15.10.2012

Voin kaiken saavuttaa!

Nyt on se aika syksystä, kun on aika ruveta seuraamaan Rinki tinki tinkiä vähän säännöllisemmin. :) Ensi viikolla nimittäin alkaa uusi tuotantokausi huippusuositusta kilpailusta Ken on maassa kaunehin?!!!!!!! Jiiihaaaa! Pääsimme jututtamaan viime vuoden voittajaa hänen kuulumisistaan ja vinkeistään uusille kilpailijoille.


Hei Tiana! Mitä kuuluu?
"Kiitos kysymästä ihan hyvää! Viime vuosi on ollut pyöritystä täynnä. Kuten kisan loputtua sanoin, tein töitä valokuvien ja elokuvien kanssa vain kevään ajan, ja kesällä palasin takaisin ravintolaani New Orleansiin. Nyt syksyn alkaessa minua on kysytty jo vaikka minne kuvauksiin, mutta olen sanonut jyrkän ein kaikille. Minut on kuitenkin luotu ravintolamaailmaan. Naveenin kanssa menee hyvin, ja tykkäämme yhä leikkiä sammakkoleikkejä. Ehkä minua kuitenkin vielä joskus alkaa kutkututtaa päästä takaisin näihin ympyröihin, ja silloin otan teihin heti yhteyttä!"

No sehän on hienoa kuulla. Meillä on alkamassa kausi 2. Ken on maassa kaunehin? -kilpailusta. Mitä neuvoja antaisit kilpailijoille? 
"Annan samat neuvot, mitä annoin viime keväänä samaa asiaa minulta kysyttäess. Eli ole oma itsesi. Muista hymy ja se suora ryhti. Älä pelkää tuoda kuvissa ilmi omia kiinnostuksen kohteitasi. Minun hullaannuksestani sammakoihin tuli se hitti, jonka takia minut haluttiin töihin kaikkialle. Ole myös ystävällinen kaikille mahdollisille vastaasi käveleville ihmisille. Ja ennenkaikkea muista nauttia elämästäsi, sekä tietenkin itse kilpailusta!"

Tiana, olit tuomaristossa mukana valitsemassa kilpailijoita tulevalle kaudelle. Hakijoita oli paljon, mutta kaikki eivät valitettavasti päässeet mukaan. Mitä haluat paljastaa uusista kilpailijoista?
"Kaikki hakijat olivat ihania, tsemppiä vain niille, jotka eivät vielä päässeet mukaan. Tänä vuonna kilpailijoita on yhteensä 14, mikä on kaksi enemmän kuin viime vuonna. Saamme siis nauttia kilpailusta pari viikkoa pidempään! Kilpailijoissa on mukana keiju, lelu, hengetär ja jopa kettutyttö! Eräs hyvä ystäväni on myös paikalla, ja kuulemma myös viime vuonna pronssia saaneen kilpailijan hyvä ystävä on päässyt kilpailuun. Mukana on myös yksi tuttumme... Toivotan kaikille kilpailijoille todella paljon onnea kisaan!"

Kiitos, Tiana, vastauksistasi. Ensi viikolla joko keskiviikkona tai torstaina alkaa uusi kausi, jota et halua jättää näkemättä!

3 kommenttia:

  1. Huii jännää ja siistiä! Ja onpas viime vuoden voittaja nätti!

    VastaaPoista
  2. Jee, kiva että tulee toinen tuotantokausi piristämään syksyn pimeitä iltoja!

    VastaaPoista
  3. Jee, eikös olekin! Nättiä ja kivaa! :)

    VastaaPoista