27.9.2018

I'll think of a mermaid lagoon...

Hupsista keikkaa, tässähän on kulunut yli kuukausi edellisestä blogitekstistä. Tauko on tullut ihan tarpeeseen tässä opintojen aloittamisen pyörityksessä. Enkä ole kokonaan taukoa pitänyt, vaan olen tässä kuukauden mittaan kirjoittanut erästä postaussarjaa... jonka pääsette lukemaan kokonaisuudessaan ensi viikolla! Ensi viikolla (lokakuun ensimmäinen viikko) jokaisena arkipäivänä ilmestyy tänne blogiin yksi teksti! Wuhuu! Varautukaa postaussarjaan siis henkisesti! ;) 

Jotta tästä postauksesta ei tule ihan vain ilmoitusluontoinen, tein pikaisen kuvanmuokkauksen. Alla olevissa kuvissa pääsemme seuraamaan Arielin seikkailuja ennen Pienen merenneidon tapahtumia. Ariel tykkäsi käydä Mikä-mikä-maassa, mutta miksiköhän...4 kommenttia:

 1. Jeejee, kiva että kirjoituksia on tulossa! Mutta OMG! Ariel ja Peter Pan!!! MIKÄ PARI!!! UUUH! Salaromanssi parhaimmillaan!! Nuoruuden kiihkoa ja ujostelua... Innostun ihan liikaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD XD Hyvä Saara!!!! Ihanan innostunut olet! :)

   Poista
 2. Odotan mielenkiinnolla uutta postaussarjaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! Alankin tässä vielä viimeistelemään tekstit, jotta saan ne lupaukseni mukaan julkaistua ensi viikon aikana. :)

   Poista