28.11.2016

Ken on maassa kaunehin? 6.

Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS lähestyy vinhaa vauhtia jo puoliväliään: kahdestatoista kilpailijasta on tänään jäljellä enää seitsemän kappaletta. Mutta kuka jäi kisassa kahdeksanneksi? Se selviää kohta. Ensin kerrottakoon kaikkein surullisimman kuvan viime viikolla ottanein kilpailija. Ääniä tähtikuvaksi saivat kaikki muut kilpailijat paitsi Pocahontas. Enemmistön äänistä puolelleen sai kuitenkin Anna!


Tähtikuva-ääniä Anna sai yhteensä seitsemän kappaletta 23:sta, eli äänet jakautuivat melko tasaisesti kilpailijoiden kesken. Belle oli lähellä voittaa koskemattomuuden jo kolmatta viikkoa peräkkäin. Annan kuvassa katsojat kuitenkin hurmaantuivat siitä, ettei suru ollut liian ylidramaattista, mutta se iski silti tunteisiin. Katsojat kiittelivät myös sitä, kuinka Annan kasvot tulivat kuvassa upeasti esiin ja koko otos oli minimalistinen ja harkittu. Annan suru tuntui katsojista myös aidoimmalta, ja osa äänestäjistä halusi lähteä halimaan ja lohduttamaan Annaa. Anna ei tällä viikolla kuitenkaan taatusti tarvitse lohdutusta, sillä hän voitti itselleen koskemattomuuden upealla surukuvallaan! Jejjj! 

Ei niin jejjj on se tosiasia, että yhden kilpailijan surukuva ei tehnyt vaikutusta äänestäjiin, vaikka pudonnut kilpailija sai pari ääntä parhaiten onnistuneimmasta kuvasta. Viides putoaja on Aurora. Auroran ohella pudotusuhan alle joutuivat Pocahontas ja Elsa. Aurora sai kuitenkin ylivoimaisesti eniten ääniä. (Tuomari itkee nyt yhden lempparinsa puolesta, yhyy!)


"Ah! En todellakaan nauranut tyynyyni! Mitä tuomari ja äänestäjät yrittävät vihjata!? Tuollaiselta minä näytän aina, kun sydämeni on murtunut, ja olen suuren surun vallassa! En kestä elämää, vaan minun pitää mennä itkemään suru tyynyyni! Anteeksi vaan, jos en halua näyttää itkussa ryvettyneitä kasvojani koko maailmalle! Hmph! Sitä paitsi minä olin ainoa, jonka kuvassa valaistus sentään toimi! Ilmassa on ilmiselvää manipuloinnin ja tulosten vääristämisen tuntua! Minun kauneuteni oli ilmeisesti liikaa tuomarille! Törkeää petosta, aivan varmasti!" Oho oho! Enpäs olisi arvannut, että Aurora nostaa tällaisen metakan putoamisestaan! Kiitos joka tapauksessa kisaan uudelleen osallistumisesta! 

Sitten tämän viikon kuva-aiheen pariin, joka on perinteinen harrastus. Kukin kilpailija on saanut luoda omat puitteet kuvalleen, ja kuvan kriteerinä on, että siinä esiintyy kilpailija ja hänen rakas harrastuksensa. Kriteerinä vanhoilla kilpailijoillamme oli myös se, etteivät he saa esitellä samaa harrastusta, minkä esittelivät kisaan ensimmäistä kertaa osallistuessaan. Haluamme oppia tuntemaan vanhojakin kilpailijoitamme monipuolisemmin! Kilpailijat ovat päässeet myös kommentoimaan omia harrastus-kuviaan.


"Aaah! Minä niin RAKASTAN vuorikiipeilyä! Harrastukseni sai alkunsa Elsan jäädytettyä Arendellen, kun minun piti lähteä etsimään häntä Pohjoisvuorelta. Sain kokeilla vuorikiipeilyä ja vallan hurahdin siihen! Nykyään pyydän siskoani jäädyttämään maahan jyrkkiä jääseinämiä, joita sitten lähden kiipeilemään ylöspäin - tietysti turvavaljaiden ja koukkujen kanssa! Siskoni ei suostuisi jääseinien pystyttämiseen, jos en käyttäisi turvalaitteita, sillä hänellä on muistoissaan vielä lapsuudessamme sattunut tapaturma. Mutta siitä viis! Korkealta näkee kauas ja siitä minä pidän!" 

Voi Anna! Kuva on hyvin... mielenkiintoinen. Anna kiipeää selvästi jäistä seinämää ylöspäin - mutta missä ovat ne paljon puhutut turvalaitteet? Pipo ei päätä paljon suojaa! Lisäksi voi miettiä, onko mekko ja korkokengät ne kaikkein järkevimmät kiipeilyasusteet, viitasta ja lapasista nyt puhumattakaan. Annan katse on suuntautunut jonnekin yläviistoon pään yli, ihan kuin hän hihkaisisi jotain. Kasvot kuvastavat riemua, joka kiipeilemisestä tulee, mutta ehkä se katse kannattaisi pitää kuitenkin kalliossa. Annan voittama koskemattomuus osuu hänelle todella hyvään saumaan, sillä tässä kuvassa on monta asiaa pielessä. Voi voi voi!


