24.12.2014

Think of Christmas, think of snow... 24.


Viimeisen luukun takaa paljastuu näkymä Disneyn lyhytpiirretystä nimeltä The Small One. Tässä lyhärissä matkustamme Nasarettiin, jossa asuva nuori poika on rahapulassaan myymässä rakasta aasiaan. Nuorukainen haluaa etsiä Small One -nimiselle aasilleen hyvän kodin, ja lopulta löytää sen Joosef-miehen luota. Myöhemmin näemme, että Joosef tarvitsee aasia kuljettaakseen raskaana olevan vaimonsa erääseen talliin yöksi, jonne omituinen tähti luo loistettaan... The Small One -lyhärin voi nähdä perinteisessä Samu Sirkan joulutervehdys -ohjelmassa tänään jouluaattona klo 19.10 MTV3:lla, tai joulupäivänä samaisella kanavalla kello 13.40.

Minulla on myös pieni "joululahja" teille, hyvät lukijani. Olen nimittäin nyt marraskuun puolella valloittanut uuden sosiaalisen median kentän, ja liittynyt Instagramin tuhansien käyttäjien joukkoon. Instagramiin laitan (yllätys yllätys) Disney-aiheisia kuvakollaaseja. Älkää kuitenkaan peljätkö, en unohda blogiani (blogejani) uuden innostuksen kohteen takia. Instagram-tiliäni pääsette katsomaan tästä.


HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE RINKI TINKI TINKIN LUKIJOILLE!!!!

4 kommenttia:

 1. Mukava päätös joulukalenterille. Hyvin jäänyt mieleen se osuus siitä Samun joulutervehdyksestä.

  Oikein hyvää joulua ja paljon menestystä uusiin valloituksiin! :)

  VastaaPoista
 2. Oikein iloista ja rauhallista joulua sinulle! =) Samu Sirkan joulutervehdys pitää kyllä jälleen katsoa :)

  VastaaPoista
 3. Samu Sirkan joulutervehdys on kyllä jouluklassikko. Oikein ihana ja hyvä oli jouluni, kiitos toivotteluista, ja toivottavasti myös teidän joulunne oli mahtava!

  VastaaPoista