10.2.2020

Hello, hello!

Heippa! Pitkästä aikaa! On aika herättää tämä blogi horroksestaan! 

Minun elämäni on muuttunut aikalailla edellisen, melkein VUOSI sitten julkaistun blogikirjoituksen jälkeen - HUPS! Perheenlisäys on vähentänyt omaa aikaa melkoisesti. Vauvani ei ole kohta enää vauva, vaan iloinen 1-vuotias tyttö. Tämä tarkoittaa sitä, ettei hän ole enää niin riippuvainen minusta, ja ehkä - EHKÄ - minulla on enemmän aikaa kirjoitella blogia. Voisin yrittää saada julkaistua joka kuukausi blogissa ainakin yhden postauksen, mutta en lupaa mitään. ;)

Mitä blogissa olisi sitten luvassa? Ainakin elokuva-arvosteluja - pari elokuvaa on jonossa odottelemassa arvostelevaa kynäniekkaa tarttumaan tuumasta toimeen. Pixarin elokuvista minulla jäi pahasti kesken tunteita aiheuttavat listaukset. Luvassa olisi luultavasti myös TOP-listoja. Kilpailuja tai lukijakyselyitä en taida vähään aikaan vielä uskaltaa kirjoitella, koska ne vaativat täsmällisiä aikatauluja. Olen myös pyöritellyt päässäni ideaa "vierailevien kirjoittajien"-postauksista, jossa julkaisisin lukijoiden kirjoittamia juttuja.... Kiinnostaisiko ketään sellainen?

Tämä lyhyt teksti kertoo, että olen tullut takaisin. Blogin päivittäminen ei jää kuitenkaan tähän tältä erää, sillä keskiviikkona 12.2. ilmestyy pidempi postaus: elokuva-arvostelu Räyhä-Ralfin Internet-vierailusta! Wuhuu! 

10 kommenttia:

 1. No jos pidät harkintasi toteuttaen sen ja jatkat blogin päivittämistä sanotaan ainakin mun puolesta vain että: "No, niin sitä pitää!:)"

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa! Olen jäänytkin kaipailemaan tekstsejäsi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Yritän pitää blogia paremmin elossa seuraavien kuukausien aikana!

   Poista
 3. Tulin tänne alunperin sen takia, että lukisin jonkun vanhan postauksen, mutta sitten tää postaus olikin tullut ja päätin lukea sen. Kiva kun uusi postaus tulee silloin kun sitä vähiten odottaa. Mä olin suunnitellut omaan blogiini hienon uuden vuoden toivotuksen. Se ois mennyt niin, että oisin rakentanut minecraftissa Disney linnan ja ottanut siitä kuvan ja julkaissut sen mun blogissa. Päätin jättää sen tekemättä, koska siinä vaiheessa kun olin saanut tehtyä ne pienimmät tornit (ne oli kyllä vielä ihan alussa siinä vaiheessa), niin sinne tuli kaupustelija laamojen kanssa. Ne laamat kiipes toisen tornin reunan päälle ja yritin jotenkin saada ne pois siitä. Yritin saada laamoja ja kaupustelijaa lähtemään, mutten onnistunut. Toinen syy on se, että ne tornit joita mä olin tekemässä niin niiden ois pitänyt olla vedessä, mutta olin laittanut ne maalle. Mulla meni hermot kummassakin asiassa. En tiedä miksi kerroin tuon asian. Niin ja mun blogista puheenollen. Sä oot kirjoittanut postaukset Disney synttäreistä ja siitä millaisen päivän viettäisit Disney universumissa. Mainitsin nuo, koska ajattelin tehdä postaukset samoista aiheista. Tosin tossa synttäri jutussa mä kirjoittaisin top listan, mutta julkaisisin sen kuitenkin mun syntymäpäivänä. Kysyin lupaa tohon siltä varalta, jos joku "sekopää" syyttää matkimisesta. Tosin niitä "sekopäitä" taitaa olla vaan youtubessa, joten täällä blogimaailmassa ei varmaankaan tarvii varoa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jejjj! Kiva jos uusi postaus osasi yllättää! :) Minä en ole koskaan pelannut Minecraftia, mutta voin kuvitella, että Disney-linnan rakentaminen on melko kunnianhimoinen projekti, enkä ihmettele yhtään, jos sen kanssa on mennyt hermot. Varsinkin, jos laamoja on pyörinyt tornissa. (Anteeksi, tarina niistä nauratti minua kovasti, vaikka ne eivät varmaan pelaamisen hetkellä huvittavilta tuntuneet. XD) Jospa sinä joskus saat sen linnan rakennettua! Vaikka juhannuksen kunniaksi! ;D Tsemppiä!

   Toki saa ottaa inspiraatiota ja mallia kaikista mahdollisista julkaisemistani teksteistä - olen siitä vain otettu! :) Kunhan ei ala tekstejä suoraan kopioimaan kokonaisuudessaan mihinkään. Tai jos kopioi jonkun pätkän suoraan, voi minut mainita kirjoittajaksi. (Silleen että blogissaan Anna kirjoittaa: "blaa blaa blaa".) ;) Mutta siis kirjoita rauhassa Disney-synttäreistä ja unelmiesi päivästä!

   Poista
 4. Ihanaa nähdä että olet taas palannut!^^ Sua onki kaivattu. Uskon että vauvasi vei sinulta aikaa, enkä syytä siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! Kiitos! :) Toivottavasti pystyn edes kuukausittain kirjoittelemaan tänne tavaraa! :)

   Poista