"Viimeksi kilpaillessani esittelin kaikkein rakkaimman harrastukseni, lukemisen. Näkisittepä linnamme kirjaston, se on valtava ja aarteita täynnä! Kirjojen lukemisen ohella haluan kuitenkin päästä kokeilemaan kirjoista lukemiani taitoja käytännössä. Viime aikoina olen lukenut paljon rikoskirjallisuutta, ja olen vapaa-ajallani halunnut eläytyä rosvon rooliin. Olen harjoitellut murtautumista isäni kotiin ja linnaamme, ja pakenemista suljetusta tilasta ulos. Sitä ei koskaan tiedä, milloin näistä taidoista on hyötyä! Mutta sanotaanko näin, että murtautumistaitoni kaipaavat vielä paljon työstöä." 

Ohhoh, onpas Bellellä hurja harrastus! Kuvassaan Belle on ilmeisesti pyrkimässä suljetusta tilasta ulos - mutta mihin hän tarvitsee noin pitkää keppiä? Kenties avainten saamiseen ikkunan ulkopuolelta itselleen? Belle on kuvassaan hyvin vakava ja keskittynyt meneillään olevaan "murtoon". Hänellä on hyvin tukeva asento ja tiukka ote kepistä. Kuvasta puuttuu kuitenkin "se jokin", mikä on tehnyt Bellen edellisistä kuvista niin loistavia. Tuomari ei syty tälle kuvalle juuri yhtään. Oih ja voih!


"Kuivan maan päällä mukavin harrastus on nukketeatteri! Meressä asuessani isäni opetti minut arvostamaan musikaaleja, oopperoita ja sinfoniaorkesterin esityksiä. Klassinen musiikki oli ja on todella juhlavaa Sebastianin ansiosta. Nautin paljon taide-elämyksistä. Meren alla ei kuitenkaan ole nukkeja, ja nukketeatteriesitykset ovat minulle ihan uusi taidemuoto! Nukketeatteri saa minut nauramaan ja ihmettelemään nukettajien käsitaitoja! Entä oletteko nähneet polviteatteria? Se se vasta hulvatonta onkin!" 

Kilpailun ensimmäisellä tuotantokaudella Ariel esitteli meille harrastuksekseen uimisen. Onkin mukavaa, että hän esittelee meille nyt jonkin pinnan yläpuolisen harrastuksen. Kuvassa Ariel näyttää olevan todella innoissaan nukketeatterista. Into ei ole kuitenkaan liiallista, ja Ariel näyttää kauniilta sivuprofiileineen. Hän on mennyt hyvin lähelle esityslavaa ja voi melkein koskettaa esiintyvää nukkea. Arielin into tuntuu tarttuvan kuvan katsojaankin, ja kuvan ansiosta tuomarilla ainakin alkaa tehdä mieli katsoa jotain teatteriesitystä. Mahtavaa! Jatka samaan malliin, Ariel!


"Pidän Agrabahin lauantai-markkinoista. Tykkään kierrellä basaari-alueella naamioituneena eri kojuja tutkien ja katsoen, mitä kansalaisille myydään ja mitä he ostavat. Joskus eri myyntikojuista saattaa jopa löytyä harvinaisia herkkuja, kuten vaikka taikalamppuja! Yleensä en kuitenkaan osta mitään, vaan teidän länsimaisten termiä käyttäen vain "näyteikkunashoppailen". Naamioidun basaarille siksi, että saisin liikkua rauhassa. Muuten uteliaat agrabahilaiset piirittäisivät minut enkä saisi tutkia kojuja itsekseni. Prinsessana olemisessa on omat vaikeutensa." 

Harrastuskuvassaan Jasmine on todellakin naamioitunut viittaan ja halpaan, ruskeaan asuun. Vain isot kultaiset korvakorut voivat kieliä kojuilla kulkeville kansalaisille prinsessan ylhäisestä syntyperästä. Kuvassa Jasmine tutkii kojujen tuotteita lempeä ja hymyilevä ilme kasvoillaan. Samalla hän kuitenkin tarraa käsillään viittansa kankaaseen kuin tukea hakien. Ehkä hän yrittää tällä otteella pitää hupun päässään ettei se valahda ja paljasta hänen henkilöllisyyttään, tai sitten hän vain kaipaa sormilleen jotain puuhaa. Kuva on otettu loistavasta kuvakulmasta hedelmien myyjän takaa. Kuva on iloisen värikäs ja onnistunut, ja Jasmine esiintyy siinä edukseen.


"Minähän kerkeän harrastaa vaikka mitä, kuten jo kilpailun ensimmäisellä kaudella kerroin. Viimeksi valitsin harrastuskuvakseni neulomisen, joka sopisi tähän kylmään vuodenaikaankin oikein hyvin! Tällä kertaa haluan kuitenkin kertoa teille olevani looginen, sillä suorastaan rakastan palapelien kokoamista! Kuvassa teen 120 palan palapeliä, mutta yleensä teen haastavampia, jopa 1500 palan kokoisia palapelejä! Ne ne vasta ovat jotain! On todella tyydyttävää, kun saa samanväriset siniset palat loksahtamaan oikeille paikoilleen, ja kun pääsee lopulta katsomaan valmistunutta työtään!" 

