30.1.2013

Magic mirror on the wall... 13.

Tuomari ei tiedä, pitäisikö hänen itkeä vai nauraa. Tällä viikolla ääniä on tullut 110 kappaletta!!!!!!!!!!! Ei muuta kuin kynä ja paperia käteen. :) Pudotusuhan alle joutuivat Merida ja Helinä. Jostain syystä Jane ei saanut yhtään ääntä noista 166 kappaleesta!!!! Taitaa neito olla mielissään! Äänestyksessä taisi kilpailla kaksi äänestäjää keskenään, ja tuomarista tuntuu niin pahalta pudottaa kumpaakaan kilpailijoista pois! Mutta pakko mikä pakko!!!! Tällä viikolla pudotukseen vaadittavat 101 (!) ääntä sai... Merida!!!!


"Tällä hetkellä olen hyvin pettynyt itseeni ja koko kilpailuun. Ehkä se mieli tästä vielä paremmaksi muuttuu. En voinut uskoa, että tuollainen pieni valokasa kuin Helinä voisi voittaa minut!!! Anteeksi sanavalintani. Oli Helinä kyllä hieno vastus, ja kai hän sitten ansaitsi kakkossijan minua enemmän. Vaikka omasta mielestäni minulla on ollut paljon parempia kuvia kuin hänellä!!! On silti ihan mukavaa päästä kotiin lepuuttamaan hermoja tämän raskaan kisan jälkeen. Olen ikävöinyt kovasti vanhempiani ja veljiäni. Haluan kiittää kovasti kaikkia niitä, jotka EIVÄT äänestäneet minua! Toivottavasti heidän onnensa tulee olemaan suotuisa seuraavan kuunkierron ajan! Onnea Helinälle ja Janelle kaksintaisteluun!" Näin meidät hyvästeli Merida. Hänen loppukirinsä kuvien tason kanssa ei aivan riittänyt finaalipaikkaan tällä kertaa, mutta lähellä se oli! Onnea pronssin voittamisesta, Merida, ja kiitos, kun osallistuit kisaan!

Ja nyt on itse finaalin aika!!!! Tällä viikolla kilpailijoita ei arvostella vain yhden kuvan perusteella, vaan luomme katseemme koko kilpailun aikana syntyneeseen kuvasaldoon. Otimme lisäksi neidoista uudet kuvat, joiden aiheena on "rakkaus". Lisäksi neitojen ihanuutta testataan elävällä kuvalla, jonka aiheena on myös "rakkaus". Nämä musiikkivideot ovat neitojen itse suunnittelemia ja toteuttamia. Ei siis muuta kuin finaalikaksikon tekeleitä katsomaan!!!!


Janen kuvat ovat koko kisan ajan olleet hyvin vaihtelevia laadultaan. Toisena viikkona neidolta on tullut hyvä kuva, toisena viikkona huono. Janen hymy on ihanaa katseltavaa, ja sitä olisi ollut ihana nähdä useammissa kuvissa. Tuomari on ihastunut Janessa tämän eläytymiskykyyn, katseeseen, vartalon asentoihin sekä heittäytymiskykyyn. Parhaimmat kuvat Janelta ovat olleet luontokuva (liaani), hymykuva ja vanhempikuva. Janelta löytyy myös mitä hirvittävin kuva, nimittäin tanssikuva. Jane on kuitenkin näyttänyt, että epäonnistumisista huolimatta hän osaa tehdä myös hyvin vakuuttavia ja esteettisiä kuvia! Saa nähdä, toteutuuko Janen motto: "Luota vaan ja aikanaan sä löydät onnen maan!"


