14.2.2019

All at once everything looks different, now that I see you.

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille blogin lukijoille! Päivän kunniaksi on aika paneutua viimeisimmän lukijakyselyn tuotoksiin, jossa kyseltiin teidän suosikkejanne Disneyn ja Pixarin pareista. Vastauksia kyselyyn tuli runsaasti, kiitos kaikista niistä!!! Ilman vastaajia tätä tekstiä ei olisi olemassa. Olette parhaita, tämä teksti on omistettu juuri teille!!!! 

Kyselyn aiheena oli siis parhaat romanttiset parisuhteet, mitä Disneyn ja Pixarin elokuvista löytyy. Joissain kommenteissa oli mainittu myös ihania äiti-lapsi -pareja, mutta niitä en ota tässä kokoomatekstissä huomioon, koska kyse on tällä kertaa romantiikasta. Ja romantiikkaahan löytyy suurimmasta osasta Disneyn ja Pixarin klassikoista. Mitkä pariskunnat ovatkaan tehneet lukijoihin unohtumattomimman vaikutuksen? Suosituimmat kolme paria saivat kaikki viisi mainintaa kommenteissa, eli heille tuli "tasapeli". Pidemmittä puheitta lukijoiden suosikkiparien kimppuun.

(Kuvituksena tekstissä on käytetty kohtauksia, jossa pariskunta näkee toisensa ensimmäistä kertaa siten, että molemmat näkevät sen toisen osapuolen - että toinen ei vain tarkkaile toista. Minulla oli hieman ongelmia kuvien suhteen, enkä pystynyt esimerkiksi rajaamaan kuvia. Mikäli joku kuva jostain syystä puuttuu tekstistä, ilmoita siitä kommenteissa, niin koitan pelastaa päivän!)


Tähkäpää <3 Flynn


Tähkäpään ja Flynn Riderin suhde kehittyy elokuvan aikana viha-suhteesta rakkaudeksi. Kaksikko lyö hynttyynsä yhteen alunperin tarkoituksena hyötyä toinen toisestaan. Yhteiset kokemukset lähentävät heitä, ja he jopa uskaltavat paljastaa sisimmät salaisuutensa toisilleen. Tähkäpään ja Flynnin kohtaus järvellä leijuvien lyhtyjen aikaan on minusta tänäkin päivänä se kaikista romanttisin kohtaus Disney-klassikoista - ja elokuvan loppuhuipennus on myös ihanan romanttinen. Kaksin karkuteillä sopiikin siis hienosti ystävänpäiväohjelmistoon!

Lukijoiden kommentit:

"Tarpeeksi samanlaisia vauhdikkaalta luonteeltaan, mutta kuitenkin myös erilaisia."
"Tykkään, että pitää vähän mennä vaikeita aikoja läpi, ennen kuin tulee hyvä loppu."
"Täydelliset toisilleen."
"Tämän parin suhde etenee nopeasti, mutta I See the Light -kohtauksen nähdessään ei voi kuin uskoa heidän rakkauteensa."
"On koskettavaa, kun Eugene uhraa itsensä Tähkäpään puolesta, ja repliikit 'You were my new dream' 'And you were mine' ovat jotakin sanoinkuvaamattoman kaunista."


Belle <3 Hirviö


Bellen ja Hirviön suhde kokee myös suuren muutoksen elokuvan aikana. Hirviö vangitsee Bellen linnaan neidon isän puolesta, mutta Hirviöllä on ehkä alusta asti mielessä, josko neidosta voisi muodostua hänelle jotain enemmän, jotain, joka purkaa kirouksen. Belle sen sijaan pitää Hirviötä aluksi vain julmana hirviönä, joka vangitsee hänet syyttä suotta. Pikku hiljaa Belle alkaa kuitenkin nähdä pintaa syvemmälle, ja pikku hiljaa Hirviökin alkaa ajattelemaan asioita muidenkin kuin vain itsensä näkökulmasta käsin. Tyttö sekä hän -laulun aikana on viimeistään selvää, että parin ajatukset toisiaan kohtaat ovat muuttuneet täysin. Bellen ja Hirviön ensisuudelma on minusta se kaikista ihanin suudelma Disney-klassikoissa. Ah!

