22.12.2017

When we're together, then the season's bright. 22.


Hehkua teidän perjantaihinne ja viikonloppuunne ja jouluunne ja erityisesti joululomaanne!

5 kommenttia:

 1. Muhun toi ilme ei ainakaan tee vaikutusta eikä tainnu tehdä Tähkäpäähänkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä minuunkaan. Kyllä Flynnin perusilme on paljon vetävämpi kuin tuo.

   Poista
 2. Hei, olen aloittamassa Disney elokuva-arvostelublogia mutta en oikein tiedä kuinka aloittaa :D. Kuinka löytää lukijoita ja kuinka löytää sen oman tyylin? Pelkään että blogista tulee liian samanlainen kuin tämä, sillä olen lueskellut blogiasi jo melko pitkään ja pidän tästä aivan liikaa :D. Pisteet siis kuitenkin siitä, pidät todella kivaa blogia! Nämä joulukalenteriluukut tuovat todellakin piristystä päivään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kuulostaapa ihanalta, että uusi Disney-blogi on syntymässä! Minä alan ainakin ehdottomasti seuraamaan sitä! :) Minä en ole koskaan lukijoita etsiskellyt eikä tavoitteenani olekaan koskaan ollut kerätä lukijoita hirmuisia määriä - ensisijaisesti kirjoittelen näitä tekstejä omaksi harrastuksekseni. Toki kommenttien saaminen on ihanaa, ja niistä saa aina kannustusta jatkaa blogin kirjoittamista, jos joskus tulee olo että kannattaako se. Mutta itse olen lisännyt blogini bloglovin- ja blogit.fi -sivustoille, joten siellä blogeja metsästävien on helpompi löytää tiensä tänne (olen laittanut linkit kyseisille sivustoille blogini vasempaan sivupalkkiin). Olen myös sitä mieltä, että lukijoita saa kommentoimalla aktiivisesti myös muiden ihmisten blogeja (Disney-blogeja lähinnä?). Minä ainakin käyn aina kurkkaamassa kuka kommentoija on ja mitä hän kirjoittaa, jos hän google-tilillään sattuu blogiini kommentoimaan. ;) Luulen, että jotkut kommentoijatkin tekevät näin. Eli olemalla itse aktiivinen kommentoija voi saada enemmän lukijoita. Muita lukijoiden metsästämisvinkkejä en keksi, ellei sitten rupea mainostamaan blogiaan vaikkapa juuri kommentoimalla muiden tekstejä. :)

   Ja voi, tässähän ihan nolostuu minun blogin kehumisesta. Kiitos! Kiva, että pidät teksteistäni! Minä sanoisin, että oman kirjoitustyylin löytää vain kirjoittamalla ja kirjoittamalla lisää. Minunkin kirjoitustyylini muokkautuu koko ajan paremmaksi kirjoittaessani lisää juttuja - ainakin toivon näin. Ensimmäisiä blogitekstejä on aivan hirveä lukea, ja ensimmäisiä elokuva-arvosteluja lukiessani minua alkaa hirveästi nolottaa omat sanavalinnat. XD Mutta parempi niin päin, että koko ajan kehittyy paremmaksi kuin että kehitys kulkisi toiseen suuntaan. Minua ei myöskään haittaa, vaikka kirjoittaisit samantapaisesti ja samoista asioista kuin minä, kunhan et plagioi tekstejäni sanasta sanaan. ;) Mutta tuskinpa sitä teet. Kun alat elokuva-arvosteluja kirjoittaa, niin pakostihan omiin mielipiteisiin vaikuttaa kaikki tekstit, mitä olet muilta lukenut, ja samoja mielipiteitä voi olla. Kunhan kirjoittaa asioista jotenkin omin sanoin... Ja minusta sellaisia blogeja on kiva lukea, missä ei tekstissä ole hirveästi kirjoitusvirheitä. Ihan kirjakieltä tekstin ei aina tarvitse olla, hymiöitä ja murretta saa olla, mutta kunhan aina tarkistaisi ne pahimmat kirjoitusvirheet ennen tekstin julkaisemista. Siihen pyrin omissa teksteissänikin, tosin melkeinpä pakosti joskus rivien väliin sattuu niitä vääriä kirjaimia ja merkkejä. ;)

   Apua! Olikohan minusta nyt mitään apua!!!! Tuntui että annoin poliitikkojen ympäripyöreitä vastauksia! Kysy vaan lisää jos joku asia mietityttää! :) Ja innolla odotan blogisi alkutaivalta!

   Poista