16.10.2016

Ken on maassa kaunehin? 1.

Nyt on koittanut vihdoin se aika vuodesta, kun Ken on maassa kaunehin? hyppää ruutuihinne! Jejjjj!!! Ilon ja haikeuden sekaisin tuntein kilpailua aloitellaan, sillä tämän vuoden kausi on oleva viimeinen Ken on maassa kaunehin? -kausi. Viimeisen kauden kunniaksi kaudesta on kuitenkin tehty ALL-STARS -versio, jossa TE, arvon lukijat, olette saaneet päättää kilpailijat. Mahtavaa! Alkusyksystä blogissa järjestettiin äänestys, ja alla näette äänestyksen tuloksen.


Ääniä kyselyyn annettiin kokonaista 47 kappaletta, huhhuh! Äänestäjien äänien perusteella kilpailuun valittiin kymmenen neitoa ja tuomari valitsi mukaan vielä kaksi kokonaiskilpailijamäärän ollessa täten 12. Lukijat äänestivät kilpailuun mukaan Esmeraldan, Jasminen, Annan, Elsan, Arielin, Pocahontasin, Mulanin, Bellen, Tähkäpään ja Auroran. Jos äänestäjät olisivat saaneet valita kaksi viimeistäkin kilpailijaa kisaan, olisi valinta osunut Lumikkiin ja Meridaan. Tekstin lopussa saatte nähdä, kenet neidot tuomari valitsi kilpailuun mukaan... 

Kerrataanpa vielä kilpailun äänestysohjeet. Ken on maassa kaunehin? -kisassa joka viikko yksi kilpailija putoaa kisasta pois. Kisassa äänestetään sitä neitoa, jonka haluatte poistuvan kisasta. Äänestäminen tapahtuu tekstien alla olevaan kommentointi-laatikkoon. Jos useampi kilpailija saa yhtä paljon ääniä, pois lähtijä arvotaan rehdillä arvonnalla tuomarin kunniallisella avustuksella. Tuomari ei laske, kuinka monta kertaa tietty äänestäjä on äänestänyt, eli äänestää voi vaikka kuinka monta kertaa tahtoo! Kunhan yksittäisen henkilön äänimäärät pysyisivät kohtuuden rajoissa... Tuomari ilmoittaa kommentteihin aina, milloin äänestys on loppunut. Äänestysajan loputtua tulleita ääniä ei enää lasketa mukaan. Jotta kerkeäisitte kuitenkin äänestää suosikkianne ennen äänten laskemista, teksteissä ilmoitetaan, minä päivänä seuraava osa kilpailusta ilmestyy. 

Ohjeet eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä viime kausien tapaan tänä vuonna saa äänestää myös kilpailijaa, jolla on mielestänne paras kuva kullakin viikolla! Parhaimman kuvan, tähtikuvan, napannut kilpailija saa seuraavan viikon äänestykseen koskemattomuuden, eli hän ei voi pudota kisasta pois. Esimerkiksi viikolla 41 eniten parhaan kuvan ääniä saanut kilpailija ei voi pudota kisasta viikolla 42. Viikolla 43 hän on taas vapaata riistaa, ellei saa taas eniten ääniä parhaimmasta kuvasta. Tähtikuvaa ei ole kuitenkaan pakko äänestää. Muistakaa sitten kirjoittaa äänestyskommenttiinne, kumpi äänistänne menee putoajalle ja kumpi parhaimmalle kilpailijalle. Eli vielä lyhyesti: äänestätte aina sitä kilpailijaa, jonka haluatte tippuvan, ja halutessanne voitte mainita myös, kenen kilpailijan kuva on paras.

Mutta eiköhän me aloiteta itse kisa! Ensimmäisenä kuvateemana on perinteisesti lähikuva. Kiinnitämme huomiota kilpailijoiden kasvoihin, emme vartaloon. Olkaatte hyvä, vuoden 2016 Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kilpailun kilpailijat tulevat tässä!