Lukijoiden kommentit:

"Kaunottaren ja Hirviön tarinasta ei vain voi olla pitämättä."
"Pidän niin paljon siitä, miten heidän suhteensa etenee melko uskottavasti kohti molemminpuolista ymmärrystä ja rakkautta, vaikka lähtökohdat eivät olekaan parhaat mahdolliset."
"Tanssiaiskohtaus on yksi romanttisimpia elokuvakohtauksia ikinä."
"Heidän välinen suhde on kaunis, uskottava, ainutlaatuinen ja toimii loistavana osoituksena sisäisen kauneuden sekä hyvyyden merkityksestä."
"Iso plussa siitä myös, ettei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, vaan heidän suhteensa annettiin kehittyä kunnolla." 


Aladdin <3 Jasmine


Yhtä paljon lukijaääniä Tähkäpään ja Flynnin sekä Bellen ja Hirviön kanssa sai vielä kuuma pari Agrabahista, Aladdin ja Jasmine. Edellisistä pareista tämä pari eroaa siinä mielessä, että heidän välillään ei suurempaa "vihasuhdetta" ole - Aladdin nimittäin ihastuu Jasmineen ensisilmäyksellä, ja tekee elokuvassa kaikkensa valloittaakseen prinsessan itselleen. Jasminen ihastuminen on hieman varautuneempaa kuin Aladdinin, mutta se on jo selvästi nähtävillä Aladdinin vielä ollessa "katurotta". Kaksikon parisuhde kokee takaiskuja Aladdinin valehtelun selvitessä, mutta he pääsevät siitä hienosti yli kohti terveempää suhdetta. Taikamatolla lentely öisen tähtitaivaan alla on myös ihanan romanttista.


Lukijoiden kommentit:

"Jasminea ei haittaa että Aladdin oli ensin köyhä katurotta, ja Aladdin ei tosiaankaan rakasta Jasminea vain siksi että tämä on prinsessa."
"Tässä parissa koskettaa erityisesti se, että kliseisesti rakkaus voittaa erilaisten taustojen tuomat haasteet!"
"Aivan loistava romanssi loistavassa elokuvassa; tykkään kuinka he pystyvät samaistumaan toistensa unelmiin ja ongelmiin, vaikka ovat ihan eri maailmoista, ja kuinka aidolta heidän välinen rakkautensa tuntuu."
"(Taikamattolento) on ehdottomasti romanttisten Disney-kohtausten aatelia."
"Onneksi nämäkin päätyivät naimisiin, vaikkakin vasta jatko-osassa."


Wall-E <3 EVA


Pixarin parejakin huomioitiin kyselyssä mukavasti, ja robottipariskunta WALL-E ja EVA osoittautui kuuluvan neljän kommentoijan suosikkipareihin. En yhtään ihmettele tätä, sillä WALL-E:n ja EVAn suhde on yksi romanttisimmista ikinä! Romantiikka muodostuu elokuvassa eleiden, liikkeiden ja tekojen avulla, sillä robotit eivät paljoa puhu. WALL-E ihastuu EVAan ensisilmäyksellä, ja yrittää koko elokuvan ajan valloittaa tämän modernin robotin sydämen itselleen. EVA taas suhtautuu pitkään WALL-Een kuin ärsyttävään jaloissa roikkujaan, ja yrittää päästä hänestä vain eroon. Ihastumisen EVA tajuaa vasta, kun on liian myöhäistä.... vai onko? WALL-E tulee ehdottomasti lisätä tämän päivän elokuvien katselulistalle, jos et ole elokuvaa vielä nähnyt.

Lukijoiden kommentit:

"Tämä pari on söpöistä söpöin!!!"
"Tämä kaksikko on melko vastakohtainen, mutta älyttömän söpö ja näiden suhde kestää kyllä mitä tahansa."
"Joskus ei tarvita paljoa, jotta on aivan toisen lumoissa. Ja miten uskollinen Wall-E on! Ah!"
"Pidän - - sellaisistakin rakkaustarinoista, joissa rakkaudenkohde vaikuttaa aluksi saavuttamattomalta, mutta sitten ne saakin toisensa."
"He ovat alaltaan erilaisia, ja silti he välittävät toisistaan, ja uhraavat itsensä toisen puolesta."


