7.11.2016

Ken on maassa kaunehin? 3.

Jiihaa! Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS palaa taas ruutuihinne! Paluu tapahtuu Arielin viime jaksoisen liikekuvan riemukkuudella pyörien, sillä Ariel voitti niukasti tähtikuvan äänestyksen liikkuvista kuvista. Muita ehdokkaita parhaimman kuvan saajaksi olivat Belle, Esmeralda, Tuhkimo ja Aurora. 


Arielin kuvassa äänestäjiä miellytti kuvakokonaisuuden dynamiikka, liikkeen sujuvuus ja Arielin veijarimaisuus. Kuvassa kehuja saivat myös liikkeen korostaminen (mikä oli viikon aiheen tarkoituskin) jopa pään pyörälle sekoittamiseen saakka sekä vedenalaisen maailman hyväksikäyttö. Niinpä Ariel voittaa Elsan jälkeen toisena tähtikuvan palkinnon, eli koskemattomuuden seuraavaan äänestykseen. Ariel ei siis voi tämän viikon kuvan perusteella pudota. 

Äänestäjien mielestä huonoimpia liikkuvia kuvia itsestään otattivat Tähkäpää, Mulan, Pocahontas, Anna, Tuhkimo ja Esmeralda. Niukasti eniten ääniä sai Mulan.


"Nyt harmittaa. Yritin näyttää itsestäni monipuolisesti eri puolia, mutta se ei auttanut yhtään kisataipaleellani. Ensin olin liian naisellinen ja sitten liian miehinen. Kai minun olisi pitänyt yrittää olla oma itseni... mutta entä jos en vielä tunne itseäni tarpeeksi hyvin? Miten voin silloin esittää aitoa minuuttani? Ilmeisesti katsojat kuitenkin tunsivat minut, kun tässä kävi näin... Noh, pääsenpähän takaisin kotiin syömään mummini herkullisia kastikkeita." Voi kiitos Mulan kilpailuun osallistumisesta! Ja tuomarin täytyy sanoa, että pudotuskuvan kuvakulma ja esteettityys on suorastaan täydellinen - tällaisilla kuvilla Mulan olisi varmasti pysynyt kisassa mukana pitempään! 

Tällä viikolla kilpailussa nähdään vanhoja kuvia. ALL-STARS -kaudella suurin osa kilpailijoista on vanhoja tuttuja Ken on maassa kaunehin? -kilpailun aiemmilta tuotantokausilta, ja tänään pääsemme näkemään kilpailijoilta parhaimman kuvan heidän ensimmäiseltä kisayritykseltään! Kilpailijat eivät siis voi nyt vaikuttaa kuvansa laatuun millään tavalla - menneisyydessä tehdyt virheet kostautuvat, mutta toisaalta menneisyyden onnistumisista palkitaan. HETKINEN! Onhan kilpailussa mukana kaksi neitoa, jotka eivät ole osallistuneet Ken on maassa kaunehin? -kilpailuun aiemmin! Mitkä kuvat heiltä laitetaan tämän viikon jaksoon? No tietenkin... ruokakuvat! Kukapa ei rakastaisi ruokaa!? Rakkauden ruokaan tulee siis näkyä Arendellesta kotoisin olevien sisarten kuvista, muiden kuvat ovat vanhoja tapauksia. Olkaapa hyvä! :)

Lähde: http://adventureinthegreatwidesomewhere.files.wordpress.com

Ariel voitti parhaimman kuvan palkkion viime jakson kuvasarjastaan. Arielin vanha kuva vie meidän ihan kilpailun ensimmäisen tuotantokauden alkuun, lähikuviin. Lähikuvassa Ariel hymyilee valloittavaa hymyään koko hammasrivin leveydeltä ja hymy näyttää ulottuvan neidon sinisiin silmiin asti. Räikeän punaiset hiukset tekevät kivan kontrastin kuvan muuten niin haalealle värimaailmalle. Siniset silmät sointuvat myös kivasti taivaan kanssa yhteen. Loistava kuva! 

Lähde: http://images.wikia.com

Bellen onnistunein kuva on Arielin lailla lähikuva kilpailun ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Kuvahan sopii talvisen maisemansa takia hyvin tämänhetkiseen säätilaan Suomessa! (Ihanaa, kun lunta on tullut jo marraskuussa! Juhuu!) Belle katsoo hellästi jonnekin kameran ohi kasvoillaan vieno hymy. Neidon sormet on aseteltu tarkasti puun runkoa vasten. Koko kuva on esteettisesti todella kaunis! Ihanaa! 


