20.12.2015

Don't you kind of love December? 4.

Nyt onkin jo 4. adventtisunnuntai ja joulu on jo ensi viikolla! Onpas joulukuu mennyt nopeasti! On aika avata viimeinen adventtikalenterin luukku. Ikäväkseni minun täytyy todeta, ettei tämä viimeinen kuva ole minun tekemäni. Huoh... Aloin jo viime kesänä tehdä kuvaa, joka minun piti tänään julkaista, ja syksyllä sain sen valmiiksi. Olin kuvaan todella tyytyväinen, ja jätin sen oman onnensa nojaan. Tällä viikolla aloin tarkistaa, että onhan kuva varmasti julkaisukunnossa... Ja huomasin kauheita! Valmista kuvaa ei löytynyt mistään! Löysin vain keskeneräisen raakileen, joka oli vielä todella alkuvaiheessa! Ilmeisesti en ollut muistanut tallentaa kuvaa sitten valmiina. :/ Tämä asia harmitti minua niin kovasti, että päätin jättää kuvan uudelleen muokkaamisen ensi jouluun. Nyt saamme siis tyytyä netistä löytyneeseen Walt Disneyn "season greetings" -kuvaan. Onneksi Bambi-aiheinen kuva on kuitenkin aivan ihana!

Kuvan lähde: http://andreasdeja.blogspot.fi

Vastaus edellisen luukun kysymykseen: Lumiere-kynttelikkö (Oikein vastasi Lotta ja Eleanor, onnea!) 


Tämän kuvan myötä tahdon toivottaa kaikille blogin lukijoille 

RAUHALLISTA JA TUNNELMALLISTA JOULUA!!!!

4 kommenttia:

 1. Voi, todella harmi, että tekemäsi kuva oli poistunut! Olit varmasti nähnyt paljon vaivaa sen eteen. :(

  Hyvää joulua sinullekkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä olin! Voi voi voi voi voi... Mutta ei voi mittään, jos ei muista tallentaa. Oma syynihän se vain on. Ainakin muistaa vastedes! :D

   Poista
 2. Voi ei! Todella harmi, ettei valmis kuva ollut tallentunut :( Mutta nytpä tuli heti jotain odotettavaa ensi jouluksi! Ja aivan ihanan kuvan olet löytänyt korvaajaksi, todella suloinen :)

  Ihanaa ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Ehkä vielä ei kannata ruveta odottelemaan mitään, koska odottavan aika on pitkä! :) Ihanaa joulua sinullekin, vaikkakin näin myöhässä!

   Poista