29.5.2014

Mä juon viileää, ja hiekalla grillaan kylkeä!

Kesälomani alkoi! Jihuu! Siispä toivotan kaikille oikein hyvää kesää seuraavan videon tahtiin. Toivottavasti loma on kuitenkin lämpimämpi, kuin mitä videolla näyttäisi olevan... 

2 kommenttia:

  1. Hei, sinulla on aivan paras ja ainutlaatuinen blogi!:) Postausehdotuksina minulla on nämä kaksi harrasta toivettani: Että pitäisit eläinkaunottarille samanlaisen missikisan, millaisen olet pitänyt jo ihmiskaunottarille ja pahiksille, sekä tekisit Notre Damen Kellonsoittajasta samanlaisen esittelyn/arvostelun, minkä olet tehnyt monesta muusta elokuvasta. Kiitän jo etukäteen:)

    VastaaPoista
  2. Huu! Kiitos! :) Vai että eläinkaunottarille kilpailu! Minulla oli jo tämän vuoden kilpailuasetelmat mielessä, mutta pitää harkita uudelleen, jos toiveita esitellään! :) Ja lupaan, että Notre Damen kellonsoittajasta on varmasti tulossa elokuva-arvostelu! Teen arvostelut vain klassikko-järjestyksessä, eli ennen Quasimodoa esiteltäväksi pääsee Aladdin, Leijonakuningas ja Pocahontas. Mutta piakkoin on siis Notre Damen aika! (Tosin saa nähdä, miten ahkerasti jaksan kesällä blogia päivittää...)

    VastaaPoista