Myös Esmeraldan kuva on lähikuva, mutta tällä kertaa kilpailun toiselta tuotantokaudelta. Kuvassa Esmeralda katsoo kameraan tiiviisti kirkkaan vihreillä silmillään. Neidon ilme jää tuomarille mysteeriksi: hymyileekö tanssijatar vai onko hän enemmän vakavalla tuulella? Esmeraldan paksut hiukset kehystävät muuten niin siroja kasvoja. Kuva on mahtava. Mahtavaa! 

Lähde: http://www.hdwallpaperspics.com

Tuhkimon paras kuva on ensimmäisen tuotantokauden talviasu-teemainen. Kyseistä teemaa ei ole taidettu nähdä tuon kerran jälkeen... Mutta sekin on sopivan ajankohtainen ulos ikkunasta katsottaessa! Tuhkimon talviasukokonaisuuteen kuuluu hänen juhlamekkonsa, jonka päällä on karvalla reunustettu viitta. Vaikka paljasta pintaa näkyykin käsivarsissa, näyttää viitta tarpeeksi lämpimältä lumiseen ilmastoon. Tuhkimon asento on kuvassa ryhdikäs, hän on hyvin prinsessamainen ja hänen kasvonsa hymyilevät suloisella tavalla. Oikein kaunista! 

Lähde:http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com

Auroran paras vanha kuva on hänen tanssikuvansa - ensimmäiseltä tuotantokaudelta sekin. VIHDOIN Auroran kiharat hiukset pääsevät oikeuksiinsa, kun ne eivät ole piilossa viitan alla! Tosin kuva on vanha, ei voi tietää, piilotteleeko Aurora kutrejaan vielä ensi kerralla... Aurora näyttää kuvassa oikein onnelliselta prinssinsä kanssa. Näemme Aurorasta upean sivuprofiilin, ja saamme ihastella hänen upeaa tanssiaismekkoaan. Kuva on kertakaikkisen ihastuttava. 

Lähde: http://www.fanpop.com

Jasminen vanha kuva on peräisin harrastusviikolta kilpailun ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Kuvan ottamisen yhteydessä Jasmine kertoi työskentelevänsä osa-aikaisena kampaajana. Peilin edessä otetusta kuvasta katsojat näkevät Jasminesta kaksi eri puolta. Neidon pitkät hiukset ovat ihanasti auki ja hänen kasvoillaan on todella haaveileva ilme. Kuvan sommittelu on kohdillaan ja Jasmine näyttää kuvassa hyvältä. 

Lähde: http://www.fanpop.com

Tähkäpään paras vanha kuva on samaisesta harrastusteemasta kuin Jasminen. Tähkäpää esittelee harrastuksekseen neulomisen. Kuvassa Tähkäpää näyttää aidolta, luonnolliselta itseltään. Hän on hyvin keskittynyt neulontatyöhönsä, ja keskittyneisyyden voi nähdä hänen hieman jännittyneiltä kasvoiltaan. Tähkäpää yrittää hymyillä, mutta hymy pingottuu hieman kenties juuri neulomisen tarkkuuden takia. Kuvaan hauskuutta tuo kaulahuivin keskeltä kurkistava Pascal. Tähkäpään ilmeessä on parannettavaa, mutta muuten kuva on onnistunut. 

Lähde: http://happilyeverafterwiththem.tumblr.com
Pocahontasin vanha kuva on peräisin vanhempien kanssa otetusta kuvasta kilpailun ensimmäiseltä tuotantokaudelta. Kuvassa Pocahontas poseeraa isänsä Powhatanin kanssa vakavana eteenpäin tuijottaen. Läheisyyttä isän ja tyttären välille tuo heidän yhteen liitetyt kätensä, jotka koskettavat toisiaan Pocahontasin olkapäällä. Kuvan vakavahenkisyys sopii Pocahontasin luonteeseen, ja on kuva paljon parempi viime viikon hiipivään kuvasarjaan verrattuna. Taustalla näkyvä jylhä metsä tuo kuvaan kivasti esteettisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Loistavaa! 


Viimeisinä näemme Elsan ja Annan ruoka-teemaiset kuvat. Anna syödä mussuttaa kuvassaan suklaita herkkupöydän ääressä... pirullinen ilme kasvoillaan? Täh? Miksi ihmeessä Annan ilme on noin pahansuovan näköinen!? Anna näyttäisi piiloutuvan viuhkansa taakse piiloon pronssipatsaalta. Kenties Anna ei halua nähdä miehen pään näkevän hänen syöpöttelyään...? Kuvallaan Anna on varmaan halunnut kuvata salaista, piilossa tapahtuvaa herkkuhetkeä suklaan parissa - mutta toteutus on suoraan sanoen todellinen katastrofi! Voi Anna, Anna, minkä menit tekemään!


