12.12.2012

Magic mirror on the wall... 8.

Tuomarilla on ollut tänään hyvin kiireinen ja väsyttävä päivä, mutta eiköhän aina ole kuitenkin aikaa Ken on maassa kaunehin? -kilpailulle! Jiihaa! Kahdeksas jakso toiselta tuotantokaudelta alkaa NYT! Tällä viikolla pudotusuhan alle joutuivat jälleen Esmeralda ja Marian-neito. Kettutytön viehätysvoima puri vielä tällä viikolla, vaikka hän onkin kolmena edellisellä viikolla ollut pudotusuhan alla. Toisin sanoen seitsemäs (yllätys?)putoaja kisasta on Esmeralda.


"Kyllä minä sen ymmärrän, että tässä kisassa etsitään täydellistä blondia, joka täyttää kaikki miesten unelmanaisen kriteerit, ja tällaiset vähemmistökansalaisuuksien edustajat jäävät ihan huomiotta. En jaksa enää suuttua asiasta, olen pitänyt asiasta niin suurta mekkalaa kotimaassani. Sen sijaan olen asiasta todella surullinen. Eikös meidän kaikkien pitäisi olla lapsia maan? Onnea Nakomalle loppukisaan." Näin Esmeralda kritisoi kisaamme. Saanemme muistuttaa häntä siitä, että viime vuoden voittaja oli todellakin "blondi bimbo"... NOT!

Tällä viikolla alamme vaatia jäljellä olevilta seitsemältä neidolta enemmän. Aiemmin kisassa on harjoiteltu neitojen kasvojen ilme-kapasiteettia ottamalla kuvia, jotka ilmentävät iloa ja "hulluutta". Tällä viikolla ilmeily menee vaikeammalle tasolle, sillä teemana on pelko. HUI! Haluaisimme nähdä kilpailijoilta aitoa pelon tunnetta... emme tiedä miksi. Kai se auttaa kasvolihasten jumppaamisessa.


Anita näyttää kuvassa säikähtäneeltä. Hänen kätensä ovat nousseet teatraalisesti pään yläpuolelle, ja suu on apposen auki. Katsojalla tulee olo, kuin olisi teatterinäytöksessä. Kuvassa näkyy selvästi Anitan hoikka vyötärö, sinne mahtuisi varmasti enemmän ruokaa. Anitan silmistä kuvastuu pelko jotenkin kivasti. Muuten kuva on aivan liian ylinäytelty tuomarin makuun, Anitalta olisi odottanut tyylikkäämpää kuvaa. Kuva ei ole todellakaan Anitan parhaimmistoa!


Jane näyttää hyvin pelokkaalta kuvassaan. Kuvan toiselle puolelle voi oikein kuulla neidon kauhun kiljaisun. Kuvasta näkyy myös selvästi, mitä Jane on kauhistunut: takana hyppii hurjia paviaaneja! On hieno huomata, että Jane on muistanut pestä hampaansa, niin valkoinen hänen hammasrivinsä on. Vaikka kuva hurja ja pelottava onkin, jää siitä silti puuttumaan jotain... Kenties sitä jonkinlaista kauneutta ja tyylikkyyttä. Jane on näyttänyt meille, että hän osaa ottaa rennosti ja olla oma itsensä kameran edessä, nyt hän kaipaisi samaa eleganssia, kuin Anitassa (normaalisti) on. Ehkäpä näiden englantilaisten leidien pitäisi pitää toisilleen oppitunteja!


Merida saapuu hurmaamaan meidät taas käkkyrällä hiuspehkollaan. Kuva on hyvin pimeä, kenties pimeys pelottaa neitoa? Toisaalta hän vaikuttaa siltä, että pelkääkö mitään...? Merida on kyllä kehittynyt selvästi tässä viime viikkojen aikana. Neidon ilme on sekoitus hämmästystä, surua ja kaipaamaamme pelkoa. Kuvassa näkyy vain Meridan pää (kun hiukset peittävät olat), ja kuinka hyvin neito osaakaan ilmentää pelkoa pelkillä kasvoillaan! Kuvassa on sitä eleganssia ja taidetta, mitä kaipasimme edellisiltä kilpailijoilta. Meridan voittokulku jatkuu viime viikosta, sillä kuva on täydellinen!!! (Eräs asia vain tuomaria ärsyttää, nimittäin se, kun Meridan etuhiuskiehkura ei pysy paikoillaan ollenkaan, vaan on tärähtänyt aina jokaisessa kuvassa!)