Tähkäpään kuvaan on päässyt taas hänen ystävänsä Pascal-kameleontti. Yhdessä kameleontin kanssa Tähkäpää tekee lintupalapeliä. Kasvoilleen neito on ottanut mietteliään ja iloisen ilmeen, ja koko naisen lattialla makaava asento kuvastaa mieluista ja rentoa tekemistä. Tähkäpään katse on suunnattu palapeliin (vai sittenkin Pascaliin?) ja hän todella keskittyy hommaansa. Kuva on mahtava ja todellakin onnistunut! Valomies yrittää myös paikkailla viime viikon hämäriä kuviaan suuntaamalla Tähkäpäähän spottivalaistuksen, mutta tämä ei tuo kuvaan mitään lisäsäpinää, joten spotti lienee aika turha.


"Linnamme on tulvillaan eri taiteilijoiden tekemää taidetta, jota vanhempani rakastivat kovasti. Minä jatkan vanhempieni jalanjäljissä maalaustaiteen ystävänä. Nykyään aina kesäisin avaan linnan ovet kaikille arendellelaisille, jotta he pääsevät ihailemaan sukuni upeaa taidekokoelmaa. Viime vuonna annoin Annalle syntymäpäivälahjaksi tässä kuvassa näkyvän taulun. Tauluun on maalattu kaikki Annalle rakkaat ihmiset, eläimet ja lumiukot. Voin siis sanoa, että harrastan taidetta sitä katsomalla ja sitä linnaan tilaamalla, vaikka en itse maalaakaan." 

Harrastuskuvassa Elsa esittelee taulua, jossa esiintyvät Sven, Kristoff, Anna, Olaf ja Elsa itse. Elsan kädet ovat levittäytyneet esittelevään asentoon ja hän itsekin katsoo maalaukseen päin. Elsan ilme ei vain ole mukana esittelyssä. Hänen suunsa on jäänyt hieman hämillään auki ja hänen ilmeessään on jotain epäilevää. Kenties Elsaa epäilyttää, onnistuuko hänen harrastuskuvansa? Jos kuvan onnistuminen epäilyttää yhtään, kertoo se usein, ettei kuva niin kauhean laadukas ole. Voi voi! Elsa, sinä pystyt paljon parempaan!


"Viimeksi kisaan osallistuessani esittelin harrastuksekseni uimisen. Toinenkin harrastukseni liittyy tiiviisti veteen, sillä rakastan joella melomista! Erityisen rakkaita kohtia joessa ovat sen kosket, joiden laskeminen saa minut tuntemaan itseni eläväksi! Suorastaan nautin vauhdin hurmasta! Toki myös joessa olevia rauhallisia, tyveniä kohtia tarvitaan, jotta koskien kuohut tuntuvat jossain. Suosittelen melontaa teille kaikille!" 

Pocahontasin kuvassa on todellakin vauhtia, ja neito itse näyttää nauttivan täysin siemauksin veden kuohuista. Mukaan Pocahontasin kanoottiin on päässyt Miiko-pesukarhu, joka jo viime viikon kuvassa yritti lohdutella Pocahontasia. Kenties lohduttelu auttoi, ja nyt parivaljakko laskee yhdessä koskea. Kuva on vauhdikas ja se kuvastaa Pocahontasin sanoja harrastuksestaan täydellisesti. Kuva on suorastaan mahtava! Hyvä, Pocahontas!


Siinä olivat kilpailijoiden hyvin erityyppiset harrastuskuvat. Osa kuvista onnistui yli odotusten, osan kohdalla taas tuli pettymyksiä. Kuka teistä ansaitsee harrastuskuvastaan tähtikuvan palkinnon? Entä kuka ansaitsee kuvallaan lähtöpassit kotiin? Äänestäkää - mutta ei kannata äänestää Annan kuvaa huonoimmaksi, sillä hänellä on äänestyksessä koskemattomuus onnistuneen surullisuus-kuvan takia. Äänestysaikaa on itsenäisyyspäivään asti, eli 6.12. asti. Sen jälkeen äänestysaika loppuu, mutta seuraava Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -jakso ilmestyy vasta 11. tai 12.12.. Seuraavan jakson aiheena on äänestäjien toivoma "tehokaksikko"-kuva, ja tämä kuvaussessio on niin vaativa, että se vaatii sekä kuvaajalta että kilpailijoilta että tuomarilta että äänestäjiltä aikaa ja kärsivällisyyttä. :)

(Mutta älkää huoliko, Rinki tinki tinki ei elä hiljaiseloa kahden viikon ajan, sillä joulukuun alusta blogissa alkaa ilmestyä jokapäiväinen joulukalenteri! Jiihaa!)

94 kommenttia:

 1. Viime viikolla suosikkini oli murheellinen sydänsuruista kärsivä Ariel-neitokainen. Mutta katsokaas mokomaa, nuori nainen on onnistunut jälleen kerran aivan mahtavasti kuvassaan! Tilannekuvasta kuohuu vilpitön innostuneisuus ja kiinnostus merenpäällisen maailman ihmeisiin. Värien kirjo näyttää myöskin hyvältä omaan silmääni. Tähtikuvaääneni saa siis toistamiseen Ariel!

