2.6.2014

Eteenpäin nyt tieni johtaa, ystäväin...

Vaikka kesä onkin juuri alkanut, on aika suunnata katseemme syksyyn. Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa neljäs Ken on maassa kaunehin? -kilpailu. Nyt teille on avautunut mahtava mahdollisuus vaikuttaa syksyn kilpailuun. Te nimittäin pääsette äänestämään, keiden haluaisitte osallistuvan kilpaan: lasten, aikuisten vai eläinten! Halutessanne voitte valita monta vaihtoehtoa. Eniten ääniä saanut ryhmä nähdään syksyllä kilpailussa mukana. Äänestysaikaa on heinäkuun loppuun saakka, jotta tuomarilla on ainakin elokuu aikaa suostutella kilpailijoita mukaan kisaan. :) Ei siis muuta kuin äänestämään! Ja äänestysmahdollisuushan löytyy tekstien vasemmalla puolella olevasta palkista.


(Wall-e ei liity tekstiin millään tavalla, mutta hänen ansiostaan teksti on paljon söpömpi!)

(Äänestää voi tämän tekstin kommentteihin. Äänestyspalkki ei jostain kumman syystä alkanut toimimaan, anteeksi!)

7 kommenttia:

 1. Minun mielestäni nyt olisi eläinten vuoro,sillä tässä on ollut kauneuskilpailuja ihmisille jopa kaksikin kertaa ja pahiksillekkin yksi.Lasten kauneuskilpailu taas kuulostaa hieman "oudolta",ainakin ajatuksen tasolla:S Ja eläinten kauneuskilpailulle on ainakin osallistujia kuten Herttuatar,Kaunotar,Marian-neito,Bianca,Perdita,Kiki,Rusetti,Nala,Kiara,Enkeli(Pepin seikkalussa esiintyvä koiraneito) jne...

  VastaaPoista
 2. Lapset! Yritin äänestää mutta en tiiä, menikö se perille?!

  VastaaPoista
 3. Eläinten kannalle kallistun minäkin.

  VastaaPoista
 4. HEI minä en tiedä mikä ihme tuota äänestysjuttua vaivaa! Se ei nyt ilmeisesti ota kenenkään ääniä vastaan! Yritin poistaa sen ja laittaa uudestaan, mutta ei näytä auttavan... En vielä ota sitä pois, jos se alkaisikin yhtäkkiä toimia! Mutta jos se ei teidänkään koneillanne näytä toimivan, niin tänne kommentteihin voitte antaa äänenne, niinkuin jotkut ovat jo tehneetkin. Anteeksi tämä tekninen onkelma!

  VastaaPoista
 5. Eläinten vuoro ehdottomast :)) Eläimist pystyis myös tekee naisten ja miesten kilpailun eriksee ;) Ihmisii on kateltu jo tarpeeks.

  VastaaPoista
 6. Eläinten puolella minäkin olen:) Vähän omaperäisempää kuin ihmiset/lapset!

  VastaaPoista