Helinä palaa taas teatraalisten tyttöjen joukkoon. Ja Helinää täytyy heti alussa kritisoida siitä, että hän näyttää pikemminkin vihaiselta ja hämmästyneeltä kuin pelästyneeltä. Keijupölyä vain lentelee kaikkialla! Toisaalta Helinän hiukset ovat nousseet pystyyn, ja eikös se ole pelästymisen merkki...??? Tässä kuvassa keijun kasvot näyttävät kuitenkin suorastaan järkyttäville. Helinän kuvien taso on päässyt parin viime viikon aikana tippumaan. Yritähän päästä taas siivillesi, keiju, tai kylmä vesi odottaa!


Haaveileva neitomme Giselle ei varmasti haaveile ensirakkaudesta tässä kuvassa! Hän näyttää todella pelokkaalta! Puun oksisto -teema jatkuu viime viikolta, mutta tällä kertaa kuva on paljon parempi! Ilmiselvästi neito pelkää tippuvansa puusta alas. Pelko näkyy Gisellen kasvoilla, ja hänen kätensä ovat takertuneet tiukasti oksan ympärille. Keho on tavallaan käpertynyt pieneksi, mikä kertoo turvan hakemisesta tiukan paikan tullen. Oikein mahtava kuva, ei ollenkaan liian ylimenevä! Ja sivuprofiili on ihana! Hyvä, Giselle!


Ensimmäisellä viikolla Nakoman hymy näytti teennäiseltä. Tällä viikolla Nakoman pelko näyttää teennäiseltä. Silmät ovat kyllä pyöristyneet kauhusta hienosti, mutta suu on hyvin epämääräisen näköinen. Taustana on kolmatta viikkoa peränjälkeen maissipelto. Nyt kyllä alkaa kaipaamaan jonkinlaista vaihtelevuutta Nakomalta! Kuva on yksinkertaisesti huono!


Marian näyttää kuvassaan todella kauhistuneelta. Käsikin, tai käpäläkin on laitettu rintakehälle kovan järkytyksen takia, niinkuin hienon neidon kuuluukin laittaa. Marianin silmät ovat "hienon kauhistuneet", mutta suu on hänelläkin liian avonainen. Kuva on keskitasoa. Kolmen pudotusuhan jälkeen odottaisi kyllä, että Marian yrittäisi enemmän. No, olihan hänellä viime viikolla mainio kuva, mutta tason pitäisi pysyä tasaisena eikä pomppia ylös ja alas. Tällainen kuva tällä kertaa.

Tässä oli tämän viikon pelonsekainen kierros. Äänestäkääpä taas sitä kilpailijaa, jonka toivotte tippuvan. Ensi viikolla Ken on maassa kaunehin? -kisa saapuu ruutuihinne luultavasti vasta torstain puolella. Sen jälkeen kilpailu jääkin joulutauolle, mutta siitä lisää ensi viikolla. Siihen asti hei hei!

6 kommenttia:

  1. Tänään äänestän Anitaa tippuvaksi ihan sen takia, että hän antaa tikkulaihuudellaan huonoa esimerkkiä maamme nuorisolle ;)

    VastaaPoista
  2. Nakoma sucks! Sille ääni! Hitsi, minähän en ees tiiä miten tällä tai seuraavillakaan kerroilla käy, kun en pääse moneen viikkoon lukemaan enkä äänestämään, plääh!

    VastaaPoista
  3. Nakoma pois! Hänen teennäisyytensä ei ilmennä sitä intohimoa, jota voittajalta tarvitaan!

    VastaaPoista