23.1.2013

Magic mirror on the wall... 12.

Tervetuloa Ken on maassa kaunehin? -kisan kahdennentoista jakson pariin! Tällä viikolla äänestysuhan alle joutuivat Giselle, Helinä ja Merida. Tilanne on nyt hyvin mielenkiintoinen, sillä tämän jälkeen kaikki kilpailijat ovat olleet ainakin kerran pudotusuhan alla. Kaikki, paitsi Jane. Tai olihan hänkin viime vuoden kisassa... Mutta palatkaamme putoajaan. Neljänneksi kisassa tuli Giselle.


Onneksi Giselle ei pyörtynyt kuultuaan lähdöstä, sillä se meinasi olla lähellä. "Aah! Ei ole todellista! Kuinka... kuinka... kuinka tämä on mahdollista? Oih! Enkä edes löytänyt ma ensirakkauden kohdetta! Se jos olisi tapahtunut, olisi päivä pelastunut, ja aurinko olisi paistanut ahdinkooni syvään. Voih! Nyt joudun lähtemään yksin kotiini. Onneksi kaikki rakkaat eläinystäväni odottavat minua siellä!" Älä sure Giselle, onhan neljäs sija kuitenkin aika mairitteleva sijoitus!

Nyt me tiedämme siis kauniin finaalikolmikkomme. Kukapa olisi kilpailun alussa arvannut, että juuri Jane, Helinä ja Merida tulisivat olemaan kolmen parhaan joukko? Ennakkosuosikkeihin kuuluneet Esmeralda ja Kida putosivat melko alkuvaiheessa kisasta pois. Kilpailu onkin ollut hyvin jännittävää alusta alkaen! Menkäämme kuitenkin tämän päivän teemaan, sillä menneisyyttä kerkeämme muistella myöhemmissäkin jaksoissa. Tällä viikolla kilpailijat joutuivat tähän mennessä pahimman haasteensa eteen. Viikon kuvan teema on nimittäin kuva pahiksen kanssa. Neidot joutuivat kohtaamaan pahimman painajaisensa silmästä silmään, ja kuvan pitäisi näyttää vielä onnistuneelta! Katsotaan, miten kärkikolmikkomme selvisi tästä haasteesta. (HUOM! Tuotantotiimimme huolehti kilpailijoiden turvallisuudesta kuvauksen aikana.)


"Valitsimme isäni kanssa Claytonin turvaksemme Afrikkaan lähtiessämme. Emme voineet mitenkään aavistaa, että tuo laukauksista kiinnostunut hullu oli koko ajan gorillojen nahkojen perässä! Ja minä kun luulin häntä ystäväkseni! Hyh... Saan Claytonista vieläkin kylmiä väreitä."

Jane ja Clayton ovat pukeutuneet kuvaan samansävyisiin vaatteisiin. Taustalla on viidakkoa, jossa nämä kaksi aikoinaan taistelivat. Kuvan henkilöiden mukanaan kantamista asioista huomaa selvästi, kumpi on pahis ja kumpi hyvis. Janen kädessä pitämä kirja antaa aivan toisenlaisen sanoman kuin Claytonin haulikko ja viidakkoveitsi. Janen kehonkielestä huomaa selvästi, ettei hän pidä olostaan kuvaustilanteessa. Hän näyttää vetäytyneen mahdollisimman kauas Claytonin luota, hänen olkansa ovat jännittyneen näköiset ja hänen kasvoillaan on hieman pelokas ilme. Ilme näyttää siltä, että Jane yrittää kovasti hymyillä, mutta jokin tuossa raa'assa miehessä pelottaa häntä. Voihan ilme tarkoittaa myös sitä, että yritän tässä nyt mielistellä sinua, ettet tekisi mitään pahaa minulle. Ihan hyvä kuva, mutta hieman vajaaksi jäävä.


"Kapteeni Koukku on ilkeä merirosvo, jonka kanssa joudun koko ajan kommelluksiin. Hän ei näytä millään oppivan, että tälle keijulle ei kannata ryppyillä! Enhän minä tietenkään voi kapteenille oikeasti mitään, sillä hän on niin iso ja minä näin pieni. Mutta yhdessä Peterin kanssa olemme päihittäneet hänet monta kertaa!"