  Keksijän tytär Belle on lähtenyt harrastuksissaan varsin erikoiselle linjalle! Dekkarit ovat ilmeisesti saaneet Bellen täysin pauloihinsa, kun tyttö näyttää viihtyvän hämärissä kellareissa ikkunoita ryskäämässä. Tällaisista tilanteista ei kovin esteettisiä otoksia saa, eivätkä Bellen kauniit kasvonpiirteet pääse oikeuksiinsa! Joudun siis harmikseni antamaan pudotusäänen suosikkiprinsessalleni. (Toivon kuitenkin jokseenkin eksoottiselle harrastukselle menestystä...kai!)

  VastaaPoista
 2. Kauhean vaikea valita Arielin ja Pocahontasin kuvista, sillä molemmat ovat onnistuneita. Valitsen kuitenkin Pocahontasin kuvan parhaaksi, sillä siinä oleva vauhdin hurma saa minut innostumaan. Kerrankin vahva kuva Pocalta kisassa!

  Huonoin kuva taas on mielestäni pitkän onnistumisputken jälkeen Bellellä. Bellen ilme on outo ja siitä ei välity se harrastuksen tuottama into ja ilo. Kuva on ehkä hieman liian vakava eikä kuva tee oikeutta neidolle.

  VastaaPoista
 3. Rakastan Arielin intoa sekä tämän ihania punaisia hiuksiaan, jotka tuovat kuvaan liikettä. Tähtikuva siis Arielille.

  Pudotukseen... pudotukseen... valitsen (anteeksi suosikkiprinsessani!) Bellen. Kuva ei sykähdytä ja mikä ihme harrastus tuo tuollainen on? Voi, voi toivottavasti neito ei eksy kaidalta tieltä.

  VastaaPoista
 4. Parhaaksi äänestän Tähkäpäätä (taas!) Pidän kuvan väreistä ja asettelusta, ja neito itse näyttää siinä hyvin kauniilta. Toki myös Pocahontasin ja Arielin kuvat ovat ihania, ja itse pidän myös Bellen kuvasta.

  Putoajaksi äänestän Elsaa. Mietin ensin myös Annaa, mutta sitten huomasin pitäväni otoksen iloisesta tunnelmasta.

  VastaaPoista
 5. Yhyyy! Suosikkiani Belleä ei saa tiputtaa! Elsan kuva on paljon tylsempi ja epäonnistuneempi kuin Bellen. Joten huonoin kuva on Elsalla!

  Suosikkini on Pocahontasin eläväinen ja riehakas kuva! Upeaa!

  VastaaPoista
 6. Pocahontaksella paras kuva, sillä kuvassa on voimaa ja liikettä. Neito tuntuu olevan yhtä kosken ja veden kanssa.

  Annan valitettavasti pudotusääneni Bellelle. Omasta mielestäni kuva on vähän tylsä eikä se hengi "sitä jotain" niin kuin muiden kilpailijoiden kuvat.

  VastaaPoista
 7. En jaksa kirjautua, mutta haluan silti kantaa korteni kekoon. Itse pidin paljon Elsan kuvasta, sillä mielestäni hän on pikemminkin iloisen ja tyytyväisen näköinen j esittelee ylpeänä kuvaa. Annan kuitenkin ääneni Pocahontakselle, sillä niin kuin AlcemistCross jo kirjoitti on hänen kuvassaan voimaan ja se henkii luonnon kauneutta sekä Pocan yhteyttä siihen.

  Olen myös valitettavasti sitä mieltä, että Bellen kuva on huonoin. Jokin siinä ei vain toimi. Kumpa Belle olisi valinnut jonkin toisen harrastuksen, kuten isänsä auttamisen keksintöjen parissa.

  T: Vilho

  VastaaPoista
 8. Paras: Pocahontas
  Huonoin: Belle

  VastaaPoista
 9. Parhain on Tähkäpäällä ja huonoin Elsalla.

  VastaaPoista
 10. Huonoin: Elsa
  Paras: Tähkäpää

  VastaaPoista
 11. Paras: Belle
  Huonoin: Ariel

  VastaaPoista
 12. Ihanaa, että Pocahontas vihdoin onnistuu kunnolla välittämään kuvan teeman! Pocahontasin kuva on siis paras. =)
  Huonointa kuvaa mietin tarkasti Bellen ja Elsan välillä. Kummankaan kuvasta ei heti ymmärrä mikä on heidän harrastuksensa ja parhaimmat puoletkaan ei tule esiin. Annan pudotusääneni kuitenkin Elsalle, koska minusta hänen ilmeensä on vaivautunut ja epävarma, kuin taas Belle näyttää itsevarmalta puuhissaan.

  VastaaPoista
 13. Mietin kauan Pocahontaksen ja Arielin välillä, mutta äänestän loppujen lopuksi parhaaksi kuvaksi Pocahontaksen kuvaa. Miikokin on päässyt kuvaa ja siitä plussaa ;)

  Huonoin kuva taas Bellellä. Elsankin kuva oli vähän pettymys, mutta siitä kuitenkin tajuaa heti mitä Elsa harrastaa toisin kuin Bellen kuvasta. Bellen kuvas ei vain kerro hänen harrastuksesta ja se näyttää ennemminkin siltä kuin Belle yrittäisi tökkiä mehiläispesää alas pitkällä kepillä.

  VastaaPoista
 14. Paras on Pocahontasin riehakas vesiharrastus, huonoin on Elsa.

