28.1.2018

The Voice of Disney 5.

On taas sunnuntai, ja se tarkoittaa paluuta The Voice of Disneyn pariin. Viime viikolla kuuntelimme elokuvien pahislauluja, ja parhaimmiksi lauluiksi äänestäjät mainitsivat kappaleet Be Prepared, Gaston, Friends on the Other Side, Maleficent's Frustration ja Mine, Mine, Mine. Huonoimmiksi lauluiksi nimettiin taas laulut Trust in Me ja Love Is an Open Door, joista jälkimmäinen sai enemmän ääniä. Niinpä Frozen putoaa kilpailusta neljäntenä. Frozen-elokuva sisältää aivan mahtavaa musiikkia, mutta valitettavasti Love Is an Open Door ei ollut vakuuttava pahislaulu. 


Tällä viikolla The Voice of Disneyssä palaamme taustamusiikin maailmaan. Tästä kisakierroksesta tuleekin vähän erilainen, sillä nyt tuomari ei laita omia höpöttelyjään kappaleiden oheen lainkaan. Musiikki saa vain puhua, eikä tuomarin mielipide vaikuta äänestäjiin millään tavalla. ...Tai vaikuttaa, sillä kuuntelemme elokuvista sitä taustamusiikkia, joka on jäänyt eniten soimaan tuomarin päähän elokuvan musiikeista. Yleensä päähän jää soimaan hyvät biisit, joten toivottavasti tämä kerta on täynnä hyvää musiikkia - ilman höpötyksiä.

Prinsessa Ruusunen: Magical House Cleaning / Blue or Pink

Säveltäjä: George BrunsPrinsessa ja sammakko: This is Gonna Be Good

Säveltänyt: Randy NewmanPocahontas: Grandmother Willow

Säveltänyt: Alan MenkenLeijonakuningas: This Land

Säveltänyt: Hans ZimmerKaunotar ja Hirviö: Prologue

Säveltänyt: Alan MenkenViidakkokirja: Jungle Beat

Säveltänyt: George Bruns Siinä oli jäljellä olevat kuusi elokuvaa taustamusiikkeineen. Mikä taustamusiikeista ei ollut ollenkaan makuusi? Äänestä huonointa musiikkia kommentteihin sunnuntaihin mennessä!

15 kommenttia:

 1. Hmm, nyt tuli vähän vaikea valinta, koska osa ei oikein oo lemppareita, vaikka kuuntelenkin joskus taustamusiikkeja fiilistellessäni, mutta ehkä paras ois Kaunotar ja Hirviö Opening, koska se on vaan niin ihana alkumusa, ja huonoin ehkä Jungle Beat, koska se ei oikein herätä fiilistelyhetkiä.

  VastaaPoista
 2. Prologue, ehdottomasti paras. Jungle beat huonoin.

  VastaaPoista
 3. Huonoin on kyllä Jungle beat, ei herätä ajatuksia eikä tuu nostalgista tunnetta.
  Parhaat on nostalgian vuoksi grangmother willow ja fiiliksen vuoksi prologue!

  VastaaPoista
 4. Vieläkö ehtii äänestämään?

  Kylläpä alkaa mennä vaikeaksi. Prologue ehdottomasti kärjessä, mutta entäpä pohjalla? Prinsessa Ruususen musiikki oli yllättävän piristävää, joten kyllä se nyt on Jungle Beat ja This is Gonna Be Good jotka eivät sykähdyttäneet niin paljon kuin muut.

  VastaaPoista
 5. Parhain on ehdottomasti Kaunottaren ja Hirviön Prologue. Myös Prinsessa Ruususen synttärijärkkäily-musa oli ihanan piristävää. Kaikkein unohdettavin on Jungle Beat Viidakkokirjasta, joten annan pudotusääneni sille.

  VastaaPoista
 6. Paras: This land
  Huonoin: Jungle beat

  VastaaPoista
 7. Viidakkokirjan kappale on paras, ei se saa tippua! Huonoin näistä on Prinsessa ja sammakko, joka ei valitettavasti luo samantasoista tunnelmaa kuin muut laulut.

  VastaaPoista
 8. Paras: Leijonakuningas
  Huonoin: Prinsessa ja sammakko

  VastaaPoista
 9. Prinsessa ja sammakko ulos!

  VastaaPoista
 10. Huonoin: Prinsessa ja sammakko
  Paras: Kaunotar ja Hirviö

  VastaaPoista
 11. Paras: Leijonakuningas
  Huonoin: Prinsessa ja sammakko

  VastaaPoista
 12. Kyllä Prinsessa ja sammakko saapi nyt tippua. Viidakon biitit iskee ainakin minuun ihan täysillä, joten se ei saa tippua! Äänestinkö liian myöhään?!

  VastaaPoista
 13. Paras: leijonakuningas ja Kaunotar ja hirviö.

  Huonoin: Viidakkokirja

  VastaaPoista
 14. Prinsessa ja sammakko huonoin

  VastaaPoista
 15. Äänestysaika on nyt päättynyt.

  VastaaPoista