Nimi: Esmeralda
Kotimaa: Ranska, Pariisi
Motto: "Kaikki on lapsia maan."
Esiintyy elokuvassa: Notre Damen kellonsoittaja
Kilpaillut aiemmin kaudella... 2 sijoittuen kahdeksanneksi

Esmeralda sai eniten ääniä äänestyksessä kilpailuun valittavista neitokaisista, kokonaista 33 kappaletta. Hänen ensimmäinen osallistumisensa kilpailuun oli täynnä tunteiden kuohuntaa ja taistelua tasa-arvon puolesta. ALL-STARS -kisan ensimmäisessä kuvassa Esmeralda hymyilee valloittavasti! Hänen vihreät silmänsä suorastaan tuikkivat ja hiukset ovat asettuneet nätisti kehystämään hieman vinossa olevia kasvoja. Ainoa miinuspuoli kuvassa on, että valaistus ei ole toiminut kovin hyvin sitä otettaessa: Esmeralda hymyilee pimeässä. Valaistuksen puute ei kuitenkaan ole Esmeraldan syytä. Loistava aloitus tälle kaudelle!


Nimi: Jasmine
Kotimaa: Agrabah
Motto: "Kuin tähti lentävä, tää elämä ei järkeäsi kuule."
Esiintyy elokuvassa: Aladdin
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen neljänneksi

Jasmine sai äänestäjien äänistä kokonaista 31 kappaletta, hieman vähemmän kuin Esmeralda. On mielenkiintoista nähdä, onko kisaan äänestys -järjestys yhtään samanlainen kuin kisan lopullinen putoamisjärjestys... Jasmine menestyi hyvin ensimmäisellä kaudella. Hänen toinen kilpailuyrityksensä alkaa myös hienosti: Jasminen hymy ulottuu suusta silmiin asti! Jasmine on kuvassaan oikein suloisen näköinen, hyvä hyvä!


Nimi: Anna
Kotimaa: Arendelle
Motto: "Lumiukko tehtäisiinkös?"
Esiintyy elokuvassa: Frozen
Kilpaillut aiemmin kaudella... EI ole kilpaillut aiemmin

Anna sai ääniä 30 kappaletta, joten Arendellen prinsessa saa oikeutetusti kilpailla muiden kanssa samassa liigassa. Anna ei ole ennen osallistunut Ken on maassa kaunehin? -kilpailuun, joten ALL-STARS on hänen ensimmäinen kilpailuyrityksensä. Kokemattomuus näkyy Annan kasvoista, sillä niissä ei ole samaa varmuutta kuin Esmeraldan tai Jasminen kuvissa. Anna hymyilee vinosti ja hieman pää kallellaan, mutta jokin hymyssä jää puolitiehen. Tuomari ei hurmaannu tästä yrityksestä.


Nimi: Elsa
Kotimaa: Arendelle
Motto: "Saa nyt kylmä viima tää puhaltaa."
Esiintyy elokuvassa: Frozen
Kilpaillut aiemmin kaudella... EI ole kilpaillut aiemmin

Elsa sai 30 ääntä, saman verran kuin siskonsa Anna. Elsa on Arendellen kuningatar, ja hänkään ei ole kilpaillut Ken on maassa kaunehin? -kisassa aikaisemmin. Elsan kuva on kuitenkin esteettisempi kuin siskonsa - onhan Elsalla tosin pari vuotta enemmän elämänkokemusta ja tätä kautta poseerauskokemusta. ;) Elsa hymyilee samanlaista vinoa hymyä kuin Anna, mutta Elsan viileä hymy onnistuu paremmin tavoitteessaan. Elsa katsoo myös suoraan kameraan päin haastavan näköisenä kuin sanoen: "Varokaa vaan, tulin voittamaan tämän kilpailun!" Loistava suoritus!


Nimi: Ariel
Kotimaa: Jamaika
Motto: "Unelmiin taasen mä jään."
Esiintyy elokuvassa: Pieni merenneito
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen kahdeksanneksi

Ariel sai äänestäjiltä ääniä 29 kappaletta. Arielin kilpaillessa ensimmäisen kerran tuomari oli kauhuissaan tytön anorektisesta vartalosta, mutta myöhemmin ruumiinrakenne paljastui vain ohueksi. Arielin ensimmäinen kuva tällä kaudella on herkkä. Hiukset ovat hieman sekaisin ja Ariel katsoo kameraan hämillään olevan näköisenä. Neito näyttää kuvassa todella hauraalta ja paljaalta, ikään kuin hän haluaisi paljastaa sisimpänsä katsojille. Tuomariin kuva ainakin iskee täysiä, hyvä!


Nimi: Pocahontas
Kotimaa: Amerikka
Motto: "On laulettava äänin jylhän isävuoren, maalattava värein tuulein sinunkin."
Esiintyy elokuvassa: Pocahontas
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen kolmanneksi

Pocahontas sai ääniä 28 kappaletta, eli melko hyvän saldon. Pocahontas tulee kilpailuun köyhästä intiaanikylästä. Lähikuva intiaanineidosta on ihanan positiivinen! Pocahontas hymyilee suorastaan valloittavasti! Kuvaan on eksynyt mukaan myös Flik-kolibri, johon Pocahontasin katse näyttää tarkentuneen. Ei ihme, että neitoa hymyilyttää, jos eläinystävä on seurannut häntä Suomeen, missä kilpailu jälleen kerran järjestetään. Mahtava kuva!


Nimi: Mulan
Kotimaa: Kiina
Motto: "Loiston kunniani saa."
Esiintyy elokuvassa: Mulan
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen kuudenneksi

Mulan sai ääniä 27 kappaletta. Viime kaudella neito tuli tunnetuksi poikamaisesta armeija-tyylistään. Ehkäpä Mulan on tahtonut tehdä selkeän eron viime kauteen, sillä lähikuvassaan hänet on meikattu täydelliseen geisha-meikkikerrokseen. Kasvot ovat valkoiset, huulet punaiset ja hiukset nostettu ylös nutturalle. Mulanin hymy on kaunis ja onhan meikissäkin omat puolensa... mutta kyllä Mulan on enemmän oman itsensä näköinen meikittömänä, enemmän "maskuliinisessa" ulkomuodossaan. Ensi kerralla haluaisimme nähdä tämän puolen Mulanista, kiitos.


Nimi: Belle
Kotimaa: Ranska
Motto: "Tähdet tuikkivat, voittaa hämärän."
Esiintyy elokuvassa: Kaunotar ja Hirviö
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen toiseksi

Äänestäjät antoivat Bellelle kisaan pääsemis-ääniä 27 kappaletta. Edellisen kerran kilpailuun osallistuessaan Belle esitteli meille todella upeita kuvia itsestään, jotka oli mietitty tarkasti viimeisiä yksityiskohtia myöten. Samaa tasoa odotamme tällä kaudella. Siksipä Bellen lähikuva on pienoinen pettymys. Tiedämme Bellen hymyn olevan valloittava, mutta tässä kuvassa neito näyttää lähinnä hämmentyneeltä. Toki kasvonpiirteet ovat kauniit ja symmetriset, ja katse on nauliintunut kameraan... mutta hymy olisi ollut hyväksi edes lähikuvassa. Bellen kuvaa vaivaa myös sama hämäryys, minkä näimme jo Esmeraldan kuvassa. Valomiesten pitää tarkistaa valonsa ensi kertaa varten! Ei Bellen kuva huono ole, mutta ei täydellinenkään.


Nimi: Tähkäpää
Kotimaa: Corona
Motto: "Polku kaunis oottaa mua."
Esiintyy elokuvassa: Kaksin karkuteillä
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen yhdeksänneksi

Tähkäpää sai ääniä yhteensä 26 kappaletta. Ensimmäisellä kaudella Tähkäpää tuli tunnetuksi luonnollisuudestaan ja taiteilijamaisuudestaan. Tähkäpään yllä näkyvä lähikuva on kovin totinen. Neito näyttää jopa hieman surumieliseltä, mistähän se johtuu? Samalla kuva on kuitenkin todella esteettinen ja siinä on samantapaista herkkyyttä kuin Arielin kuvassa. Kisan alkamisen kunniaksi Tähkäpää on koristellut hiuksensa vielä kaunein kukkasin. Kuva on kaunis, mutta ei välitä katsojille Tähkäpään innostunutta luonnetta.