Carl <3 Ellie


Toinen Pixarin pari, joka sai lukijoilta neljä ääntä, on ihastuttava kaksikko UP-elokuvasta. Carlin ja Ellien suhde alkaa lapsuuden ystävyydellä. Ystävystymään pari päätyy samanlaisten kiinnostustenkohteiden takia. Jo lapsi-Carlilla on kuitenkin nähtävissä selkeitä ihastumista tarkoittavia katseita ja huokailuja Ellien perään, eikä olekaan ihme, että aikuisiksi kasvettuaan pari menee naimisiin. Heitä erilaisempaa parivaljakkoa saa kyllä hakea, mutta tässä tapauksessa vastakohdat täydentävät toisiaan. Elokuvan alussa näemme jo avioparin yhteisen elämän kokonaisuudessaan, ja siihen kuuluvat iloiset ja surulliset hetket. Carlin ja Ellien läpi elämän kestävä rakkaussuhde on sellainen, minkä haluaisi itselleenkin.

Lukijoiden kommentit:

"Vaikka suurimman osan leffan ajasta Ellie on jo kuollut, on heidän tarinansa koskettava."
"Uskollisuus on ihanaa, sekä parin luonteiden erilaisuus. Vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa!"
"Pelkästään alun kohtaus saa katsojan välittämään parista ja Ellien kuolemasta, ja on todella hienoa, miten Ellie on tapahtumissa mukana haudan takaakin."
"Lopulta ei ole niin tärkeää, etteivät Carl ja Ellie päässeet yhdessä Paratiisiputouksille - heidän rakkaustarinansa oli jo itsessään suuri seikkailu."
 "Tässä on sellainen sielunkumppani-tyyppinen parisuhde. Ovatkohan Wall-e ja Eva eläkeläisinä samanlaisia?"


Tarzan <3 Jane


Ihanana parina Disney-klassikoiden puolelta pidettiin Tarzania ja Janea, joiden suhde mainittiin kommenteissa myös neljä kertaa. Tarzan ja Jane ovat kiintoisa parivaljakko, ja koko elokuva on täynnä ah-niin-romanttisia kohtauksia heidän välillään! Ihastumista ei varmaan ole vielä ilmassa parin tehdessä lähempää tuttavuutta toisiinsa käsiään vertaillen korkealla puussa, mutta kohtaus on silti niin romanttinen! Suhde alkaa siitä, kun molemmat haluavat päästä lähempiin tekemisiin toistensa kanssa tutkiakseen tätä uutta ja ihmeellistä ihmistä: Jane haluaa tutkia gorilloiden kasvattamaa ihmistä, ja Tarzan haluaa tutkia toista itsensä kanssa samanlaista "karvatonta apinaa". Ihastuessaan Janeen Tarzan on ihanan suorasukainen, sillä eihän hän viidakossa ole oppinut sosiaalisia käyttäytymisnormeja. Jane taas ujostelee ihanasti Tarzanille. Oli miten oli, parin suhteen etenemistä on valloittava seurata!


Lukijoiden kommentit:

"Yksi kuuluisimpia parituksia ikinä." 
"Pidän siitä, miten rakkaus ei roihahda heti, vaan pari tutustuu toisiinsa ensin. Tosin jo heidän ensikohtaamisellaan parin välillä on selvää kemiaa."
"Heidän ensisuudelmansa on myös todella suloinen."
"Jane on hienostunut englantilainen neiti, ja Tarzan viidakkomies, ja silti he välittävät toisistaan kovasti, ja Jane jopa luopuu hienostuneesta elämästään ollakseen Tarzanin kanssa."
"Ne ei erityisesti liikuta minua, mutta haluan itselleni Tarzanin, joten siksi tämä on osa lempiparejani. XD"


Simba <3 Nala


Simba ja Nala ovat tunteneet toisensa lapsuudestaan lähtien. Heidän vanhempansa ovat suunnitelleet heidän naimisiinmenoaan (menevätkö leijonat naimisiin...?) pentuajoista lähtien, ja ajatus avioliitosta kuulostaa nuorista leijonista vain ällöltä. Pitkän erossaolon jälkeen täyskasvuisina toisensa nähtyään ajatus rakastumisesta toiseen ei tunnukaan enää niin inhottavalta ajatukselta. Tunnetko jo rakkauden -laulu on mielestäni paras ja romanttisin laulu Disney-elokuvista, ja laulun aikana leijonien tunteet toisiaan kohtaan selviävät. Ah! Simbasta ja Nalasta pariskuntana pitää erityisesti kolme kommentoijaa.

Lukijoiden kommentit:

"On sööttiä kuinka nämä kaksi ovat tunteneet toisensa pennusta asti, ja kuinka heille aikuisena syntyi romanssi."
"Söpöin leijonapari ikinä. Eläimistä olen aina tykännyt." 
"Simba ja Nala ovat niin söpöjä yhdessä, ja tykkään itsekin Can You Feel the Love Tonight -laulusta aivan älyttömästi."

_______________________________________________________________________________

Seuraavat parit saivat lukijoilta kaksi ääntä. Heidän allaan on tekstinä vain lukijoiden kommentteja.


Herttuatar <3 Thomas O'Malley

"Kissat ovat vain niin söpöjä ja pennut vielä lisäksi."
"Thomas ja Herttuatar on niin suloinen pari, ja O'Malley ei todellakaan ole mikään ilkeä isäpuolihahmo Herttuattaren pennuille."
"Ja mahdollisesti näille kahdelle voisi syntyä uusia poikasia."


Robin Hood <3 Marian

"Ehkä maailman suloisin kettupari."
"He ovat tunteneet toisensa jo lapsena, ja jo isoinakin he rakastivat toisiaan, ja oli onni että he päätyivät lopulta naimisiin."


Bambi <3 Faline

"Suloisin peurapari ikinä."
"Heidän rakkautensa on niin vahva, ettei edes Ronno tai Ihminen pysty erottamaan heitä."
"Peurat ovat kauniita eläimiä."


Ariel <3 Erik

"Monen vaiheen ja äänenmenetyksen jälkeen he saavat lopulta vihdoin toisensa."
"Vaikken usko rakkauteen ensisilmäyksellä, niin Ariel ja Erik on kyllä poikkeus."
"Ja Erik on myös prinssi, joka päihitti pahiksen, ja jopa tutustui Arieliin, eikä heti harkinnut naimisiin menoa."


Anna <3 Kristoff

"Tämän parin listoilleni saa molempien hyvä sydän sekä persoonallisuus sekä se, että leffassa tämä tarina ei ole pääosassa."
"Kristoff sopii Annalle paljon paremmin kuin Hans."


Herkules <3 Megara

"Ei mikään perinteinen sankaripari mutta tykkään Megaran epävarmuudesta siitä, että sydän särkyisi uudestaan."
"Herkuleksen ja Megaran tarinassa on mukavasti draamaa."

Stitchin ja Angelin kuva otettu osoitteesta: https://www.youtube.com

Woody <3 Bo Peep

"Vaikka he ovat vain leluja, niin silti he ovat sööttejä yhdessä."
"Cowboy ja paimentyttö, kuinka suloinen idea?"
"Kuin lännenleffasta konsanaan."


Pikku Kananen <3 Sini

"Ne kaksi ovat todella söpöjä."
"Tykkään myös teiniromansseista, ja siksi suosikkipareihini lukeutuu myös - - Pikku Kananen ja Sini."


Stitch <3 Angel

"Stitch ja Angel on tosi söpöjä yhdessä."

________________________________________________________________________________

Seuraavat parit mainittiin lukijoiden kommenteissa vain kerran:

Mulan <3 Shang
Bernard <3 Bianca
Tuhkimo <3 prinssi
Lumikki <3 prinssi
Pongo <3 Perdita
Topi <3 Kiki
Pocahontas <3 John Smith
Mowgli <3 Shanti
Salama McQueen <3 Salli
Peter Pan <3 Leena
Kaunotar <3 Kulkuri
Aurora <3 Philip
Tiana <3 Naveen
Taran <3 Elena
Kenai <3 Nita
Maija Poppanen <3 Perttu
Jack Skellington <3 Sally
Kim Possible <3 Ron
Jake Long <3 Rose
Tepa <3 Hupu
Finias <3 Isabella
Ferb <3 Vanessa
Henry <3 Violet

_________________________________________________________________________________

Kyselin teiltä myös, keiden parien välillä haluaisit nähdä romanssin. Eräs kommentoija totesi, että "tällainen on aina ihan parasta, siis parittaa niitä, jotka eivät (vielä) ole tunnistaneet romanttisen rakkauden kipinää sisältään". Jesh! :) Neljä kommentoijaa toivoi erään tietyn parivaljakon päätyvän yhteen, ja myös pahiksia paritettiin toisilleen yllättävän paljon. Eräs kommentoija totesikin, että hänestä "olisi kiinnostava nähdä joidenkin pahisten välillä romanssi. Tai sitten hyviksen ja pahiksen välillä". Hyvis ja pahis -parituksia ei kuitenkaan tässä kyselyssä nähty. Kyselyssä ilmoille tuli myös vain yksi saman sukupuolen edustajien välinen suhde. Alla lukijoiden toivomat parisuhteet mahdollisin kommentein höystettyinä.

Judy Hopps <3 Nick Wilde


(Lukijoiden ehdoton suosikkitoivepari!)

"Heillä on niin vahva side, että heille ehkä voisikin syntyä romantiikkaa."
"Heidän suhteensa Zootropoliksessa oli niin kauniisti ja inhimillisesti kuvattu sekä heidän hahmokemiansa klikkasivat niin hyvin, että on oikein helppo kuvitella heidän välille syttyvän säpinää."
"Kiinnostaisi kovasti nähdä, miten heidän ystävyytensä parhaat puolet pääsisivät loistamaan romanssissakin."
"He täydentävät toisiaan varsin passelisti; siinä missä Judy on kaksikosta se rohkeampi ja toimeliaampi, on Nick taas puolestaan rennompi mutta myös harkitsevampi."
"Heidän välisessä ystävyydessä oli vaikeat hetkensä, mutta kaikesta huolimatta se kesti vastoinkäymiset kehittyen entistä lämpimämmäksi ja välittävämmäksi, ja siinä onkin kieltämättä rutkasti potentiaalia kauniiseen ja uskottavaan romanssiin."


Scar <3 Zira


"Näillä leijonilla on jo asia, joka yhdistää niitä, kumpikin vihaa Simbaa."
"Scarilla ja Ziralla on myös aika samanlainen luonne."


Jafar <3 Pahatar


"Jafar ja Pahatar varsinkin olisi sangen charmikas tapaus."
"En osaa kuvitella täydellisempää pahisparia."


Lumiere <3 Könni


"Näen Lumieren ja Könnin välillä romanttista kemiaa enemmän kuin Lumieren ja pölyhuiskan (Babetten?) välillä. - - En tiedä, haluaisinko heidän olevan yhdessä, mutta minusta romanssi heidän välillään voisi olla uskottava."
"Heidän riitelynsä muistuttaa melkein avioparin kiistoja, ja on selvää, että he ovat hyvin läheisiä."
"Lisäksi Lumiere ottaa Könniin melkein koko ajan fyysistä kontaktia (tosin Lumiere koskettelee vähän kaikkia...)."


Inho <3 Kiukku


"Siinä on kaksi niin samanlaista tunnetta että." 


Maininnat mahdollisista toive-parisuhteista ilman suurempia kommentteja saivat vielä seuraavat hahmot: 

Lady Tremaine <3 Frollo
Gothel <3 Tohtori Facilier
Geppetto <3 Sininen haltijatar
Pahatar <3 Hades


Ihania pariskuntia olitte kyllä suosikeiksenne valinneet - kiitos!!! Jäikö mieltäsi kuitenkin kaihertamaan, että joku pari jäi täysin vaille huomiota, vaikka olisi ansainnut sen täysin siemauksin? Kommentoi ihmeessä siinä tapauksessa vielä alle! Ja oikein ihanaa ystävänpäivää vielä kerran kaikille!

17 kommenttia:

 1. Mahtava blogi, oli hauskaa olla kyselyssä mukana^^
  Minäkin julkaisin äsken Ystävänpäivä speciaalin omalle bloggi sivulleni. https://pandablogit.blogspot.com/2019/02/top-10-animoitua-paritusta.html
  Hyvää ystävänpäivää!^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun vastasit kyselyyn! Ja kiitos samoin hyvää ystävänpäivää näin myöhässä. Kävinkin postauksesi lukemassa. :)

   Poista
 2. Hii ihan mahtavasti olet taas koonnut lukijakyselyn tuloksen, ja mahtavia kommentteja valinnut julkaistavaksi. XD Nyt kun rupesin miettimään, niin monet pahis-hyvis-parit olisi kivoja... ;) Ja tuo Inho/Kiukku, jooo! :) Pidän kuitenkin myös siitä, ettei aina pariteta toisia vaan hyväksytään, että voidaan olla myös vain ystäviä. Pysyn silti samalla aiemmin esittämässäni kannassani, että paritus on hauskaa. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Kiitos itsellesi kyselyyn vastaamisesta! Ja olen ihan samaa mieltä kanssasi siinä, että minustakin on kiva, ettei kaikkia parivaljakoita pariteta romanttisessa mielessä keskenään, vaan ystävyyskin on mahdollista. Enemmän oikeassa elämässä ihmisillä on ystävyyssuhteita kuin parisuhteita - ainakin toivottavasti. ;)

   Poista
 3. Leijonakuninkaassa varmaan jokainen naaraspentu on luvattu Simballe, joka laumassa kun on vaan yksi uros. (Siksi Scar asuu myös ulkopuolella).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AhaaaaaaaAA! Totta, eipä Jylhäkalliolla muita uroksia näykään Mufasan ja Simban lisäksi! Kiva kuulla tällaisia tietoiskuja biologiasta, jotka ovat jostain syystä jääneet kuulematta - tai ovat sitten unohtuneet. :)

   Poista
 4. En ensin aikonut osallistua tähän, koska pelkäsin etten keksi tarpeeksi hyviä perusteluja. Sen takia en osallistunut edelliseen lukijakyselyyn. Ehkä perustelen mielipiteeni paremmin seuraavassa lukijakyselyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun vastasit! Ja eipä niitä perusteluja tarvitse kirjoitella, jos ei tunnu keksivän mitään! Hyvät perusteluthan sinä olit kommenttiisi laittanut! :) Ja nyt huomaan, että mainitsemasi parivaljakko Tepa ja Hupu jäi puuttumaan tuosta kirjoittamastani listasta! Anteeksi! Koitanpas lisätä sen sinne!

   Poista
 5. Oi tuo Judy ja Nick olisi kyllä oikeasti toimiva pari :D. Mitenkäs se elokuvan loppupuolen dialogi menikään?
  Nick: You know you love me...
  Judy:Do I know that? Yes, yes I do

  Noh, spekuloinnit sikseen. Näitä on kyllä kiva lukea, on todella kiinnostavaa lukea muiden näkökulmia ja mielipiteitä Disney-pareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kyllä vielä lisätä mitä aiemminkin kommenteissa on sanottu, on kiva ettei kaikkia ystävyksiä pariteta, vaan voidaan pysyä ystävinä. Nykyään tuntuu että pidän elokuvien ystävyyssuhteita jopa usein kiinnostavampina kuin romanttisia, koska romanttisia suhteita tuodaan monissa elokuvissa ehkäpä enemmän esille. Tai sitten minusta vain tuntuu sinkkuna siltä, hehheh :D.

   Poista
  2. Ihan totta! On mahtavaa, ettei kaikissa elokuvissa käsitellä aina rakkaussuhdetta. Ja että Nickin ja Judyn suhde on pysynyt "vain" ystävyytenä, vaikka ymmärrän kyllä, miksi siinä nähdään romantiikan häivähdystä. :) Ja tuokin on ihan totta, että oma elämäntilanne vaikuttaa kovasti siihen, mitkä seikat tuntuvat elokuvissa kiinnostavimmilta. Seurustelun alkuaikoina (tai jopa silloin kun en vielä seurustellut) rakkausjutut oli minusta sitä kaikkein parasta, mutta nykyään perhettä käsittelevät asiat ovat minusta koskettavampia.

   Poista
 6. Vaikka usein ajattelee, ettei kaikissa Disney leffoissa ole remanssia, niin parejahan kuitenkin kertyi todella runsaasti. Itselleni on kaikkien rakkaimpana Bambi ja Minna, ja ystäväparina Aladdin ja Henki. Quasimodo on kanssa sellainen hahmo, jolle olisin Notre damessa suonut haluavan Esmeraldalta saavan rakkautta, enemän siis kuin ystävyysrakkautta. Vaikka onkin ihanaa, että leffan lopussa Quasi pystyy hyväksymään Esmeraldan ja Pheabuksen yksinolon. Jotenkin Quasimodo on yksi mielenkiintoisimpia päähenkilöitä, kun hänkin haluaa rakkautta, eikä kuitenkaan saa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Quasimodon tarina on kyllä niin raadollinen, ja hänelle jos jollekin toivoisi rakkautta. Rohkea (?) ratkaisu Disneyltä, ettei Notre Damen kellonsoittajassa Quasimodon haaveita toteuteta. Kakkososassa sitten kylläkin... Mikäli olen trailerit oikein ymmärtänyt.

   Poista
 7. Päivittyyköhän tämä blogi enää? Mukava oli lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halua on päivitellä, saa nähdä miten toteutuu käytännössä. :'(

   Poista
 8. Nyt ei oo vielä ystävänpäivä vaikkakin se onkin pian, mut haluun vaan sanoo etukäteen, että mun suosikkejani näistä rakastavaisista pariskunnista💑💏 ovat "Bambi❤Faline" ja "Pikku Kananen❤Sini Sorsa!"

  Ja syytkin ovat selvät: koska kuten jo aiemmin kerroin, Bambi on mun mielestäni yksi Walt Disneyn suurimmista ja legendaarisimmista mestariteoksista ja Bambi ja Faline ovat, varsinkin vasoina, niin suloisia😍😍
  Ja mitä taas Kanaseen ja Siniin tulee, niin ehkä syy miksi pidän heistä niin paljon, on se kun he ovat iältään teinejä. Ja elokuva oli mulla kyllä kirjana ja on edelleen ja näin elokuvan ekan kerran televisiosta📺 ja kun vuosia myöhemmin hankin elokuvan dvd:lle📀 ja katsoin sen kunnolla, niin tapahtui jotakin: elokuva kosketti mua syvästi, mutta eniten siitä kohdasta kun Kananen ja Sini suutelivat toisiaan, eli hän tunnusti rakastavansa Siniä, häneen salaa ihastunutta, parasta ystäväänsä👫 siinä missä Sini häntä.😍❤ Se kohtaus kosketti mua niin kovasti että vähältä piti etten seuraavana päivänä purskahtanut itkuun,😢😭 taksissa🚕🚖 koulumatkalla.➡️🏫📚✏

  Ja nyt mä oon onneni☘💫💎 kukkuroilla ja heidän vuokseen niin malttamattoman kärsimätön, kun oon netistä lukenut että Disney tulee tekemään kaikkien näiden vuosien jälkeen Pikku Kanasen jatko-osan marraskuuhun, vuoteen 2021 mennessä jos se on totta. En malta odottaa näkeväni Kanasen ja Sinin taas, ainakin toivon mukaan entistä voimakkaamman romanssin💑💘💏 siivin!:)

  (siis jos elokuva on sellainen kuten oon ehkä ymmärtänyt, että Kananen on juuttunut rakkauskolmion sisään ja hänen pitää valita että rakastaako hän Siniä vai ranskalaista🇫🇷 tyttölammasta🐑 nimeltään Rafaellaa💟 ja Sini joutuu tekeen suuren muutoksen ulkonäkönsä suhteen👗👡👜💄 saadakseen poikaystävänsä tuolta "uudelta tulokkaalta" takaisin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Ihanat ja söpöt parit olet suosikeiksesi valinnut. Ja uuu, mielenkiintoista. En olekaan kuullut että Pikku Kanaselle olisi mahdollisesti tulossa jatkoa. Pikku Kananen ei omiin suosikkielokuviini kuulu, mutta kyllä jatko-osan katsoisin silti mieluusti.

   Poista