  VastaaPoista
 15. Onpas kuvien taso tällä viikolla vaihtelevaa! Onnistuneimmat kuvat ovat Arielilla, Tähkäpäällä ja Pocahontasilla. Paras on kuitenkin Pocahontasin kuva, josta todella välittyy neidon rakkaus harrastustaan kohtaan. Itse en kyllä uskaltaisi mennä melomaan noin hurjan näköiseen jokeen!

  Huonoin kuva taas... Bellen kuva ei kieltämättä ole kovin onnistunut, mutta kun lukee Bellen kuvauksen harrastuksestaan, kuva alkaakin näyttää vähän paremmalta. En kyllä rohkaisisi Belleä harrastuksessaan. Muut mielestäni epäonnistuneet kuvat ovat Jasminella ja Elsalla. Elsan ilmeestä voisi päätellä, ettei kuva ollutkaan se, jonka hän halusi esitellä. Lisäksi vaihtaisin mekon, minusta vihreä ei ole Elsan väri.

  Minun täytyy kuitenkin äänestää huonoimmaksi Jasminen kuva. Olen selvästi eri mieltä kuin tuomari, sillä minusta kuva on epäonnistunut. Kuva näyttäisi paremmalta, jos Jasmine katsoisi myyjään tai olisi edes kääntynyt kojuun päin, mutta nyt hän jättää hänelle puhuvan myyjän huomiotta ja hänen katseensa on oudon poissaoleva. Vai eikö hän halua katsoa myyjää, ettei paljastuisi? Joka tapauksessa kuva on minusta tämän viikon huonoin.

  VastaaPoista
 16. Pocahontas on paras, Elsa tippukoon. Surukseni :(

  VastaaPoista
 17. Paras: Elsa
  Huonoin: Belle

  VastaaPoista
 18. Parhain kuva menee jälleen kerran Tähkäpäälle. Hänen kuvansa on kaikkein vähiten "sekava". Kaikissa muissa kuvissa ei ole samanlaista harmoniaa mitä hänen kuvassaan. Muut kuvat vaikuttavat hätäisesti tehdyiltä, vaikka hienosti harrastuksia esittävätkin.

  Huonoin kuva menee tällä kertaa Bellelle. Onhan kuvassa salaista rosvo-tunnelmaa, mutta se ei sulje sitä pois, että kuvan miljöö ei ole mikään parhain mahdollinen, valaistus edelleen kehno, ja Belle ei ole parhaimmillaan kuvassa. Tämä ei nyt vakuuta.

  VastaaPoista
 19. Paras: Tähkäpää
  Huonoin: Elsa

  VastaaPoista
 20. Huonoin on Elsa. Hän on liian hämillään kuvasa.
  Paras on Ariel. Into on tarttuavaa.

  VastaaPoista
 21. Paras kuva ehdottomasti Pocahontaksella.

  Huonoin taas, valitettavasti, Bellellä.

  VastaaPoista
 22. Paras on Pocahontasin! Huonoin Elsa.

  VastaaPoista
 23. Paras: Pocahontas
  Huonoin: Belle

  VastaaPoista
 24. Huonoin: Elsa
  Paras: Tähkäpää

  VastaaPoista
 25. Tähkäpää on paras kuvasta välittyy rauhallisuus ja keskittyminen ja neito oikein lepää harrastuksensa äärellä.

  Huonoin kuva on ehdottomasti Bellellä mitä ihmettä neitokainen on ajatellut moisella harrastuksella toivottavasti. Belle ei joudu virkavallan kanssa tekemisiin harrastuksensa puitteissa. ja millaista esimerkkiä noitonen näyttääkään hyi olkoon.

  VastaaPoista
 26. Paras: Pocahontas
  Huonoin: Elsa

  VastaaPoista
 27. Ja uudestaan: Paras on Pocahontas ja huonoun Elsa.

  VastaaPoista
 28. Nyt tuli taas vaikee valinta. Mutta ehkä parhain on Elsan, ja huonoin Bellen.

  VastaaPoista
 29. Bellen kuvassahan on asennetta: Go girl, go! =)
  Paras on kuitenkin Tähkäpäällä. Tulee itsellekkin tosi rentoutunut olo tuota kuvaa katsoessa. <3
  Mutta voi Elsa, Elsa. Et nyt iskenyt mun sydämeen eli pudotus ääni hänelle.

  VastaaPoista
 30. Elsa ei loista kuvassaan lainkaan. Hänen aika poistua on.
  Jasminella on sama harrastus kuin minulla. Tähtikuva pointsit hänelle.

  VastaaPoista
 31. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 32. Täällä päässä on nyt tällä kertaa kaksi äänestäjää kun pikkusiskokin haluaa tuoda äänensä kuuluville.

  Siskon mielestä parhain kuva on Arielilla, sillä hänen mielestään neidon innostunut ilme ja kehonkieli vetävät puoleensa. Pudotusäänen sisko taas antoi Bellelle.

  Itse annnan ääneni Pocahontakselle, jonka kuva saa minut haluamaan laskea koskea luonnon helmassa. Omistaisinkin kanootin :D. Huonoimman kuvan suhteen olen samoilla linjoilla siskon kanssa, sillä mielestäni Bellen kuva ei ole onnistunut. Tuntuu että kuvassa on kaikki pielessä, lukuunottamatta Bellen päättäväistä ilmettä.

