhteydessä, sitä voisi helposti pitää jonkin kirjan jännittävän tapahtuman kuvituksena. Aijai Tuhkimo, minkä menit tekemään!

Lähde: ???
Nyt tämä kuva näyttää siltä, että Arielilla olisi oikeasti anoreksia. Kuvan ruuattomuus johtuu kuitenkin siitä, että tuotantotiimimme ei saanut mistään käsiinsä tarpeeksi ajoissa Arielin lempiruokaa. Ei siis hätää! "Lempiruokaani on rössypotut. Tämä oululainen herkku on vienyt sydämeni. Onneksi linnan kokki osaa keittää kyseistä keittoa!"

Ariel näyttää kuvassa vähän surulliselta tai mietteliäältä. Johtuukohan se siitä, että hänen "rakkaat" rössypottunsa eivät päässeet kuvaan mukaan? Tässä kuvassa Ariel on laittanut päälleen taas juhlamekkonsa. Kuvassa Ariel jännittää olkiaan, paha paha. Lisäksi hän on laskenut päänsä niin alas, ettei hänen sorjaa kaulaansa näy ollenkaan, mikä sekin on huono asia. Myös Arielin ilme on on tuskallista katsottavaa. Sen sijaan Arielin hiukset ovat heilahtaneet upeasti kuvan ottamisen aikaan.


"Lempiruokaani ovat amerikkalaiset pannukakut hillon kera. Oikeastaan tykkään kyllä kaikista ravintolani ruoista." Näin Tiana.

Tianan vartalon asento on täydellinen jälleen kerran. Sen sijaan hänen kasvoillaan näkyy ehkä liikaa yrittämisen makua. Lempeä katse on kohdistuneena johonkin kuvan ulkopuolelle. Lempeys olisi ymmärrettävää pannukakkuja kohtaan, mutta nyt se jää irralliseksi. Tianan toinen silmä näyttää oudolta, ihan niinkuin se olisi turpoamassa umpeen. Hän myös ehkä puree hieman alahuultaan, mikä näyttää oudolta. Lisäksi mielestäni päätä on kallistettu liikaa oikealle, ja se näyttää vähän hassulle. Toisaalta hymykuopista tulee paljon plussapisteitä! Ne ovat ihanat!

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Mulan kertoo, että hänen lempiruokaansa on riisi. "Riisin päälle käy mikä tahansa kastike, kunhan se on kiinalaista. Kotimaani ruoka on parasta, mitä tiedän!" Kuvaan mahtuu myös Mulanin ystävä Mushu.

Tuota... Tämä kuva ei ole ainakaan parantunut viime viikkoisesta. Riisi on otettu hyvin mukaan kuvaan, mutta sitä olisi voinut käyttää vain somisteena, ei syödä oikeasti. Mulanilla on posket täynnä riisiä, ja sitä valuu myös hänen suupieltään pitkin. Ei mikään mieltä ylentävä näky. Mulanin kampauskin näyttää olevan sotkussa. Siispä... hei, hetkinen, mitä korvanapistani kuuluukaan... ...ahaa. Saimme juuri valokuvaajalta tiedon, että Mushu pilasi Mulanin kuvaussession. Aina, kun kameran kuvanottamis-painiketta painettiin, Mushu tunki äkkiä Mulanin suun täyteen riisiä, ja otti itse hyvän asennon. Siispä kuvan huonolaatuisuus ei ole Mulanin, vaan Mushun syy. Ehkä Mushua ei pitäisi enää päästää valokuviin mukaan. Mutta ei se muuta sitä tosiasiaa, että kuva on huono.

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
"Pidän viinirypäleistä, mutta niitäkin enemmän viinistä. Olen oikea addikti. Lasi päivässä pitää lääkärin loitolla. En kuitenkaan juo humalaan... enhän?" Ja tämän selityksen jälkeen Jasmine sai esitellä oman lempijuomansa.

En tiedä, onko kuva taiteellinen vai mitä, mutta viinihän läikkyy lasista yli, ja aika pahasti läikkyykin. Sovitaan, että sen on ollut tarkoituskin läikkyä, eikä Jasmine ole humalapäissään huitaissut sitä menemään. Jasmine on uskaltautunut jälleen laittaa hiuksensa hieman erilailla kuin yleensä. Myös vartalon asento on hyvä ja vauhdikas. Jasminen ilme on todella vihainen. Tässä tapauksessa en sano, että hymy tässä kuvassa olisi parempi. Miettikää nyt, miten hullulta kuva näyttäisi, jos Jasmine hymyilisi onnellisena samalla kuin heittäisi viiniä pitkin maita ja mantuja! Siispä sovitaan, että viinin heitto on tahallista, ja vihainen ilme on pitkän mietinnän tulosta. Silloin voimme sopia, että kuva on hyvä. 

Lähde: ???
"Lempiruokaani on ihan tavallinen kaurapuuro. Parasta se on voisilmän kanssa." Näköjään Belle on tottunut jo suomalaiseen ruokavalioon tämän kilpailun aikana. Olkaamme siitä ylpeitä!

Kuva on hieman huonolaatuinen, mutta se on kuvaajan syytä. Bellen asento näyttää hyvältä. Ehkä jonkun pitäisi kuitenkin opettaa Bellelle, että puuroa syödään lusikalla, eikä sitä kaadeta suuhun. Bellen ilme on varovaisen kujeileva. Hän katsoo poispäin kamerasta, ja heti herää kysymys, minne hän katsoo. Kunhan katse olisi kamerassa, puuroa syötäisiin oikealla tavalla ja kulmakarvat olisivat jotenkin erilailla, olisi kuva oikein oikein hyvä. Nyt se on keskinkertainen.

Lähde: http://www.fanpop.com
"Pidän metsän marjoista. Mustikat, puolukat, vadelmat... kaikki käyvät! Niitä on hauska poimia yhdessä prinssini kanssa." Kuvaan Auroran kanssa pääsi myös joitain metsän eläimiä, jotka eivät voineet vastustaa marjojen tuoksua.

Mitä ihmettä! Aurora näyttää viimein ottaneen opiksi kaikista neuvoista, mitä hänelle on edellisten viikkojen aikana annettu! Hän näyttää suloiselta, hellältä ja haaveilevalta metsän neitoselta. Pää lepää kauniisti käden ja korin päällä, ja toinen käsi on ottamassa uutta makupalaa suuhun. Kampaaja on laittanut hiukset taas upeasti. Ah, mikä eteerisyys kuvasta välittyykään! Jos katse olisi kohdistettuna kameraan, kuvasta olisi tullut hieman parempi. Ehkä. Joka tapauksessa tämä on ehdottomasti viikon paras kuva! Tätä lisää, Aurora!

Nyt olemme nähneet kahdeksan upean neidon kuvat tältä viikolta. Hyvät katsojat, voitte äänestää, kenen kuva oli teistä huonoin, kenen haluatte lähtevän. Onko se Aurora, Pocahontas, Belle, Mulan, Jasmine, Tuhkimo, Ariel vai Tiana? Jännitys tiivistyy yhä tiheämpään, kunnes taas viikon päästä ruutuihinne pompahtaa Ken on maassa kaunehin?!!!!!!

4 kommenttia: