4.10.2016

Se selkääsi riipii kun luoksesi hiipii... (Ja minne se loikki? NYT pane suu poikki!)

Disney-pahikset rakastavat julmia suunnitelmiaan. Suunnitelmathan on alun alkujaankin luotu heidän oman elämänsä ja omien olosuhteittensa parantamiseksi, ja ilkeyksillään he ajattelevat itsekkäästi vain omaa etuaan. Kun pahis pitää omia suunnitelmiaan ja niiden toteutumista erinomaisena, purskahtaa hän usein julmaan, vastustamattomaan nauruun. Tänään ajattelin jakaa kanssanne mielestäni kymmenen parasta Disney-pahiksen naurua. En ala naurutyylejä tai syitä sen tarkemmin erittelemään. Osasta nauruista löytyi video YouTubesta, mutta kaikista ei valitettavasti löytynyt. Loppuun laitoin kuitenkin YouTubesta löytämäni naurukollaasin, jolta useimman listallani olevan pahiksen nauru löytyy. :)

10. Tohtori Facilier

Tohtori Facilier ei paljoja naureskele, mutta lyhyet naurunsa elokuvan aikana hän hoitaa tyylipuhtaasti alta pois.

9. Shere Khan

Shere Khanin naurua voisi kutsua pikemminkin hykertelyksi.

8. Cruella de Vil

Cruella de Vil antaa palaa ja nauraa oikein sydämensä kyllyydestä!

7. Prinssi Juhana

"Anteeksi julma nauruni, muahahhaa!"

6. Scar

Scar antaa palaa laulun Vallan saan jälkeen koko hyeenalauma taustanaurajinaan.

5. Yzma4. Ursula

Ursula muuttuu mielipuoleksi Arielin käyttäytyessä hänen suunnitelmiensa mukaisesti.

3. Pahatar2. Jafar1. Lumikin kuningatar 

Lumikin ilkeällä kuningattarella on ehdottomasti julmin ja mielipuolisin nauru - eikä se tunnu loppuvan millään, vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu!
 Siinä oli teille naurua kerrakseen! Kenen Disney-pahiksen nauru on tehnyt sinuun vaikutuksen?

(Ken on maassa kaunehin? -kilpailu alkaa lokakuun aikana, mutta aloitus näyttää venyvän kuun loppupuolelle. Esivalmistelut ovat kovassa käynnissä!)

8 kommenttia:

 1. Itse pidän tosi paljon Scarin naurusta sillä se saa kylmät väreet kulkemaan selkää pitkin ja on uhkaava. Pidän tosin myös Yzman naurusta. Creepy cat! xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scarin laulu jää kyllä todella pahaenteisesti "soimaan" päähän kohtauksen vaihtuessa. Seuraava kohtaus elokuvassa on vielä kanjoni-kohtaus, eli Scar pääsee saman tien toteuttamaan julmia suunnitelmiaan. :(

   Yzman nauru on mahtava! Kohtaus, jossa Yzma muuttuu kissaksi, ja aloittaa naurunsa möreänä, on paras! Harmi, ettei kyseistä kohtaa löytynyt videona. :)

   Poista
 2. Pahattaren nauru on Hanneli Laurin vetämänä jäänyt itselle eniten mieleen, se on niin karmaiseva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahattaren nauru on kyllä ihanan julma, varsinkin juuri suomenkielisessä versiossa. Mudienkin pahisten naurut ovat minulle tutumpia äidinkielelläni kuultuna. :)

   Poista
 3. Enpä olekaan aiemmin miettinyt pahisten nauruja tarkemmin. Nyt, kun nostit asian esille, niin taitavat Scar ja Lumikin äitipuoli vetää voiton ihokarvoja nostattavimmilla nauruilla. Toisaalta taas Tuhkimon Pahan äitipuolen pelkkä hymy hyytää katsojan täysin, joten hirvittää ajatellakin, millainen olisi hänen naurunsa (jos en väärin muista, niin hän ei taida nauraa elokuvassa kertaakaan?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Scarin nauru on todellakin päähän "soimaan" jäävä. Lumikin äitipuolen naurulle en voi olla itse räkättämättä mukana, sillä minua alkaa aina elokuvaa katsoessani huvittaa se, miten paljon hän nauraa, varsinkin linnasta ulos lähtiessään. On nauru kyllä todella julmakin, ja Lumikin kuollessa maahan en naureskele enää yhtään. :,(

   Tuhkimon äitipuolen hymy on todellakin hirmuisen näköinen! Hän ei minunkaan muistaakseni naureskele ääneen kertaakaan, muuten hän olisi päässyt ehdottomasti listalleni! Ehkä hän hymähtää jossain vaiheessa nopeasti...? Julma hymy kyllä ajaa asiansa, hrrr.

   Poista
 4. Hahahhahaa eikä, mikä lista! Mistä sö näitä ideoita keksit? :D Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! :D (Noh, taisin joskus tästä aiheesta nähdä YouTubessa jonkun nauruvideon, ja siitä keksin itse tehdä listan. Törkeästi olen siis matkinut muita, enkä edes idean keksijää tule tekstissäni maininneeksi... Mutta tästä on siis useita vuosia, niin eipä videota välttämättä netistä enää löytyisikään!)

   Poista