4.1.2016

Taakse jää, taakse jää...

Vuosi on vaihtunut ja joululomat vietetty. Hiljaiseloa on vietetty blogin puolella ja olen vain nauttinut levosta ja rauhasta. Syynsä lienee myös sillä, että minulle on iskenyt joku tauti: ei yhtään tekisi mieli kirjoitella tekstejä Disney-blogeihin! :( Yritän ottaa itseäni kuitenkin niskasta kiinni, sillä täksi vuodeksi olisi luvassa kaikkea kivaa:

- Ken on maassa komein? -kilpailun voittaja selviää alkuvuodesta!
- Disney-klassikkojen elokuva-arvostelut tullaan saattamaan loppuun. Enää kolme elokuvaa jäljellä! Tämän jälkeen voin tehdä kokoavia tekstejä kaikista klassikoista, sekä julistaa oman TOP-listani klassikoista! Jejj!
- Paras hahmo kustakin elokuvasta -sarja saatetaan myös loppuun. Sen jälkeen voin julistaa omasta mielestäni parhaan Disney-hahmon ikinä! 
- Jotain uutta.... Kunhan keksin mitä! :)


HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2016 KAIKILLE!!!!

10 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinnekki !

  Tee vain tekstejä sitä mukaan kun tekee mieli, älä ota stressiä, jos joskus ei huvittaisikaan kirjoitella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi! Minä oon tällainen tunnollinen tyttö (en osaa sanoa itseäni naiseksi, vaikka sellaiseksi minut kai jo luokitellaan...), jolle tulee hieman paha mieli lukijoiden puolesta, jos en pitkään aikaan kirjoittele mitään. Yritän kuitenkin olla stressaamatta tämän blogi-harrastuksen vuoksi. Ja nyt on ainakin yksi tekstiraakile valmis, että teidän ei tarvitse enää pitkään uutta juttua odottaa! :)

   Poista
 2. Jahuu, tsemppiä kirjoitteluun! Komppaan edellistä: ei mitään stressiä kirjoittelusta.

  VastaaPoista
 3. No olipa järkevä kommentti minulta.. Ristiriitaiset asiat?!?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hyvä sinä! :D Ei ne välttämättä ole ristiriitaiset asiat. Yritän olla ottamatta stressiä, ja sen sijaan tsemppaan... On ne kyllä aika ristiriitaiset. :D

   Poista
 4. Myöhäinen uudenvuodentoivotus sinullekin! :) Tosiaan, aina ei tee mieli kirjoitella. Itse olen jo alkanut vähän stressata antamaasi Liebster Award- tunnustusta, vaikka tiedän ettei sillä ole kiire. Ongelma on blogien löytämisessä. Nimittäin huomaan, että olet jo antanut tunnustuksen lähes kaikille Disney-blogeille... :D Kysyisinkin, olisiko sinulla mitään blogisuosituksia? Ja täytyykö tunnustus välttämättä antaa vähintään viidelle blogille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Älä kuule siitä tunnustuksesta stressaa! Ei siihen ole pakko vastata, jos ahdistaa liikaa! Tunnustusta ei ole pakko jakaa eteenpäin, jos blogeja ei tunnu löytyvän. Ainakaan muut kyselyyni vastaajat eivät ole tunnustusta enää jakaneet. Itse halusin jakaa, kun halusin keksiä hauskoja kysymyksiä. :) Jos kuitenkin haluat jakaa sitä eteenpäin, niin minulle ainakin on ihan sama, jaatko vain yhdelle tai kahdelle tai kolmelle. Ja voithan sinä jakaa sitä myös niille blogeille, joille minä olen jo tunnustuksen antanut... ;D Heh!

   Voisin suositella tuota Lotan uutta blogia In a place of miracles, mutta taisit sen jo itse löytää. Myös Saran Tuulen värit on hyvä! Aranan kirjoittama Missing Link taas paneutuu mm. syvällisesti Disney-neitokaisiin. Elokuvahömppää on mainio blogi, jossa on elokuva-arvosteluja. Linkit noihin blogeihin löydät lukulistaltani. Lukulistaltani näet myös muita blogeja, joita seuraan, mutta Disney-aiheisia ei ole oikein muita. (Lukulistan eli seuraamani blogit näet siis, kun avaat profiilini painamalla nimeäni.)

   Poista
  2. Kiitos suosituksista! Vastasinkin juuri tunnustukseen. :)

   Poista
 5. Hyvää tätä vuotta myös sinulle! :)

  Harmi että kirjoitusinspis on kateissa, komppaan kuitenkin muita siinä, että ei kannata stressata. Koko aikaa ei voi olla inspiraatio päällä ja ehkä tekee myös hyvää välillä vain olla ja nauttia omasta rauhasta. :) Ja ainakin omasta kokemuksesta voin sanoa, että kyllä se Disney-kärpänen kuitenkin jossain vaiheessa taas puraisee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minä oon hyvä, kun kirjoittelin inspiraation puutteesta juuri sen loppuvaiheessa. Tai sanotaan, että oikeastaan juuri joulukuun kärvistelin inspiroimattomuudessa, mutta nyt Disney-juttujen kiinnostus alkaa palailla. :)

   Poista