Nimi: Aurora, prinsessa Ruusunen
Kotimaa: Itävalta
Motto: "Ain mietin, jos syömmeni laulaa, sen kuuleeko kaukaa myös toinen?"
Esiintyy elokuvassa: Prinsessa Ruusunen
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen viidenneksi

Aurora sai ääniä 23 kappaletta ja oli viimeinen yleisöäänillä kisaan päässyt kilpailija. Aurora oli ensimmäisellä kaudella hyvin suosittu kilpailija, ja hän sai paljon ystäviä kilpailijatovereistaan (jotka kilpailevat nytkin!). Auroran lähikuva on oikein kaunis... mutta se johtuu lähinnä Auroran itsensä kauneudesta. Ruusunen ei näytä olevan oikein kuvaustilanteen tasalla, sillä hän kuikuilee jonnekin sivulleen ja näyttää kovin kysyvältä. Auroralla on kaiken lisäksi viitta yllään, joten hänet kauniit kullankeltaiset kiharansa eivät pääse oikeuksiinsa. Sinällään kuvassa ei ole mitään suurta vikaa, mutta toisaalta siinä on pari pientä taiteellista problematiikkaa. Saa nähdä, mitä Auroralle käy.


Nimi: Lumikki
Kotimaa: Saksa
Motto: "Ain laulain työtäs tee!"
Esiintyy elokuvassa: Lumikki ja seitsemän kääpiötä
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen yhdenneksitoista

Jos äänestäjät olisivat saaneet päättää kaikki 12 kilpailijaa, olisi Lumikki päässyt kilpailuun mukaan. Lumikki pääsi kisaan kuitenkin tuomarin valitsemana. Lumikki menestyi yllättävän huonosti ensimmäisellä kisayrityksellään, sillä hän putosi kilpailusta jo toisena. Toivottavasti tällä toisella kerralla Lumikki pärjää edes hieman paremmin, sillä me kaikki muistanemme hänen viimekertaisen romahduksensa kisasta pudotessaan... Lumikin lähikuva on sivuprofiilikuva. Mielenkiintoinen valinta lähikuvaksi. Lumikki näyttää kuvassaan todella kauniilta, vaikka hänen silmänsä ovatkin kiinni ja huulensa ovat hieman törröllään - kuin viheltäen. Jää nähtäväksi, pärjääkö Lumikin profiilikuva muiden kilpailijoiden edestä päin otetuille kasvokuville.


Nimi: Tuhkimo
Kotimaa: Ranska
Motto: "Haaveisiin jos luotat, uus aamu vielä kirkastuu."
Esiintyy elokuvassa: Tuhkimo
Kilpaillut aiemmin kaudella... 1 sijoittuen seitsemänneksi

Tuhkimo on tuomarin toinen kilpailuun valitsema neito. Ilman tuomaria Tuhkimo olisi jäänyt kisan ulkopuolelle. Tuhkimo tahtoi viimeksi kisaan osallistuessaan ottaa itsestään omanlaisiaan kuvia, joita äänestäjät eivät ymmärtäneet. Omaperäisyys jatkuu nytkin, sillä Tuhkimo ei katso kameraan ja hän näyttää suipistavan huuliaan kuin itseään peilistä poseeraten. Ensimmäisen viikon teemana oli lähikuva, joten tuomari ei puutu Tuhkimon ylhäällä oleviin käsiin. Tuhkimon kuvakin on todella esteettinen, mutta olisi hyvä, jos katse olisi kameraan päin. Voi voi. 