  T: Liisa ja Leena ;9

  VastaaPoista
 33. Pokis on kuin kokis, pirtsakka ja räiskyvä! Elsa on pölsä, ei oo hyvä.

  Nyt on taso laskenut ainakin tällä äänestäjällä.

  Toisin sanoen, Pocahontas on paras ja Elsa nyt alittaa riman ja joutaa tippua..

  VastaaPoista
 34. En tykkää Bellen kuvast, hän joutuu vielä tekemisiin sinivuokkojen kaa

  Paras Pocahontaksella, koska kuva on vain onnistunu täydellisesti

  VastaaPoista
 35. Paras kuva on Pocahontasin roiskuva ja eloisa kuva!
  Huonoin kuva on tällä kertaa Arielilla, koska se on kuvassa aivan liian innostunut, ja hiukset on huonosti.

  VastaaPoista
 36. Tähkäpään kuvasta heijastuu seesteinen tunnelma. Tähtikuva pointsit hänelle. :)
  Elsasta taas ei ota mitään selvää mitä hän meinaa. Pudotusääni Elsalle.

  VastaaPoista
 37. Nyt iski laiskuus enkä jaksa kirjautua. Annan pudotusäänen Bellelle (voi ihana Belle), sillä hänen kuvansa ei tee oikeutta hänen kauniille piirteilleen.

  Paras kuva, tättärää, menee Pocahontakselle. Niin sitä pitää Pocahontas, jatka samaan malliin!

  Terv. Tuttiii

  VastaaPoista
 38. Paras Pocahontasilla, vauhdin huuma meloessa näkyy niin kuvan menossa ja niin hänen kuin Meekon ilmeessä.

  Elsa pudotkoon, samoista syistä kuin aiemmilla.

  VastaaPoista
 39. Paras on Jasmine, huonoin Ariel.

  VastaaPoista
 40. Paras: Pocahontas
  Huonoin: Ariel

  VastaaPoista
 41. Huonoin on Elsa. Paras on Tähkäpää.

  VastaaPoista
 42. Tulenpa uudestaan äänen antamaan, koska Tähkäpään olisi jo korkea aika voittaa tähtikuva skaba. :)
  Pudotkoon Elsa. Ymmärtäisin, jos hän itse piirtäisi, mutta että esittelee vain töitä. Eikä tuossa kuvassa edes kovin vakuuttavasti.

  VastaaPoista
 43. Paras on Poksu Pocahontas. Ariel huonoin

  VastaaPoista
 44. Teenpä peliä jännäksi ja äänestän Arielia tippumaan. Paras on Anna!

  VastaaPoista
 45. Ariel ulos! Paras on Tähkäpää!

  VastaaPoista
 46. Mielestäni kaikilla kisaajilla on onnistuneet kuvat, mutta joku pitää pudottaa joten annan ääneni Bellelle. Kuvan valaistus on pielessä ja vaikka Belle on kuvassa määrätietoinen niin kuva ei silti säväytä.

  Paras kuva taas Arielilla. Nuo hiukset ovat aivan ihanat ja ilmekin on ihanan innostunut. Tunnetta ei olla silti liioiteltu.

  VastaaPoista
 47. No huh, onpa tässä kisassa äänestäjiä! Minäkin annan siis osani tähän.

  Mielestäni Ariel on jotenkin teennäinen kuvassaan. Ihan kuin hän ajattelisi että "ehh, poseeraan tässä nätisti hymyillen ja olevinaan olen kiinnostunut teatterista vaikka oikeasti haluan vain näyttää nätiltä"! Eli pudotusääni Arielille.

  Paras on Tähkäpää. Ihana valaistus, kiva harrastus, ihana Tähkis. :)

  VastaaPoista
 48. Paras on Pocahontas, ylivoimaisesti. Vauhtia ja hyvä valaistus sekä kaunis malli.

  Huonoin taas on Ariel, ei säväytä. Jokin jää puuttumaan. Vaikka Bellekin on huono, Ariel pistää huonommaksi mielestäni.

  VastaaPoista
 49. Paras Pocahontas. Huonoin Ariel.

  VastaaPoista
 50. Paras: Tähkäpää
  Huonoin: Ariel

  VastaaPoista
 51. Huonoin: Ariel
  Tähtikuva: Tähkäpää

  VastaaPoista
 52. Huonoin kuva Bellellä, en tykkää kuvan valaistuksesta ja kuva on vähän kömpelö.

  Paras taas Pocahontaksella, ihanan energinen kuva

  VastaaPoista
 53. Tähkäpää voittoon!
  Elsa pois.

  VastaaPoista
 54. Ariel ulos, Tähkäpää on paras.

  VastaaPoista
 55. Hyh hyh Belle, et anna kauhean hyvää esikuvaa itsestäsi lapsille. Belle siis pois

  Pocahontaksen kuva taas kannustaa urheilemaan ja nauttimaan luonnosta. Tähtikuva siis hänelle

  VastaaPoista
 56. Minä haluan Tähkäpään voittavan. <3
  Elsa on hieman hämmentynyt eikä yhtään oma itsevarma itsensä kuvassaan. Hän siis pois kisasta.

