2.1.2021

Tiedote

Heippa ja oikein ihanaa uutta vuotta 2021 kaikille! 

Olette ehkä huomanneet, että blogini on ollut ei-niin-aktiivinen tässä viimeiset kaksi vuotta. Epäaktiivisuus tulee jatkumaan, ellei vuorokauteen ilmesty jostain yhtäkkiä lisätunteja. Nykyisessä elämäntilanteessani blogikirjoituksiin ei vain jää aikaa. Se hieman surettaa minua, mutta olen myös samalla erittäin tyytyväinen elämääni. Minulle kuuluu siis hyvää (huolimatta hullusta vuodesta 2020). Päiväni ovat täynnä touhua maailman ihanimman taaperon kanssa. Syyskuusta alkaen olen jatkanut myös opintojani. Opiskelujen ja perhe-elämän jälkeen vapaa-aikaa ei jää hirveästi, ja haluan käyttää sen rentoutumiseen esimerkiksi Disney+:n parissa. Blogiin kirjoittaminen ei ole ollut minulle koskaan "rentoutumisen" keino, vaikka rakas harrastus onkin ollut. Siksipä kirjoitustauko tulee jatkumaan. Haaveenani on, että joku päivä minulla on taas energiaa kirjoittaa tänne luvattuja postauksia ja elokuva-arvosteluja, mutta siihen voi mennä aikaa. Olen pohtinut, pitäisikö minun sillä välin koittaa aktivoitua Instagramin puolella - ilmoittelen, jos näin käy. 

Onneksi internetin ihmeellisessä maailmassa on vielä aktiivisia blogeja olemassa. Sillä välin kun odottelette, että koska se Anna taas alkaa kirjoittaa, voitte lukea ainakin näitä blogeja:

- Elokuvan taikaa: Joonatanin pitämä elokuvablogi, jossa julkaistaan melkein päivittäin arvosteluja elokuvista tai tv-sarjoista. Suosittelen vahvasti seuraamaan, jos ette jo seuraa. 

- Filmikuiskaaja: Jossun blogi elokuvista ja sarjoista, pääpaino lähinnä animaatioissa. Harmittaa, että löysin blogin vasta juuri ennen kuin jäin "tauolle" blogimaailmasta - haluaisin perehtyä postauksiin paljon syvemmin kuin mitä olen nyt tehnyt. Postaustahti on sielläkin todella nopea! 

- Elokuvien lumoissa: Elviiran blogissa arvostellaan elokuvia ja sarjoja varmalla kädellä. Pääpaino blogin puolella on Disneyn tuotoksissa. 

- Disneyn lumoa: Verlidin Disney-blogi, jossa julkaistaan muun muassa erilaisia hahmoesittelyjä, listauksia ja Verlidin Disneyhyn liittyviä tarinoita.

(Nämä olivat ensimmäiset blogit, jotka tulivat seuraamieni blogien listauksessa esille. Mikäli teillä on vinkata lisää aktiivisia blogeja, kertokaa ihmeessä kommenteissa! En ole tarkoituksella syrjinyt ketään.)

Hiljaiselo tällä puolella jatkuu siis määrittelemättömän pitkän ajan. Haluan kiittää kaikkia vuosien aikana blogia lukevia ja kommentoivia ihmisiä - olette parhaita! Toivottavasti "näemme" pian taas Disneymäisissä merkeissä!

4 kommenttia:

 1. Omaan tahtiin vaan! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle, uusia postauksia odotellessa.

  ps. Uusi Ankronikka on ihan mahtava, suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Me jaksamme kyllä odottaa, joten voimia ja terkkuja sulle ja voi hyvin Anna, missä tällä hetkellä ikinä oletkin... Toivoisin myös että saisin taas seurata sua ja pitää suhun yhteyttä ja odottaa vastauksiasi milloin vain ikinä ehditkin niihin vastata.

  Ja elokuvista puheen ollen... Disney+ on aivan loistava, suorastaan YLIVETO!!! Suosittelen tosiaankin hyvin paljon käyttämään sitä. Kirjauduin sinne 24. Joulukuuta 2020 eli Joulu-aattona ja tasan viikko ennen sitä myös Netflixiin. Hyviä palveluita molemmat!!

  VastaaPoista
 3. Hei. Tämä kommentti on varmaan paljon myöhässä. Olisi kiva jos tekisit Ken on maassa komein- kilpailun eläimillä ��

  VastaaPoista
 4. Ja ymmärrän kyllä jos sinulla ei ole aikaa siihen.

  VastaaPoista