Siinä olivat kaikki 12 kilpailijaa Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS -kilpailusta, kisan kuudennelta (ja viimeiseltä) kaudelta. Kauniita ja persoonallisia neitoja kilpailuun on kyllä päässyt osallistumaan! Emme saa kuitenkaan nauttia kaikkien läsnäolosta pitkään, sillä joku kilpailijoista pitäisi jo pudottaa kisasta! Tuomari kiittää onneaan, ettei hänen tarvitse äänestää... Haluaisin pitää kaikki neidot kilpailussa mukana! Mutta äänestäkää te neitoa, jonka kuva ei teistä onnistunut ollenkaan, ja halutessanne myös neitoa, jonka kuva ansaitsee parhaan kuvan tittelin. Seuraavan kerran Ken on maassa kaunehin? ALL-STARS ilmestyy parin viikon päästä, 30.10., ellei toisin ilmoiteta. Äänestelemisiin!

(Haittaisiko äänestäjiä, jos koittaisinkin tekstin julkaista jo aiemmin kuin sunnuntaina? Äänestää saisi esimerkiksi torstaihin asti? Jos tekstin alla olevaan "Teksti oli... HAUSKA" -ruutuun tulee 5 ääntä, niin toteutan aikaistetun aikataulun. Siitäkin tulee maininta tänne/kommentteihin.) 

25 kommenttia:

 1. Pudotkoon Lumikki, katsekontakti ei kovin hyvä ja ilme vähän omituinen.

  Paras kuva Jasminella innostuneine ja hurmaavine hymyineen.

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, tästä taitaa olla tulossa vaikea kisa, sen verran ihania neitoja lavalla...

  Minunkin pudotusääneni menee näin alkuun Lumikille. Hän edustaa liian vanhanaikaista Betty Boop -henkistä kauneusihannetta makuuni. Sinänsä kuva on kiva, eikä katsekontakti ole mielestäni mikään hyvän kuvan mitta, kun tässä on niin kiva asettelu muuten. Tästä kööristä Lumikki on kuitenkin mielestäni yleisesti ottaen vähiten nätti.

  Parhain kuva taas löytyy Arielilta, hän on niin säväyttävän vilpitön ja kohtaa kuvassaan katsojan oikein hämmentävän suorasukaisesti. On ihastuttavaa, miten hänen ilmeensä on samaan aikaan hyvin hauraan ja jopa epävarman oloinen mutta kuitenkin jollain tapaa määrätietoinen. Lisäksi pieni sekaisuus ponnauttaa punakutrien seksikkyyden katon läpi vielä normaaliakin kovemmalla ruudituksella.

  Onkohan kilpailun edetessä luvassa jonkinlaista surumielisten kuvien kierrosta? Tällä porukalla löytyisi varmaan sen verran sydäntäraastavaa matskua että tämä äänestäjä joutuisi varmaan nieleskelemään kyyneleitä sillä kierroksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveenne (Aranan ja Sofie Josefinen) on kuultu surullisten kuvien kierrosten suhteen ja laitettu korvan taakse. Katsotaan, mahtuuko sellainen johonkin väliin. Kaikki kuvausaiheet on tosin jo valittu, mutta ehkä jonkun voisi vaihtaa...

   Poista
 3. Hmm, vaikee päätös, koska ne kaikki on hienoja. Mutta ehkä voisit pudottaa Tähkäpään, koska hänen kuvansa ei mielutä, ja pitkätukka ei ole kovin muodikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijuu, ja minutsa Jasmine on tällä erällä paras.

   Poista
 4. Ihanaa, uusi kausi piristämään harmaita syyspäiviä! :)

  Taidanpa äänestää putoajaksi Auroraa, en vain pidä hänen kuvastaan. Mietin pitkään hänen ja Lumikin välillä, mutta en kuitenkaan haluaisi pudottaa Lumikkia vielä.

  Paras kuva puolestaan on mielestäni Esmeraldalla. Hän on hyvin kaunis, ja rakastan hänen hiuksiaan ja ihanaa hymyään.

  Huh, olipas vaikea valinta! Komppaan muuten Aranaa, minustakin olisi mukavaa nähdä vaihteeksi surumielisiä kuvia, niitä kun ei ole ennen nähtykään (kai?).

  VastaaPoista
 5. Äänestän putoajaksi Lumikkia, vaikka hän muuten ihana onkin. Monessa kuvassa on tähtiainesta, mutta valitsen Auroran, joka erottuu salaperäisyydellään.

  VastaaPoista
 6. Oih ihanaa kun kisa alkaa taas!

  Äänestän putoajaksi Lumikkia. Mietin kauan hänen ja Bellen välillä, mutta uskon että Belle on paljon kuvauksellinen kuin Lumikki.

  Paras kuva taasen on Jasminella. Olisin muuten valinnut Esmeraldan mutta valaistus ei oiken toimi jolloin kuva jää vähän tummaksi eikä neito erotu edukseen taustasta


  VastaaPoista
 7. Jippii tätä on odotettu!

  Kisasta pudotkoon Lumikki. Hänen kuvansa on kauhean harmaa ja yksitoikkoinen. Myöskään kuvakulma ei tee hänelle oikeutta. Lumikki on ehkä vähän vanhanaikainen mutta ei charmikkaalla tavalla.

  Parhain kuva menee Elsalle, jonka katseesta uhkuu varmuutta ja hänen kuvansa vangitsee katsojan aivan erityisellä tavalla! Parhaimman kuvan taisto käytiin mielessäni Bellen ja Elsan välillä Elsan saadessa parhaan kuvan tittelin, koska Bellen ilmeessä ja kuvan valaistuksessa olisi vähän parantamisen varaa.

  VastaaPoista
 8. Tuhkimo luottaa duck faceen, whaatt?!?!?! En olisi uskonut. Saattaa olla, että ei voittoa heru, jos tuolla linjalla jatkaa.

  Parasta, että kisa alkoi!!! Jahuu! Tää on mahtavin kisa ikinä! Ja tuomari on kaikista paras!

  No niin, ensin paras kuva. Jännä, että Anna ei sulattanut sinua, koska minusta hänellä ja Arielilla on parhaat kuvat. Kaikista sympaattisimmat ja aidoimmat. Myös Belle on aika makea itse asiassa, mutta parhaaksi äänestän nyt kuitenkin Annan. Siis sen kilpailijan. ;)

  Hauskaa myös, että tykkäsit Pocahontasin kuvasta kun taas itse en tykännyt siitä lainkaan! Sama luonnoton jäykkyys ilmenee kuvassa, aivan kuin viime kaudellakin.. Tai ehkä mulla on henk.koht. antipatioita?? Huonoin kaikista oli kuitenkin Esmeralda, joka on kuin nukke. Ääk! Eli Esmeralda poikkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä???? Minä kun luulin, että minä sain äänen!!!! ;)

   Tuhkimolla onkin tosiaan todellinen duckface-poseeraus! Hahhaa! Ehkäpä hän on tämän muodin uraauurtaja! :D

   Poista
 9. Suorastaan hihkaisin riemusta nähdessäni kilpailun alkaneen, nyt on ainakin pitkäksi aikaa odotettavaa! :)

  Kilpailijat vaikuttavat mukavan monipuolisilta ja suurimmalla osalla on onnistunut kuva. Paitsi Bellellä, Tähkäpäällä ja Lumikilla. Bellen kuva on näistä kolmesta kuitenkin paras. Lumikin kuva ei vastaa kovin hyvin tehtävänantoa, mutta haluaisin kuitenkin nähdä, mihin Lumikki pystyy enkä siis anna hänelle nyt pudotusääntä.

  Tähkäpää sen sijaan... Kun tuota kuvaa katsoo tarpeeksi pitkään, se alkaa näyttää suorastaan pelottavalta. Tähkäpää näyttää niin epätoivoiselta ja kuva on otettu minusta liiankin läheltä. Tähkäpään kauneus ei tule kuvassa ollenkaan oikeuksiinsa. Siispä äänestän Tähkäpään ulos!