  VastaaPoista
 57. Huonoin: Ariel
  Paras: Pocahontas

  VastaaPoista
 58. Toistamiseen ääni Tähkäpäälle ja pudotusääni Elsalle.

  VastaaPoista
 59. Ariel ulos, Tähkäpäällä paras.

  VastaaPoista
 60. Paras on Jasmine. Huonoin Ariel.

  VastaaPoista
 61. Paras Jasmine. Huonoin Elsa.

  VastaaPoista
 62. Tykkään Arielin kuvasta. Ihanan pirteä ja käsien asento on ihastuttava.

  Bellen kuva taas ei tee vaikutusta. Siitä ei heti näe mitä Belle harrastaa vaan harrastus pitää selittää

  VastaaPoista
 63. Herranjestas täällä on äänestys räjähtänyt käsistä! Tänään musta tuntui että Tähkäpää oli paras ja Ariel taas kehnoin.

  VastaaPoista
 64. Tähkäpää paras.
  Elsa huonoin.

  VastaaPoista
 65. Tuunvähän myöhässä äänestämään mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaa :)

  Huh huh. Kylläpäs on muuten äänestäjiä! Käsittämätöntä. Mutta siis asiaan. Paras kuva on tällä kertaa Pocahontaksella. Tykkään kun hän on tuonut leikkivän luonteensa kuvaan mukaan ja hänestä välittyy tietty intohimo harrastustaan kohtaan.

  Huonoin kuva taas oli vakeampi valita kahden neitosen välillä, Elsa ja Belle eivät onnistunert kauhean hyvin kuvissaan. Lähetän pudotukseen kuitenkin Bellen, sillä siinä missä Elsan kuva on selkeä ja helposti hahmotettava, Bellen kuva taas on vähän sekava eikä siitä ensi silmäyksellä hahmota hänen harrastustaan

  VastaaPoista
 66. Elsa jää nyt heikoimmaksi lenkiksi, sillä hänen kuvansa vaikuttaa vähän vaivaantuneelta - ihan kuin olisi pitänyt keksimällä keksiä jokin harraste. Pudotusääni siis hänelle.

  Suosikkejani ovat Tähkäpää, Pocahontas ja Ariel, joista on pakko valita tähtikuvaksi Ariel, koska hän näyttää niin vilpittömän innostuneelta jutustaan.

  VastaaPoista
 67. Bellen kuva ei iskenyt, pudotusääni hänelle
  Tähkäpään kuva taas oli luonnollisin, pisteet siitä

  VastaaPoista
 68. Minä tykkään Elsan kuvasta, koska tykkään myös taiteesta.

  En taas pidä Bellen kuvasta, koska se on liian tumma ja outo :(

  VastaaPoista
 69. Nyt on pakko sanoo et Belle teki alisuorituksen. Kuva ei ole onnistunut mielestäni millään tavalla, mikä on todella harmi. Belle ulos siis.

  Hyviä kuvia taas oli monell kuten Pocahontaksella, Arielilla ja Tähkäpäällä. Tähtikuvan annan kuitenkin... Pocahontakselle. Ihanan elävä ja energinen kuva. Ja Pocahontas onnistui kuvassaan vihdoin xD

  VastaaPoista
 70. Ariel ihanin on.
  Elsa ei loista.

  VastaaPoista
 71. Jahas, jaaha, täällä on vielä äänestys käynnissä. Kolmas kerta toden sanoo ja Tähkäpää upein on. Elsa aivan mahdoton.
  Eli tähtikuva ääni Tähkäpäälle ja pudotusääni Elsalle.

  VastaaPoista
 72. Paras Jasmine.
  Huonoin Elsa.

  VastaaPoista
 73. rakastan arielin kuvaa, pirteä ja mukavan innokas.

  bellen kuva on taas epäonnistunut, pudotusääni siis hänelle.

  VastaaPoista
 74. Belle ulos, sillä kuva on aivan surkea eikä hän ole selväti ajatellut harrastustaan nenäänsä pidemmälle.

  Paras kuva on taas Tähkäpäällä, sillä kuva on ihanan arkinen ja Tähkis näyttää suloiselta yrittäessään ratkaista palapeliä.

  VastaaPoista
 75. Ihanin Tähkäpää.
  Huonoin Elsa.

  VastaaPoista
 76. Arielille tähtikuva pointsit ja Elsalle pudotusääni.

  VastaaPoista
 77. Huh huh! Ehdin juuri ja juuri äänestämään! Tämän sen siitä saa, kun ei ole konetta joukossa ja känny toimii liian hitaasti >_<

  Mutta kylläpäs on hyviä otoksia melkein kaikilla kisaajista! Ja paras pitäis valita. Olisiko tuo sitten Pocahontaksen kuva. Ihana luontokuva erottuu muista ja Pocahontaksen hymy on valloittava.

  Nyt kyllä menee melkein arpomiseksi Elsan ja Bellen kohdalla. Annan kuitenkin pudotusäänen Bellelle, koska nyt on kerran kyseessä harrastus. Bellen "harrastus" ei sellaista nähnytkään ja Elsan kuvassa katsoja nyt huomaa mitä neito harrastaa.