Helinä ja kapteeni Koukku ovat kuvassa hyvin lähekkäin toisiaan. Kuvasta näkyy hyvin selkeästi Helinän kipakka luonne ja urheus -  onhan hän mennyt torumaan kapteenia aivan tämän nenän eteen! On kurjaa, että Helinä näkyy kuvassa niin pienenä ja jotenkin epäselvänä, sillä asento ja ilme näyttävät mahtaville! Toki voisihan keijua moittia siitä, että asento ei ole kovin kauneuskuvamainen, koska kädet sojottavat sinne tänne ja takaapäin katsottuna keijun hameen alle näkyisi varmasti. Mutta emme moiti, vaan sanomme, että oikein on hyvä kuva! Ainoa asia mikä pilaa sen, on kapteeni Koukun iso ja ruma pää. ("Mitä tuli sanottua?" "Ei mitään, kapteeni! Vain sitä, että näytätte oikein hyvältä kuvassa!" Sitähän minäkin...")


"Mor'du on iso ja ilkeä karhu, jolla on kymmenen miehen voimat. Jopa isäni on joutunut pulaan karhun kanssa, sillä Mor'du söi isältäni toisen jalan. En pidä siitä ajatuksesta, että tuo karhu vaeltelee yhä jossain kylämme läheisyydessä... Olen kohdannut karhun kerran, enkä tahdo kohdata häntä toiste. Näen vieläkin painajaisia tuosta pedosta."

Anteeksi Merida, kun jouduit kohtaamaan karhun vielä toisen kerran. Mutta mikä kuva tästä kohtaamisesta syntyikään! Aivan upea! Tai eihän se ole upeaa kun toinen pelkää, mutta kun kuvaustilanne oli kuitenkin turvallinen, niin Merida on saanut upeaa pelkoa kuvaan mukaan! Ja miten hän on ikinä uskaltanut mennä noin lähelle karhua! Ehkä hän yrittää tällä kuvalla lunastaa paikkaansa takaisin kahden peräkkäisen pudotusuhan alla olemisen jälkeen... Ja sen hän tekee upeasti!


No huhhuh! Siinä olivat tämän viikon hurjat kuvat. Oli jännää huomata, miten eri tavoilla kilpailijat suhtautuivat vihollisensa näkemiseen: Jane oli mielistelevällä tuulella, Meridaa pelotti kauheasti, kun sen sijaan Helinä lähti suoria päätä hyökkäämään vastustajaansa kohti. Upeita kuvia kyllä kaikki! Oikeat neidot ovat päässeet loppusuoralle! Muistakaa äänestää taas inhokkianne, sillä sen perusteella ensi viikolla selviää, ketkä kaksi taistelevat vuoden 2013 Ken on maassa kaunehin? -tittelistä!!!! Jiihaa!!!!

169 kommenttia:

 1. Yhyy, en halua äänestää ketään, mutta pakko tehdä se.. ja teen sen törkeästi omien mielihalujeni perusteella ja aikaisempia kuvia muistelllen.. pudotusääni lähtee HELINÄLLE

  VastaaPoista
 2. Merida olis kyllä hyvä näyttelijäksi tms, mutta kun tässä kisassa haetaan kauneinta maassa... Niin äänestän jälleen häntä tippuvaksi

  VastaaPoista
 3. Helinääää! Hän oli kyllä aiempi suosikkini, mutta jostain syystä kuvat ovat huonontuneet suuresti.. (En syytä tuomaria puolueellisuudesta kuitenkaan. Vielä. Heheh. ;) Vitsivitsi!)

  VastaaPoista
 4. Helinä! verinen taisto!

  VastaaPoista
 5. vielä tänään yksi Helinä... :)

  VastaaPoista
 6. Tuomarille töitä: HELINÄ

  VastaaPoista
 7. Hellanlettas Helinä

  VastaaPoista
 8. (en pysy laskuissa mukana) HELINÄ

  VastaaPoista
 9. Voi eii.. :D

  HELINÄ

  VastaaPoista
 10. Helinä hurjaa on taisto

  VastaaPoista
 11. Helinä (toivottavasti ei blogi kaadu)

  VastaaPoista
 12. all you don't need is Helinä

  VastaaPoista
 13. Helinä ja quasimodo

  VastaaPoista
 14. Huh ei meinaa jaksaa laittaa ääniä kun herrat päätti herättää äidin 03.00... Ja sen jälkeen ovat nukkunu 30 minuuttia. MERIDA!!!!

  VastaaPoista
 15. DAMN! Olin lenkillä! Olisi pitänyt vain äänestellä! :D

  VastaaPoista
 16. Mulla tuli niin paha mieli Saara sinun puolesta! Voi voi! Oli kyllä tosi rankka taistelu! Ehkä se oli kuitenkin terveempää olla lenkillä kuin istua koneen ääressä ääniä kirjoittamassa... :)

  VastaaPoista
 17. Niin, minäkin olen katkeroitunut. Hyvin katkeroitunut. Mutta lenkillä oli kyllä terveellisempää..

  Vitsivitsi. :) (Hieman vain ottaa pattiin!) ;)

  VastaaPoista