6.8.2017

Metsään tullut on syys, entä ystävyys?

Kesä on loppumassa. Konkreettisemmin huomaan sen siinä, että huomenna minun pitää palata töihin pitkän kesäloman jälkeen! Noouuuu! Ilmat ovat syksyisin olleet monesti vielä erittäin lämpimiä ja kesät taas sateisia, joten säässä syksyn tuloa ei vielä huomaa. En kuitenkaan tullut tänne jaarittelemaan syksystä yleisesti, vaan kertomaan, mitä syksy tuo tullessaan Rinki tinki tinki -blogille! 


- Ennen joulua tarkoitukseni olisi kirjoittaa arvostelut kaikista lopuista Pixarin klassikoista - jopa Autot 3:sta, jos sen blu-ray kerkeää ilmestyä Suomessa ennen joulua.

- Pixar-klassikoiden parhaat hahmot osa 2 ilmestynee myös loppuvuodesta, kunhan saan katsottua Doria etsimässä -elokuvan. 

- Ainakin yksi lukijakysely on suunnitteilla, ja kyselypostaus on tarkoitus julkaista ensi viikolla. 

- Uusi kilpailu alkaa Ken on maassa kaunehin? -kisan tilalle! Wuhuu! Tällä hetkellä suunnitelmissa on, että kisa alkaisi syyskuun puolivälissä, ja se kerkeäisi ratketa jo ennen joulua. Katsotaan, pystynkö niin nopeaan aikatauluun käytännössä. :) 

- Joulukuussa luvassa on joulukalenteri, josta tulee hauska!

- Minun aikatauluistani riippuen blogissa nähdään lisäksi ehkä TOP-listoja ja toteutellaan teidän lukijoiden toiveita (jotka minulla on kaikki ylhäällä, en ole suinkaan unohtanut niitä!). Kuvamuokkauksia on esimerkiksi toivottu, ja niitä pitäisi tehdä, kunhan innostusta muokkailuun tulisi! 

Siinäpä on jonkin verran suunnitelmiani, toivottavasti ne innostuttavat teitä yhtä paljon kuin minua. :) Toiveita tekstien suhteen saa antaa aina, kuten myös palautetta ja kritiikkiä blogiani kohtaan. Ihanaa kesän loppua ja syksyn alkua kaikille lukijoille! 

PS: Oletteko huomanneet uuden, upean otsikon blogillani? ;) En pitänyt Fantasia-aiheisesta hirveästi, joten vaihdoin sen siksi näin nopeasti.

9 kommenttia:

 1. Yyyyhyy minä kun ajattelin, että paljastat jo sen kisan! Mutta ei! No, kaipa minä vielä hetken jaksan odotella. Voinkin sitten jo livenä kertoa kommentteja kisasta - hiii!!! Onneksi lukijakysely on tulossa hyvinkin pian, jihaa!
  Kyllä sinulla on kunnianhimoisia aikatauluja ja paljon ideoita, tsemppiä sulle ja mukavaa lukijan kannalta! En nyt osaa ideoita antaa tähän hätään.. :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja tuo uusi otsikko on aivan MIELETTÖMÄN UPEA! Siis oikeesti, ihan todella tyylikäs!!!! Wau!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! Vielä pidän kisan pimennossa toistaiseksi. ;) Kunnianhimoisia suunnitelmia minulla on, kiitos tsempistä! Ja kiitos otsikon kehuista! :D Ajattelin aluksi, että tekisin monta erilaista otsikkoa, ja antaisin lukijoiden valita niistä parhaan blogiani koristamaan, mutta tehtyäni tuon tykästyin siihen itse niin kovasti, että päätinkin laittaa sen kysymättä muiden mielipidettä. ;)

   Poista
 3. Miten ois sellanen aihe kuin Disney-bileet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huu! Millaisista Disney-bileistä kirjoittelisin? Sellaisen tekstin, että kuinka järjestät itse oikeasti hyvät Disney-aiheiset bileet? Vai sellaisen, millaisia bileitä Disney-elokuvissa juhlitaan? Vai kuvamuokkauksen Disney-bileistä? ;)

   Poista
  2. No ajattelin et millaset bileet sä järjestäisit esimerkiks teemoilla kuten Dumbo, nalle Puh, Monsterit OY, Disney prinsessat, Peter Pan ja Toy Story

   Poista
  3. Pitääpä laittaa idea muistilistalle! :)

   Poista
 4. Voi sitsi, mä niin odotan sitä kilpailua. X3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä että on odotettavaa! :) Minun pitäisi varmaan alkaa pikku hiljaa valmistella sitä kilpailua....

   Poista