Elsan ruokakuvaan on päässyt mukaan Anna. Kuvassa Anna syöttää vilustuneen näköiselle sisarelleen keittoa. Annan ilme on tässäkin kuvassa erikoinen, mutta sentään parempi kuin omassa kuvassaan! Elsa on kääriytynyt ihanan lämpimältä näyttävien vilttien keskelle, ja hän näyttää nauttivan Annan huolenpidosta. Näemme Elsasta (ja hänen siskostaan) profiilikuvan. Kuvan lämpimästä tunnelmasta huolimatta Elsa on kuvassa kipeä. Kuka haluaa ottaa itsestään kirjaimelliseti sairaan kuvan kauneuskilpailuun? Koko Elsan olemus on hieman käpristynyt ja nuhainen. Tästäkin neidosta olisi varmasti onnistuttu ottamaan parempia ruokakuvia! Aijaijaijai.... Mitenkäs Arendellen neidot nyt tällaiset kuvat ottivat!? 


Siinä olivat kaikkien kilpailijoiden kuvat. Saa nähdä, saako parhaimman kuvan palkinnon vanha kuva vai ruokakuva, ja kumman teeman alla oleva kilpailija putoaa pelista pois. Muistakaa äänestää - mutta muistakaa myös se, että Arielilla on tällä viikolla koskemattomuus, eli hän ei voi tippua kilpailusta ulos. Seuraavan kerran Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS nähdään 14. tai 15. marraskuuta. Toivottavasti pääsemme (ainakin) siihen asti nauttimaan valoisuudesta ja lumesta!

HEEEIIIII ja se piti vielä sanoa, että saatte nyt vaikuttaa yhteen kilpailun kuvausteemaankin! Parin viikon päästä teemana olisi joko tehokaksikot (joissa kaksi kilpailijaa poseeraa samassa kuvassa) tai surullisuus (jossa on kilpailijasta kuva surullisena). Teenpäs blogin vasempaan sivupalkkiin kyselyn teeman valinnasta, johon voitte valintaanne äänestää viikon verran. :) 

17 kommenttia:

 1. Jee, illan kohokohta! :)

  APUA, tässähän on aivan liikaa ihania kuvia, liikaa valinnanvaraa! ;) Päädyin kuitenkin siihen lopputulokseen, että paras kuva on Bellellä. Mietin pitkään hänen ja Auroran välillä, mutta Bellen kuvassa vain on sitä kuuluisaa jotain. :)

  Putoajaksi äänestän Annaa. Kuvasta löytyy huumoria, mutta se nyt ei ole edelleenkään tässä kisassa se pääasia. (Hetkonen, sanoinkohan viimeksikin jotain tuollaista Mulanin kuvasta...) Luulin, että Anna onnistusi kuvissa paremmin. :( Ja mitenkäs Elsakin nyt tuollaisen kuvan otti, he ovat nyt olleet pienoisia pettymyksiä, voi voi. :(

  VastaaPoista
 2. Paras kuva on ehdottomasti Bellellä.

  Jotenkin tulee sellainen mielikuva, että tuomari suosii ememmän edelliskausien neitoja kuin Annaa ja Elsaa mielestäni kuvissa ei ole mitään vikaa Annan kuva on humoristinen ja siitä välittyy neidon ahneus suklaaseen ja Elsa on mielestäni rohkea antaessaan kuvata ei niin parhaimpia päiviään.

  Huonoin kuva on mielestäni Arielilla, mutta koska hänellä on koskemattomuus joudun valitsemaan Tähkäpään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun täytyy sanoa, että tuomarin täytyikin tällä viikolla suosia vanhoja kilpailijoita, kun kyseessä oli edellisten kausien "paras kuva". Pitihän tuomarin pitäytyä vanhassa mielipiteessään, vaikka kuvien laatu tai estetiikka ei olisi enää nyt tuomarin silmään. ;)

   Poista
 3. Paras kuva on mielestäni Pocahontaksella. Kuva on lämmin ja herkkä sekä se henkii isän ja tyttären läheistä suhdetta.

  Olen samaa mieltä Tiittun kanssa Annan ja Elsan kuvista, sillä ne eivät missään nimessä ole huonoja. Elsa uskaltaa tuoda itsestään haavoittuvan sekä herkän puolen esiin ja Anna on ihanan humoristinen (minäkin napsin usein suklaata tuo ilme naamalla, varsinkin jos popsin siskon suklaata xD).

  Huonoin kuva taas on mielestäni Tuhkimolla. Tylsä ja jo nähty. Ei iske!

