9.1.2013

Magic mirror on the wall... 10.

Uusi vuosi ja uudet kujeet ovat koittaneet. Aika on koittanut myös palata lomilta takaisin koulunpenkille. Eräät nuoret neitoset eivät kuitenkaan ole palanneet koulun penkille, vaan elämääkin suurempaan kilpailuun. On siis aika palata takaisin Ken on maassa kaunehin? -kisan pariin!!!! Jee jee!!! Valitettavasti kaikki kilpailijat eivät kuitenkaan päässeet palaamaan lomilta Suomeen, sillä yhden heistä taival päättyi tähän. Pudotusuhan alle joutuivat Giselle ja Anita. Yhden äänen enemmistöllä tällä viikolla putosi Anita.


"Tietysti olen pettynyt itseeni, etten päässyt kisalla tämän pidemmälle. Kuudennelle sijalle pääsijää ei kukaan tule muistamaan. Luulen, että tämä pitkä joulutauko teki hallaa minulle, ja kannattajani kääntyivät minua vastaan. Hmph. Noh, aina ei voi voittaa. Sitä paitsi nyt minun ei tarvitse tulla enää takaisin Suomeen, jossa on paljon kylmempi kuin täällä Lontoossa! Tahdon toivottaa todella paljon onnea muille kilpailijoille jäljellä olevaan kisaan, erityisesti "maanaiselleni" Janelle!" Näin meidät hyvästeli Anita. Kiitos kisaan osallistumisesta! 

Sitten käännetään katse jäljellä oleviin viiteen kilpailijaan. Joku heistä tulee voittamaan tänä vuonna, joku heistä pääsee Tianaksi Tianan paikalle! Ennen voittajan julistamista on kuitenkin vielä noin kuukausi kisaa jäljellä, ja monta kuvaa ottamatta. Menkäämme siis vuoden 2013 ensimmäisiin kuviin. Tällä kertaa aiheena oli tanssi. Toivomme kilpailijoilta siis hyvin liikepitoista kuvaa, joka kuvaa tanssin hurmaa parhaimmillaan! 


Kuvassaan Jane tanssii Tarzanin kanssa. Jollemme tietäisi, että Tarzan on gorilloiden kasvattama viidakossa asuva mies, olisi tämän pukeutumistyyli hyvän maun tuolla puolen. Tarzan näyttää suhtautuvan tanssiin todella innokkaasti. Ikävä kyllä Jane ei näytä yhtä innokkaalta. Kuvasta saa sen vaikutelman, että Tarzan heittelisi Janea puolelta toiselle, ja vaikka Janen huulilla hymyä onkin, näyttää hänen kokonaisilmeensä melko kärsivälle. Miksi ihmeessä hänen silmänsä ovat kiinni? Katsokaapa myös Janen vasenta kättä, mihin se on hävinnyt? Näyttää aivan siltä, kuin hiha toikkuisi tyhjänä. Myös Tarzanin toinen käsi on kadonnut ihmeellisesti johonkin. Lisäksi Tarzan on Janea paljon lähempänä kameraa, joka saa parin mittasuhteet näyttämään oudolta. Huomaamme kuvasta myös sen, että Jane on kasvattanut hiuksiaan joululoman aikana. Joka tapauksessa kuva on aika järkyttävä. Hyi sinua, Jane! 


Meridan kommentti tanssimisesta: "En voi sietää tanssimista!" Niinpä neito ei kuvassakaan suostunut esittämään minkäänlaista tanssia, vaan leimautui seinäruususeksi. Kuvassa Meridalla on päällään kuitenkin hieno tanssiaismekko koruineen kaikkineen. Hiukset peittyvät taas ihmeellisen kypärämyssyn alle. Kuvassa on kuitenkin sitä jotain. Katsokaa tuota Meridan tuikkivaa ja hyvin intensiivistä katsetta, se on aivan täydellinen! Ja kyse on vain yhdestä silmästä! Meridan kädet pitävät myssystä kiinni taiteellisesti. Prinsessan kuva ilmentää hienosti sitä tanssin karsastamista, mutta toisaalta siitä välittyy myös salainen kiinnostus tanssia kohtaan. Tässä mielessä kuva on täydellinen! Mutta aiheena oli tanssi. Jos tulevaisuudessa Meridan mahdollinen työnantaja käskee tytön tanssia, hänen tulee myös tanssia, eikä vain istua tuolilla. Tästä tulee suuri kasa miinusta neidon tilille. 


