13.6.2015

There's a calm surrender...

Hiiohei! On aivan liian pitkä aika siitä, kun pääsimme viimeksi kuuntelemaan erilaisia sovituksia tietystä Disney-kappaleesta. Viimeksi keskityimme kappaleeseen Kunhan kruunun saan kuninkaan, ja kuulimme siitä mm. broadway- ja räppi-versioita. Tämän kertainen syvemmän katsauksen saava kappale on myös Leijonakuninkaasta: laulu on Tunnetko jo rakkauden / Can You Feel the Love Tonight. 

Ensimmäiseksi kuuntelemme suomenkielisen version laulusta. Suomenkielisessä laulussa sanat ovat minusta vaan niin väärät: sanoituksessa puhutaan poikamiesboksista! Ei kovin leijonamaista, eihän? 


Toinen versio on englanninkielinen vastine, joka on minusta paljon parempi suomenkieliseen verrattuna. Tämä tosin saattaa johtua siitä, että olen kuunnellut Leijonakuninkaan lauluja enemmän englanniksi kuin suomeksi.


Kolmas versio on Elton Johnin poppisversio, joka on kaikille vähänkään radiota kuunteleville varmasti tuttu. Voisin jopa väittää, että Elton Johnin versio kappaleesta on monille tutumpi, kuin itse elokuvassa kuultava versio. Ja hyvähän se on.


Neljäs video on reggae-versio laulusta. Tämä versio on hauskasti jammaava, ja jollakin omituisella tavalla pidän siitä. :)


Viides versio on jonkinlainen rap-dance-pop-sekoitus, en osaa sanoa tiettyä musiikkilajia. Tämä versio on minusta tosi söpö, ja jammaava kanssa.


Kuudes video oli pakko laittaa tänne, vaikka se ei sinällään laulu olekaan. Siinä esitetään Tunnetko jo rakkauden -kohtaus Timonin ja Pumban näkökulmasta. Kohtaus on siis Leijonakuningas 1½ - Hakuna Matata -elokuvasta. Toivottavasti video saa hymyn teidän huulillenne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti