11.3.2018

Lahjan kauneuden, hius kuin kultaa aamujen.

Jottei tämä viikko jää täysin ilman postausta, kyhäisen sunnuntain kunniaksi pikaisesti kokoon pienen TOP-listan. Tässä listassa listaan kymmenen parasta tukkaa Disneyn elokuvien naishahmoilta. Lista on tehty täysin esteettisten näkemysteni perusteella, eikä minulla oikeastaan juuri muita perusteluja tai sanottavaa ole hiuksista. Lyhyestä virsi kaunis: tässä kymmenet parhaat hiukset Disneyn neidoilta.


10.Tuhkimo9. Belle

Bellen hiuksissa silmiinpistävää on hiuskiehkura, joka karkaa melkein koko ajan Bellen otsalle. Belle pyyhkii hiuskiehkuran sivuun todella monta kertaa elokuvan aikana - kiinnittäkääpä asiaan vaikka huomiota!
 
8. Elsa
 
Elsan hiukset ovat vaaleudessaan kaunit, ja hänen yllään nähdään monta upeaa kampausta elokuvan aikana.


7. Esmeralda

Esmeraldan hiukset ovat ihanan tuuheat ja kihartuvat!

6. Tiana

Tianan hiukset ovat myös kivasti kihartuvat!

5. Aurora

Jos kiharoista tai kiemuroista puhutaan, Auroran hiuksista niitä löytyy. Jostain syystä olen aina tykännyt Auroran tuuheista, pitkistä hiuksista.

4. Tähkäpää

Kyllähän Tähkäpään taikahiusten täytyy päästä listalla korkealle sijalle, vaikka niissä riittääkin kammattavaa ihan tarpeeksi!

3. Vaiana

Vaianan hiukset ovat ihanan kiharat! Ja on ihana nähdä, miten "hiusteknologia" on kehittynyt esimerkiksi Tähkäpään hiuksista Vaianan hiuksiin siirryttäessä: Vaianan hiukset näyttävät paljon realistisemmille, vaikkei Tähkiksenkään hiukset todellakaan muovisilta näytä.

2. Pocahontas

Ah! Pocahontasin hiukset ovat aivan mahtavat! Ne kulkevat tuulen mukana todella kauniisti! Pocahontasin hiukset ovat suuri syy siihen, miksi aina lapsena hiusteni mennessä tuulen voimasta kasvoilleni ajattelin, että näytän tosi nätiltä! Luulen, ettei hiukset kuitenkaan IHAN yhtä esteettiset olleet kuin Pocahontasin...
 
1. Merida

Meridan hiukset ovat (tällä hetkellä) suosikkini punaisuudessaan ja käkkäräisyydessään! Ah!

10 kommenttia:

 1. Itsekin tykkään siitä kun tuuli tuivertaa hiusten läpi mutta hahmo josta mä sen tyylin nappasin ei kyl ole Pocahontas vaan Storm Ryhmä-X:stä

  VastaaPoista
 2. Jesss punapää kärjessä! Mun suosikki on se kans, sekä Arielin punatukka ja sit Moanan hiukset. Elsan hiuksista täytyy sanoa se, että oon täällä lasten kanssa työskennellessä huomannut että juuri se tukka on yksi isoimpia Elsan vetovoimatekijöitä! Johtunee tietysti siitä, että paikalliset ei vaaleaa ja pitkää tukkaa oo juuri nähnytkään. Miten Belle kestää hiuskiekuraa otsallaan? Voiko olla mitään ärsyttävämpää kuin silmille tulevat hiukset!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan se niin, että sitä aina tykkää eniten sellaisista hiuksista, millaiset ei itsellä ole? Just kun minä tykkään kiharoista ja punaisista, eli ihan toisinlaisista kuin itsellä. Ja siellä Aasiassa taas tykätään vaaleista. Voi voi, miksei sitä voisi olla tyytyväinen omaan tyyliinsä.

   Ja sanopa muuta! En ymmärrä Belleä! Tosin kyllähän hän sen hiuskiehkuran koko ajan pyyhkii pois kasvoiltaan, joten kai se Belleäkin ärsyttää. ;)

   Poista
 3. Tosi mielenkiintoinen lista, ja melko omaperäinen.
  Vaikka kyse on mielipireestä, niin minun suosikki disneyneito tukkani on Arielin, punainen leimahtava tukka, se on niin siistiä! X3 Mutta toisaalta olen aina pitänyt tummatukkaisista tytöistä, ja ehkä paras tummatukkaisista on Jasmine, hiukset laitettu kauniisti kiinni, ja se ihana hiuspanta, ou mama. (Ja muutenki Jasmine on niin ihana prinsessa). Blondeista suosikkini on ehkä Liisalla Liisa Ihmemaasta. Vaikka Liisa on vasta lapsi, niin silti hnen vaaleat hiukset on tosi sievät ja sen näköset että niitä tekis mieli silitellä. X3
  Ruskeahiuksisista suosikkini on ehkä Anna Frozenista. Niin kauniin kiiltävät hiukset, ja vielä laitettu kauniisti lettiin, ja vielä vaalea viiva lisäämässä kauneutta^^.
  Ja tää saattaa tulla puskista, mutta pahiksista suosikki hiukseni ovat Tuhkimon äitipuolella, Lady Tremainella. Tuo harmaasävyinen, sydämmen muotoinen kampaus korostaa hänen ikäänsä, ja saa hänet näyttämään leppoiselta rouvalta, vaikka onkin oikeasti ilkeä (mikä tekee hänestä mielenkiintoisen konnan), ja se on muutenkin sopivan yksinkertainen joka sopii keski-ikäiselle rouvalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, tuuheat ja ilmavat hiukset näyttävät kuuluvan sinun suosikkeihisi. Minusta se Jasminen kampaus, jossa hänellä on hiukset kiinni, on aina ollut jostain syystä hirveä... Anteeksi! Mutta onneksi mielipiteitä on monenlaisia, niin ei kellekään Disney-neidolle tule paha mieli, että miksei hänen hiuksistaan pidetä. XD

   Annan hiukset olisivat listalleni päässeet, jos niissä ei olisi ollut valkoista hiussuortuvaa. Toki valkoista ei enää elokuvan loppupuolella ole, joten ehkä hiukset olisi pitänyt listalle mahduttaa. Ja vai Lady Tremainen hiukset vievät pahiksista kohdallasi voiton! Itse sanoisin, että Gothelin kiharat hiukset ovat pahisten hiuksista parhaimmat. :)

   Poista
 4. Odotinkin jo, että missä Meridan tukka on, mutta siellähän se oli kärjessä, niin kuin omallanikin listallani olisi. Kelpaisi itsellekin tuollaiset kiharat. Hahmojen hiukset ovat todellakin kehittyneet ajan saatossa. Vaianan hiukset ovat ihanan aidon näköiset ja niihin on selvästi keskitytty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta, olisi kyllä ihanaa, jos itsellä olisi Meridan kiharat päässä!

   Poista
 5. Mun suosikit: Ariel, Pocahontas ja Aurora :) kaikilla yllättäen pitkät ja tuuheat hiukset. Mun ystävällä on muuten oikeasti luonnostaan tollaset Merida hiukset :D ne on aika näyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja ja tuuheita hiuksia on valikoitunut sinun listallesi. Arielin hiukset ovat kyllä ihanan räiskyvän punaiset. Ja oi että, uskon, että ystäväsi hiukset ovat näyttävät!

   Poista