  VastaaPoista
 4. Paras Esmeralda
  Huonoin Tuhkimo

  VastaaPoista
 5. Pocahontaksella paras kuva. Metsäinen tausta sekä Pocahontaksen ja tämän isän asento toimivat upeasti. Olisin muuten valinnut Annan mutta Pocen luonnollisuus lumosi minut.

  Huonoin kuva on mielestäni Tuhkimolla. Tylsä vaikka puku kaunis onkin.

  VastaaPoista
 6. Hmm, tällä kertaa on vaikea päätös, koska Ariel, Belle, Tuhkimo ja Jasmine ovat tässä listassa parhaat. Mutta jos minun on pakko valita yksi, niin ehkä parhain on Jasmine, peilin ääressä kampaamassa tukkaansa. Niin ihana! <3
  Huonoin on ehkä Pocahontas, koska kuva on synkän oloinen ja Pocahontasin ilme ja aesnto ei kovin mielytä minua.

  VastaaPoista
 7. Parhain kuva on mielestäni Arielilla. Eihän tuota hymyä voi vastustaa!

  Huonoin kuva on Tuhkimolla. Poseeraako hän jättimäisessä lumikasassa vai miksi hän on mitäänsanomattoman valkoisessa miljöössä? Ja pakko huomauttaa vielä, että muiden kilpailijoiden kuvista löytyi jonkinlaista tunnetta, mutta Tuhkimo poseeraa katse kuolleena ja lasittuneena. Onko hän jäätynyt lumimyrskyn keskelle vai mitä kuvassa tapahtuu?

  Sivuhuomiona vielä että Anna saisi todellakin ryhdistäytyä ja yrittää kuvissaan paremmin tai pian hän saa aika varmasti lähtöpassit... Myöskään Elsan kuva ei ollut mikään esteettisin vaikka lempeä tunnelma siinä olikin.

  VastaaPoista
 8. Nyt on taas hyviä kuvia niin ettei tiedä ketä äänestää, mutta Belle saa tähtikuva äänen. <3
  Arielin kuva häikäisee silmiä eikä lainkaan hyvässä mielessä, mutta häntä kun ei voi pois äänestää niin annan hylky äänen Pocahontasille.

  VastaaPoista
 9. Oma suosikki Jasminella, varsinkin kun hän näyttää heijastuksessaankin todella viehkeältä kammatessaan.

  Pudotkoon Tuhkimo, samoista syistä kuin aiemmissa kommenteissa.

  VastaaPoista
 10. Pidän paljon sekä Bellen että Pocahontasin kuvista. Annan parhaan kuvan äänen kuitenkin Bellelle, koska se tulee jotenkin lähemmäs katsojaa ja Bellen hymy on niin kaunis.

  Huonoin kuva sen sijaan... Annan kuva ei ole kovin onnistunut kauneuskilpailua ajatellen, mutta se sai minut nauramaan ja se tuo hyvin esille neidon eloisan luonteen. Mutta kuten jo pari muutakin äänestäjää on sanonut, Tuhkimon kuva on yksinkertaisesti tylsä. Joten Tuhkimo ulos!

  VastaaPoista
 11. Pakko tulla antaa se toinenkin ääni Jasminelle myös tähtikuva pointsit.

  VastaaPoista
 12. Annan ääneni tähtikuva Bellelle. Tuo kaunis katse sulattaisi kenet vaan, mutta Pocahontas on liian vakava.

  VastaaPoista
 13. Suosikkini tältä viikolta ovat Belle ja Esmeralda! Esmeraldan upeat leijonanharjamaiset hiukset tulevat kauniisti esille, mutta parhaimman kuvan äänen saa kuitenkin Belle. Nuoren naisen talviasu on ihanan värinen ja lämpimän näköinen valkoisine pörröineen. Bellen kasvoilla on myös suloisen ymmärtäväinen ilme.

  Huonoimman kuvan ääni menee taas Tuhkimolle (Tuhkimolle, Tuhkimolle!), koska prinsessojen clipart-kuvat ovat usein turhan pelkistettyjä, ja väreistä uskalletaan käyttää vain niitä prinsessamaisimpia. Tuhkimoa on varmaankin jännittänyt kuvaustilanteessa, sillä kasvoilta irtoaa vain konemainen automaattihymy. Puvustajat olisivat saaneet myös uskaltaa valita Tuhkimolle aivan uudenlaisen talvimekon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos siitä, että hiirten "Työlaulu" alkoi soimaan päässäni! ;)

   Poista
 14. Nyt on monta suosikkia mutta paras kuva menee Auroralle. Ihana asento, ilme, hiukset ja tausta! Huonoin kuva Annalla. On se ainakin hauska, mutta aika erikoinen valinta.

  VastaaPoista
 15. Äänestysaika on päättynyt.

  VastaaPoista