  VastaaPoista
 78. Olen samaa mieltä putoajasta kuin yläpuolelle oleva Antsa889. Bellen kuva ei ole onnistunut ja siitä ei hengi kuuluisaa "sitä jotain"

  Tähtikuvan kuitenkin ansaitsee mielestäni Tähkis. Tyttö hymyilee niin ihanasti kuvassa ja hän selvästi pitää harrastuksestaan.

  VastaaPoista
 79. Jasminelle tähtikuva pisteet.
  Elsa pois.

  VastaaPoista
 80. Elsan kuva ei iske hän pois.
  Tähkäpään kuva on ihanin.

  VastaaPoista
 81. Belle pois ja Jasminelle tähtikuva! x)

  VastaaPoista
 82. Tulinpa minäkin vielä ääneni antamaan. Eli Tähkäpää on ehdottomasti ansainnut tähtikuvan ja Elsa lähdön.

  VastaaPoista
 83. Annan kuvan on postiivinen ja energinen. Pisteet siis hänelle.

  Bellen kuva taas saa pudotusääneni, sillä kuva on hyvin meh...

  VastaaPoista
 84. En ole laskenut, mutta jokohan äänet riittää Tähkäpäälle? =)
  Elsa saa poistua.

  VastaaPoista
 85. Muumilaakson Hemuli äänestää parhaaksi kuvaksi Pocahontaksen. On kuin löytämäni harvinainen Hemulenssis-kukka, joka on muuten nimetty mukaani.

  Bellen kuva on taas kuin rikkaruoholla, eikä sellainen kiinnosta tällaista kasvitieteilijää. Huonoin otos siis hänelle.

  VastaaPoista
 86. Ariel on paras.
  Elsa ulos.

  VastaaPoista
 87. Bellen oma on ehdottomasti huonoin ja Pocahontaksen paras. Onnea laskijalle ääntenlaskussa ;)

  VastaaPoista
 88. Belle, Belle, Belle miksi noin tumma kuva? Valaistusongelmia? Muutenkin kuva on vähän outo ja sivuprofiili ei tee oikeutta Bellelle. Pudotusääni siis Bellelle.

  Paras kuva taas Arielilla. Ihanat punaiset hiukset liikkuvat kivasti liikkeen mukana ja ilme on ihana. Ehkä vähän teennäinen kuva on mutta silti se saa hymyn huulille.

  VastaaPoista
 89. Loistavaa! Rinkitinkitinki on saanut jopa Hemulin äänestyskannalle! Ilmestyyköhän muutakin Muumilaakson väkeä?

  Mutta siis, äänestämäänhän tänne ollaan tultu. Peräti kolme neitosta ovat saaneet otettua itsestään loistavat mutta erilaiset kuvat. Pocahontas, Tähkäpää sekä Ariel ovat kyllä onnistuneet hyvin. Arielin kuva on mukavan pirteä ja hän vaikuttaa olevan oikeasti innoissaan nukketeatterista. Tähkäpään kuva on taas mukavan arkinen ja ihanaa väriloistoa täynnä. Mutta tähtikuvan saa silti Pocahontas. Hänen kuvassaan eloa ja liikettä ja Pocahontas selvästi nauttii koskenlaskusta. Kuvaan on myös latautunut energiaa ja Pocahontaksen ilme on suorastaan loistava. Good job!

  Huonoimmasta kuvasta taas taistelevat Elsa sekä Belle. Molempien kuvissa on ilmiselviä virheitä sekä ongelmia. Elsan kuva on onnistunut todella hyvin siinä mielessä, että siitä huomaa mitä harrastusta hän lähtenyt esittelemään. Vihreä ei kuitenkaan ole Elsan väri ja hänen ilmeensä on vähän epäröivä. Annan kuitenkin pudotusääneni silti Bellelle, sillä kuvauksissa oli kyse HARRASTUKSESTA. Kuvasta ei heti huomaa mitä Belle ajaa takaa ja hänen harrastuksensa on muutenkin vähän kyseenalainen. Valaistus on myös pielessä ja Bellen asento on kehno vaikka hän määrätietoiselta näyttääkin.

  Huh huh! Siitäpä tuli litania. En halaisi olla ääntenlaskijan housuissa kun laskun aika tulee.

  Hyvää itsepäisyyspäivää kuitenkin kaikille!

  Terv. Hellukka

  VastaaPoista
 90. Täällä maailman toisella puolella kello on kohta kaksi päivällä, mutta haitannesko tuo. Pitäähän sitä äänestämään päästä ^^

  Elikkäs huonoin kuva on mielestäni Bellellä, sillä kuva on heikko ja ei se kyllä muutenkaan toimi.

  Itse pidin Tähkäpään kuvasta sillä harrastan itsekin palapelien kokoamista. Kuva on muutenkin onnistunut ja se henkii kotoisaa tunnelmaa.

  VastaaPoista
 91. ÄÄNESTYSAIKA ON NYT LOPUSSA!!!!! HERRANEN AIKA!!!! :O
  Uusi teksti ilmestyy tosiaan vasta sunnuntaina tai ensi maanantaina. Tuomari tarvitsee aikaa äänten laskuun ja "tehokaksikko"-kuvien ottamiseen. Kiitos kaikille äänestäjille, ja huhhuh!

  VastaaPoista
 92. Voi herranjestas näiden äänien määrää!! :O

  VastaaPoista