Janen rakkaudenkohde on kukapa muukaan kuin Tarzan. Kuvassa pari näyttää paljon paremmalta, kuin tanssikuvassa. Pari liehuu liaanilla viidakon keskellä, ja katsokaa tuota mahtavaa liikkeen tuntua, mikä kuvasta välittyy!!! Puiden varjot maalaavat hienoja kuvia parin vartaloille. Jane näyttää niin rakastuneelta, kuten myös Tarzan. Parin katsekontakti on hieno, ja Janen vieno hymy on mitä uskomattomin! Jane on pukeutunut myös uudenlaiseen asuun, mikä on plussaa. Katsokaa myös, kuinka hellästi pari pitää toisiaan kädestä kiinni. Ah! Ei mitään valittamisen aihetta löydy tästä kuvasta. Mahtavaa!!!Videossa Jane keskittyy lähinnä Tarzaniin. Laulajaksi on valittu Pekka Kuorikoski, tuo mahtava suomalainen laulaja. Laulu jää kaiken lisäksi soimaan päähän! Pätkissä, joissa Jane näyttäytyy videolla, hän näyttää todella suloiselta ja kauniilta. Tämä on kyllä todellinen rakkaudenosoitus video Tarzanille! Tosin videon lopusta jää vähän ristiriitaiset tunnelmat, mitä parin suhteessa käy seuraavaksi? Mutta tämä vain lisää jännitystä ja halua nähdä lisää Janen tuottamia videoita! Hieno lopetus kilpailulle, Jane!

Sitten on Helinän kuvien vuoro.


Janen tavoin myös Helinän kuvien taso on vaihdellut hyvin paljon kisan aikana. Kisan alussa keijulta tuli aivan loistavia kuvia, loppua kohti kuvien hohdokkuus on vähentynyt. Tuomarin mielestä Helinän parhaimmat puolet ovat hänen valloittava hymynsä, hänen asenteensa sekä loistelias olemuksensa. Helinän etuna on myös hänen pienikokoisuutensa, mikä tuo kuviin tiettyä erilaisuuden vivahdetta. Parhaita kuvia Helinältä ovat olleet hymykuva, juhlapukukuva sekä pahiskuva. Epäonnistumisista huolimatta Helinä näyttää, että kun on pieni ja pippurinen, voi päästä kuinka pitkälle tahansa! Toivotaan, ettei Helinän motto "lentää voin, kauas pois" käy toteen, vaan hän menestyy vielä yhden viikon kisassa!


Helinän rakkaus Peter Pania kohtaan näyttää tuhoontuomitulta Peterin ilmeestä päätellen. Ei se silti rakkauden mahtia haittaa! Kuvassa Helinä esiintyy taas todella pienenä, mutta se johtuu varmasti vain siitä, että Peterinkin on pitänyt mahtua kuvaan. Helinän jalat on aseteltu hyvin sirosti paikoilleen, ja myös hänen käsissään on jotain tiettyä viehkeyttä. Harmi, ettei kasvoja näy, mutta kehon asento pelastaa kasvojen vähäisyyden. Ihan onnistunut kuva.Helinä on tehnyt videon, jossa ilmaisee rakkauttaan Peter Pania kohtaan. Helinä valitsi taustalaulajiksi Westlifen, joten musiikki tulee englanniksi. Tällä Helinä osoittaa tahtoa osallistua kansainvälisille markkinoille. Videossa Helinä tuo esiin huolensa, että muutkin neidot ovat kenties kiinnostuneita Peter Panista, ja Peter Pan heistä. Voiko ihana keiju voittaa heidät kaikki? Katsokaa video loppuun, niin saatte sen kenties selville... Oikein vakuuttava ja hienosti leikattu video Helinältä!


Nyt olemme nähneet molempien finalistiemme parhaimmat suoritukset. Antakaamme molemmille suosionosoitukset, sillä ne he ovat ansainneet. Jee jee!!!! Hubaa!!! Jee!!! Noin. Äänestäkää sitä kilpailijaa, joka teidän mielestänne ei ansaitse voittoa Ken on maassa kaunehin? -kisassa. Ensi viikolla selviää, kuka on tämän vuoden voittaja!!!!

10 kommenttia:

 1. Helinä jää kyllä kakkoseksi!

  VastaaPoista
 2. Helinä out ehdottomasti, Jane on ylivoimainen ykkönen! NYT ON HELINÄN VUORO TIPPUA!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Pistän vielä pari Helinää, jos joku muu äänestäjä sattuu olemaan eri mieltä kanssani.. :))

  VastaaPoista
 4. Helinä ulos! :):):)

  VastaaPoista
 5. It is all clear! Helinä must go out and we know the winner..

  VastaaPoista