29.12.2014

Tähti toiveen toteuttaa, toivoa näin kaikki saa...

Rinki tinki tinki on ollut olemassa hieman yli kolme ja puoli vuotta, mutta Disneyhyn keskittynyt Rinki tinki tinki on ollut olemassa nyt noin kaksi vuotta. Tänä aikana en ole kertaakaan tehnyt katsausta blogin tilastoihin, vaikka tilastoja on omasta mielestäni hauska seurata. Nyt on siis aika katsastaa, mitä TE olette tykänneet lukea Rinki tinki tinkistä välillä toukokuu 2010 - joulukuu 2014. 


TOP5: PARHAAT TEKSTIT

5. 101 dalmatialaista - elokuva-arvostelu
4. Leijonakuningas - elokuva-arvostelu
3. Liisa Ihmemaassa - elokuva-arvostelu
2. Aristokatit - elokuva-arvostelu
1. Tuhkimo - elokuva-arvostelu

Jee! Luetuimmiksi teksteiksi koko ajalta nousevat elokuva-arvostelut, eli tekstit, joihin panostan kaikkein eniten ja joihin itsellänikin on kaikista eniten "tunnesidettä". Jihuu! En siis kirjoita arvosteluja ihan turhaan. Mielenkiintoista on se, että ykkössijan luetuimpana tekstina saa nimenomaan Tuhkimon elokuva-arvostelu. TOP-listalle päässeet Aristokatit, Liisa Ihmemaassa ja 101 dalmatialaista eivät myöskään ole niitä massan suosikki-Disney-klassikoita. Kivaa, että näitäkin elokuvia huomioidaan! 


TOP5: BLOGIN LUKIJAT MAITTAIN

5. Venäjä
4. Ranska
3. Saksa
2. Yhdysvallat
1. Suomi

Ei ole mikään yllätys, että eniten blogin katselijoita löytyy Suomesta, varsinkaan, kun blogia kirjoittaa suomeksi. Sen sijaan hauskaa on seurata, mistä muista maista ihmiset ovat eksyneet sivuilleni. Eksoottisimpia maita, joista blogiini on tullut katselijoita, ovat Bosnia ja Hertsegovina, Malesia, Tsekki ja Australia. :) 


TOP10: HAKUSANAT

10. disney elokuva arvostelu
9. trees melody time
8. nani pelekai
7. taikurin oppipoika walt disney
6. sivuhenkilö
5. teen tinki
4. matami mimmi
3. aristokatit
2. rinkitinkitinki.blogspot.com
1. rinki tinki tinki

Hakusanoja on minusta aina hauska katsoa. Millä hakusanalla ihmiset ovat päätyneet blogiini? Suurin osa hakusanoista on Disney-elokuviin liittyviä, ja on ymmärrettävää, että hakusana "rinki tinki tinki" löytyy ykköspaikalta. Mietin kuitenkin, onko "sivuhenkilö"-sanaa etsivä ihminen löytänyt tästä blogista haluamansa? Kenties hän on kaivannut enemmän tietoa siitä, mitä "sivuhenkilö" tarkoittaa kirjallisuudessa, ja miten tuota henkilöhahmoa voi analysoida. Täytyy myös sanoa, etten ymmärrä, mitä tarkoittaa "teen tinki"???? En todellakaan ymmärrä. Googlettamalla tuon sanayhdistelman saa hakutuloksiksi tinkimiseen liittyviä suomalaissivustoja ja teineihin liittyviä englanninkielisiä sivustoja. Ykkösvaihtoehdoksi ei todellakaan tule tämä blogi. Toivottavasti etsijä on löytänyt, mitä ikinä on etsinytkään...


VUOSI 2015

Kohta edessä on uusi vuosi, mutta Rinki tinki tinkin puolella jatkuu vanhat kujeet. Luvassa on perinteiseen tapaan niitä pitämiänne elokuva-arvosteluja - kenties saan loput klassikot arvosteltua ensi vuoden aikana? Peukut pystyyn! TOP-listoja on taas kertynyt aikamoinen määrä laatikoihin pyörimään - niitä varmaan pitäisi kirjoitella ja julkaista täällä. Pian lupaan julkaista ainakin erään lukijan toivoman TOP-listan söpöistä Pixar-pareista... Tammi-helmikuun aikana kisataan loppuun Ken on maassa kaunehin? -kisan 4. kausi, eli söpöjä eläimiä parveilee alkuvuodesta blogin teksteissä. Kenties yritän myös hieman muokkailla kuviakin tänne, mutta saa nähdä, tuleeko kuvanmuokkauksia paljoa nyt kun muokkailen kuvia myös Instagrammiin. Lyhyesti sanottuna siis Rinki tinki tinkissä nähdään ensi vuonna samoja juttuja, mitä siellä on nähty jo tänä vuonna. 


Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta! Kiitos, kun jaksatte lukea tekstejäni ja iso kiitos niille, jotka jaksavat niitä kommentoida!!!!! Ja oikein ihanaa tulevaa vuotta 2015!!!!!


4 kommenttia:

 1. Jee! Tämä on ihana blogi!!!

  VastaaPoista
 2. Loistavaa, että arviosi keräävät eniten lukukertoja. En tahdo sanoa, että muut jutut turhia olisivat, mutta niiden elokuva-arvostelujen eteen on selvästi nähty paljon vaivaa. Itse tykkään kovasti näistä vähän kattavammista elokuvatarinoinneista. Onkin erittäin mukavaa, että niitä on tiedossa lisää. :)

  Oikein hyvää piakkoin alkavaa vuotta toivottelen elokuvien ja kaiken muunkin suhteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiva, että arvostelut iskevät! :) Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

   Poista