30.12.2017

'Cause when we're together, it's a holiday every night!
Kiitos kaikille blogin lukijoille kuluneesta vuodesta, ja anteeksi vielä tekstien vähyys - varsinkin syksyn puolella. Koitan tsempata keväällä postauksien kanssa! Mutta mitäs Rinki tinki tinkissä on luvassa vuonna 2018? Tulemme varmasti näkemään arvostelut lopuista Pixarin elokuvista. Tammikuussa alkaa myös kauan odotettu uusi kilpailu, wuhuu! Lukjakyselyitä tulee vastaan jossain vaiheessa ensi vuotta  (ei ehkä ihan päällekkäin kisan kanssa), ja monta TOP-listaa on puolikkaina raakileina kirjoituspöydällä kirjoitettuna - eli niitäkin tulee varmasti kirjoitettua ja julkaistua. 

IHANAA UUTTA VUOTTA 2018 KAIKILLE!!!!!

2 kommenttia:

  1. Ei se mitään että olit välillä hiljainen. Ymmärrän kyllä jos on kiireitä XD. Mutta odotan innolla sitä uutta kilpailua ja katselukyselyä.^^ Sääli vaan että elokuva arvostelut alkaa olla jo loppumassa, ellei mielessä ois ns. uudelleen kirjoituksia? (ihan aatteena vaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Minäkin toivon, että uusi kilpailu on teistä hyvä, kun tuntuu, että olen niin paljon sitä "hehkuttanut" etukäteen... Kuitenkin ihan pannukakku. :P Hahaa, ihan heti en kyllä uudelleen kirjoita leffa-arvosteluja, kun näin suuresta urakasta on päässyt läpi. Ehkä. ;)

      Poista