13.12.2015

Don't you kind of love December? 3.

Ihanaa kolmatta adventtisunnuntaita! Täällä Tampereella sunnuntai valkeni ihanasti valkoiseen maailmaan, kun lunta oli satanut yön aikana vähän, mutta kuitenkin tarpeeksi joulumieltä tuomaan. :) Rinki tinki tinkin kolmannesta adventtikalenterin luukusta paljastuu tuttuja miehiä. Ken on maassa komein? -kilpailussa jäljellä olevat kilpailijat juhlivat vielä pikkujouluja ennen joululomille lähtöä. Pikkujouluissa tärkeintä oli tietenkin hyvä ruoka. Kristoff sai kuin saikin vietyä viimeisimmässä kilpailujaksossa esillä olleen kakun pikkujouluihin mukaan, ja kakusta (vai Kristoffista?) tuli suorastaan illan tähti.


Vastaus edellisen luukun kysymykseen: Vaahtokarkki (Oikean vastauksen tiesi Eleanor, onnea!)
Kysymys: Seitsemän kilpailijan ohella kuvassa on vielä kahdeksas Disney-hahmo, kuka?

(Napsauta kuvaa, niin näet sen vähän isompana!)

4 kommenttia:

 1. Osaat kyllä muokata kuvia todella hyvin!:)

  Ken on maassa komein-kilpailijoiden lisäksi kuvaan on pujahtanut Lumiere.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos! :) Sanotaan näin, että harjoitus tekee mestarin! ... No, en minä kyllä ihan mestari vielä ole, mutta taitavampi kuin pari vuotta sitten. :)

   Oikein huomasit! Lumierehän se kuvaan on ujuttautunut!

   Poista
 2. Oi, noilla pikkujouluilla minäkin tahtoisin olla! Miehillä näyttää olevan hauskaa yhdessä, Phillip tosin näyttää hieman arastelevan. Eli pidän kuvasta paljon! :)

  Kysymykseen vastattiinkin jo, mutta Lumiéresta tuli mieleeni, että hän voisi minun puolestani osallistua ensi vuoden komeuskilpailuun! Mikäli kyntteliköt hyväksytään mukaan, siis. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kyllä minäkin ilomielin sujahtaisin tuohon miesjoukkoon! ;)

   Kuvaa tehdessäni mietin minäkin, että Lumiere olisi kyllä tosi kiva saada mukaan "komeuskilpailuun". Mutta mihin ihme kategoriaan hän sopisi!!!??? Ei ihmisten eikä eläinten joukkoon... Ja jos kyntteliköistä tekee kisan, ei siihen osallistu oikeastaan muita Lumieren lisäksi. :D Taiottujen ihmistenkin lista jää melko lyhyeksi... Että ainoa kategoria, joka nyt mieleen tulee, on: "muut, kuin ihmiset ja eläimet". Ei kuulosta kauhean järkevältä. Pitää miettiä vielä, ujutanko hänet kisaan jonain kauniina päivänä vai en. :)

   Poista