24.9.2017

Higitus, figitus, migitus, mum! Prestodigitorium!

Heippa ja anteeksi blogihiljaisuuteni! Hiljaisuuteen on tällä kertaa ihan hyvä syykin: olemme ostaneet mieheni kanssa meille uuden asunnon! Muutamme ihanaan uuteen asuntoon ensi viikon sunnuntaina (1.10.). Muuttaminen on vaatinut etukäteen paljon työtä asioiden hoidon ja tavaroiden pakkaamisen suhteen. Ensi viikko menee täysin muuttohärdellissä, ja lokakuun alussakin aikaa varmasti kuluu uuteen asuntoon asettuessa ja tavaroiden purkamisessa. En ole kuitenkaan hylännyt blogimaailmaa täysin, ja palaan heti kirjoittelemaan tekstejä kun aikaa taas löytyy!!! Uuden kilpailun ensimmäinen teksti on esimerkiksi kirjoitettu jo puoliksi, ja samoin Monsterit-yliopiston elokuva-arvostelu. Kommentteihinkin syvennyn tarkemmin paremmalla ajalla. Tässä siis vain tiedotusteksti: elossa ollaan! :)

11 kommenttia:

 1. Oi ihanaa! Onnea uuteen kotiin jo näin etukäteen! <3
  Muuttaminen jos mikä on varsin hyvä syy blogihiljaisuuteen, joten laittakaa rauhassa uutta kotia, kyllä me jaksamme odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Ja hyvä kuulla, että olette pitkähermoisia ettekä heti hylkää minua tai blogiani postaustahdin hidastuttua dramaattisesti. ;D Yli puolet asunnosta alkaa olla kunnossa, joten jospa sitä kohta jaksaisi taas alkaa paneutua muihinkin asioihin kuin töihin ja kodin siivoamiseen/järjestämiseen.

   Poista
 2. Tästähän tuli mieleen heti idea sinulle kirjoitettavaksi: Disneyhahmojen kodit. Kenen kodissa haluaisit adua, kenen koti on viihtyvin, onko kodeilla mikä merkitys Disney elokuvissa, millaisia koteja eri hahmoilla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiiohei, siinäpä olisi hyvä postausaihe! :) Joskus olen kirjoittanut TOP-listat parhoista linnoista ja taloista (alla linkit näihin), joten ne ehkä vastaavat kysymykseen siitä, missä talossa itse haluaisin asua. Mutta asiaa voisin toki käsitellä syvällisemmin!

   http://rinkitinkitinki.blogspot.fi/2015/04/and-away-to-his-castle-well-go.html

   http://rinkitinkitinki.blogspot.fi/2015/04/my-own-home.html

   Poista
 3. Onnittelut uuteen kotiin!:)
  Muuten seuratkaa mun Disney-blogia Instagramissa. Käyttäjänimi on disneyblogger_97. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja taisinpas instagrammissa löytää tieni tilisi syövereihin.

   Poista
 4. Oi, en tiennytkään että olet naimisissa X3

  VastaaPoista
 5. Moikka! Kirjoitin omaan blogiini postauksen animaatioelokuvista, jotka ovat vaikuttaneet merkittävästi elämääni. Haastoin myös sinut tekemään oman listauksesi sellaisista elokuvista täällä blogissasi, sillä olisi hienoa kuulla muiden elokuvatarinoita! Löydät postaukseni täältä: https://pyorivanuoli.blogspot.fi/2017/11/3-animaatioelokuvaa-jotka-muuttivat.html

  Älä kuitenkaan ota tästä paineita, jos aikaa blogille ei vielä riitä. :)

  Onnea uuteen kotiin, toivottavasti muutto on sujui hyvin!

  VastaaPoista