Helinä on liikkeessä keijupölyn suuruudesta päätellen, mutta muuten kuvassa ei ole tanssin häivähdystäkään. Helinä näyttää siltä, kuin hän yrittäisi tanssia, mutta ei ihan kuitenkaan kehtaa. Toisaalta hän näyttää siltä, kuin hän etsisi katseellaan väkijoukosta sopivaa miesparia tanssikavaljeeriksi. Keijun kädet ovat ujosti selän takana, ja myös hänen jalkojensa yhdessä olo luo ujostelevaa tunnelmaa. Helinän kasvot taasen näyttävät hämmästyneeltä. Kaiken kaikkiaan keiju näyttää siltä, kuin häntä ei kiinnostaisi kuvan ottaminen pätkääkään. Huono kuva, Helinä! 


Nakoman muodossa joukkoomme liittyy taas yksi kilpailija, joka ei välitä tanssista. "Tanssi on hemmoteltuja neitoja varten, jotka eivät osaa tehdä muuta," totesi Nakoma. Ohoh! Mitenkäs hänen asenteensa on muuttunut näin joululoman aikana? Kuulostaa ihan Esmeraldalta. Ehkäpä neidot olivat yhteyksissä toisiinsa... Kuvassaan Nakoman ilme on nyrpeä, ja hänen teinimäinen angsti -asenteensa välittyy katsojille. Nakoman kädet ovat ihmeellisesti erossa kehosta, mikseivät ne voi olla nätisti siinä vieressä? Kaiken muun huonouden lisäksi kuva näyttää ihan siltä, kuin se olisi ilmestynyt jo aiemmin kisassa. Aijai Nakoma, nyt on unohdettu tehtävänanto, ja kaiken lisäksi kuva on huono. 


Pudotusuhan alla ollut Giselle näyttää tanssin vastustajille, kuinka sitä tanssitaan. Kyseessä on ilmiselvästi moderni yksintanssi, jossa ruusulla on jotain osaa. Gisellen kuvasta välittyy hienosti liikkeen tuntu; hame pyörii, nauhat heiluvat ja hiukset liehuvat. Tanssiesitys on varmasti ollut loistava! Sen sijaan miinusta tulee siitä, ettei Gisellen kasvoja näy kuvassa. Mikä erhe tässä vaiheessa kisaa! Nenän pää pilkistää vain hieman käden takaa. Muuten kuva olisi loistava. 

Tässä olivatkin kilpailijoiden kuvat tällä viikolla. Kuvien taso on alentunut selvästi verrattuna edelliseen kuvaussessioon. Suurin osa neidoista vastusti viikon teemaa, eikä suostunut tanssimaan kameran edessä. Ne jotka suostuivat taasen epäonnistuivat jollain tavalla. Toivottavasti tämä huonous on vain loman jälkeistä kankeutta, ja ensi viikolla neljä jäljellä olevaa kilpailijaa esittävät parastaan. Muistakaa taas äänestää teidän mielestänne huonointa kuvaa/kilpailijaa alla olevaan kommentointi-laatikkoon. Ensi viikolla sama aika, sama paikka ja samat neidot!

4 kommenttia:

 1. Nyt on jo Nakoman aika lähteä, ääni sille! Melkein jo pelästyin, että pitää äänestää Meridaa joka vastusteli tanssimista, mutta onneksi se ei ollut ainoa.. Ja hahha, vähän nauroin sille, että Janelta ja Tarzanilta puuttuu käsi!!!!! :)

  VastaaPoista
 2. En halua riitoihin muiden äänestäjien kanssa, mutta äänestän Meridaa ;)

  VastaaPoista
 3. Saara från Pöljä13. tammikuuta 2013 klo 9.52

  Nakomalle ääni! Tämä on veristä taistelua, Riitta.. ;) (Vitsi! :))

  VastaaPoista