  Kuten sanoin, onnistuneita kuvia on paljon, mutta mikään ei kiinnittänyt huomioitani niin kuin Elsan kuva. Hänen ilmeensä on kauniin itsevarma menemättä kuitenkaan ylimielisyyden puolelle. Luulenpa, että tältä neidolta on odotettavissa vielä paljon häikäiseviä kuvia! Ääneni parhaasta kuvasta menee siis tälle jääkuningattarelle! :)

  VastaaPoista
 10. Jees, pääsen ensimmäistä kertaa ottamaan osaa tähän kisaan! Jään innolla seuraamaan tilannetta. :)

  Putoajaksi äänestän Mulania, joka ei ole laisinkaan oma valloittava itsensä vahvasti tällättynä geishana. Vaikkakin hymy irtoaa tulevan soturin kasvoilta, ei se kuitenkaan vakuuta tarpeeksi ja ilmeestä on luettavissa lievää feikkaamista. Mulanista huomaa, ettei hän nauti tilanteesta mihin on joutunut!

  Paras kuva oli vaikea valita - mutta päädyin Pocahontakseen! Sankarittaren kasvoilta paistaa iloinen hymy, joka suorastaan valaisee koko ympäristön. Aito tilannekuva näyttää Pocahontaksen positiivisen puolen, mistä pidän kovasti. Plussaa myös kuvan värimaailmasta ja asettelusta!

  VastaaPoista
 11. Minä pudottaisin omahyväisesti hymyilevän Elsan.
  En osaa valita tähtikuvaa, mutta Annan ujoudessa on jotain viehättävää niin menköön ääni parhaasta kuvasta hänelle. :)

  VastaaPoista
 12. Valitsen putoajaksi Tähkäpään. Hänen kuvansa ei ole onnistunut, eikä liian läheltä otettu kuva anna neidosta herkkää ja suloista kuvaa, mikä olisi ollut ilmeisesti tarkoitus.

  Parhaan kuvan omistaa ehdottomasti Elsa. Neidon itsevarma katse iskee minuun ja hän todellakin näyttää tietävän mitä tekee. Pisteet kotiin Elsa!

  VastaaPoista
 13. Huonoin kuva on mielestäni Tähkäpäällä, koska kuva on todellakin otettu liian läheltä, ja tyttelin ilme on kuvassa vähän outo. Äänestän siis Tähkäpään ulos kisasta!

  Bellellä sen sijaan on mielestäni paras kuva, koska hänellä on kuvassa aika herttainen ilme.

  VastaaPoista
 14. Eih, siis joo Mulan teki virheen lähtemällä tuolla meikatulla naamalla kisaan. Arvostan luonnollista kauneutta ja se ei tästä kuvasta välity. Joten Mulan pois, pois.
  Sen sijaan kröhöm...Jasminen hymy on todellakin kaunis. Tässä on tähtikuva ainesta. :)

  VastaaPoista
 15. Anna on paras! Myös se kilpailija! Esmeralda ulos, niin huono on tuo tulos!

  VastaaPoista
 16. Lumikki pois. kuva ei säväytä ja on jotenkin vanhahtava. Elsalla paras kuva

  VastaaPoista
 17. Haittaisiko äänestäjiä, jos koittaisinkin tekstin julkaista jo aiemmin kuin tämän viikon sunnuntaina? Äänestää saisi esimerkiksi torstaihin asti? Mieleni tekisi jo päästä kirjoittelemaan...

  Jos tekstin alla olevaan "Teksti oli... HAUSKA" -ruutuun tulee 5 ääntä, niin toteutan aikaistetun aikataulun. Siitäkin tulee maininta tekstiin/kommentteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei ainakaan missään tapauksessa haittaisi, minä olen ainakin jo odotellut ihan tarpeeksi uutta osaa. ;)

   Poista
  2. Tuskinpa tuo ketään haittaa. :)

   Poista
 18. Putoajaksi Mulan, koska hän ei näytä omalta itseltään.
  Tähtikuvan saajaa mietinkin kauemmin, koska Ariel sekä Belle hurmasivat minut. Molempien kuvat ovat minusta itsevarmoja ja tietyllä tapaa seksikkäitä. Tähtikuvan ansaitsee kuitenkin tällä kertaa Ariel.

  VastaaPoista