27.10.2014

Who's the furriest of them all? 4.

Tervetuloa Ken on maassa kaunehimman? neljännen tuotantokauden neljännen jakson pariin. Neljäs jakso ilmestyi nyt normaalia myöhemmin, itse asiassa taukoa edellisestä jaksosta tuli yli viikko. Anteeksi tämä viivästys, joka johtui täysin tuomarin sosiaalisesta elämästä ja sen aiheuttamasta väsymyksestä. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan! Ja sitten itse asiaan: viime viikon parhaimman kuvan sai Perdita.


Paras kuva -äänestys jakautui jälleen kerran monen kilpailijan kesken; yhteensä kuusi eläinneitosta sai ääniä parhaimmasta kuvasta! Perdita ja Nala saivat täsmälleen samanverran ääniä, joten paras kuva ratkaistiin rehdillä arvonnalla. Näin ollen parhaimman kuvasarjan otti Perdita, joten hänellä on koskemattomuus tämän viikon äänestyksessä. Perditan kuvassa äänestäjiä viehätti yksinkertaisuus, pienet vivahteikkaat poseeraukset ja iloiset korvat. Koskemattomuutta viime viikolla olisi kaivannut Missu, joka äänestettiin kisasta pois kolmantena. 


Missun kuvasarja ei ollut todellakaan esteettistä katsottavaa. Anti-esteettisyyden lisäksi Missua moitittiin sekavasta ilmehdinnästä ja siitä, että kissa on menossa kuviensa kanssa koko ajan huonompaan suuntaan. Mitä mieltä olet näistä kommenteista, Missu? "Äh... Kyllähän ne äänestäjät taitavat siinä olla ihan oikeassa, etten minä mikään kaunein kilpailija ole. Itse asiassa epäröin kovasti kilpailuun lähtöä, ja nyt huomaan, ettei minun todellakaan olisi pitänyt osallistua koko kisaan. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, sillä ei jokainen kujakatti saa mahdollisuutta osallistua ollenkaan tällaisiin juttuihin! Ja siinäkin olen yhtä mieltä äänestäjien kanssa, että ensimmäinen kuvani kisassa oli paras. Olisi pitänyt jatkaa yhtä rennolla tyylillä. Mutta tämä kisa ei ilmiselvästikään ollut minua varten! Kiitos, kun otitte minut silti mukaan!" Aww, voi sinua, Missu! Kiitos, kun osallistuit! Ja lohdutukseksesi voidaan sanoa, että eräs äänestäjä piti kuvasarjaasi myös parhaan kuvan palkinnon arvoisena! Tämä kertoo vain siitä, että suosikkia/inhokkia kannattaa todellakin äänestää, sillä mielipiteet eroavat jyrkästi ja jokainen ääni ratkaisee! 

Tällä viikolla kilpailijamme joutuivat haasteellisen tehtävän pariin. Viikon aiheena on nimittäin hulluus! Kuvissaan kilpailijoiden on näytettävä mahdollisimman epämääräisiltä, omituisilta ja hulluilta. Tehtävän tarkoituksena on päästää kilpailijoiden luovuus ja rentous valloilleen. Lähtekäämme siis hulluttelemaan!


Viime viikon kuvasarjallaan parhaan kuvan palkinnon voittaja Perdita luottaa hulluus-kuvassaan ilmeensä outouteen. Perditan silmät ovat puoliksi kiinni, ja kaikki hänen kasvonpiirteensä näyttävät sanovan vain: "Ööö." Jotain Perditan kuvasta jää puuttumaan. Hän ei anna mielikuvitukselleen täyttä valtaa, vaan tekee melko tylsän poseerauksen. Onneksi kuvan epäonnistuminen ei kuitenkaan tätä koskemattomuuden voittanutta koiraa haittaa - ainakaan tällä viikolla.


Ohhoh! Nalahan näyttää tämän viikon kuvassa raivohullulta! Ehkä hän on suuttunut Perditalle siitä, ettei saanutkaan parhaan kuvan palkintoa, vaikka molemmat saivat saman verran ääniä. Hui! En haluaisi olla nyt kuvaajan pöksyissä! Nala on kuitenkin ymmärtänyt teeman, hulluuden, hyvin, eikä hän näytä kuvassa ollenkaan itseltään. Hienoa vapautumista ja itsensä äärirajoille viemistä - joskin toivotaan, ettei tämä olotila ole pysyvä! 


Kaunotar sai viime viikolla ääniä parhaasta kuvasarjasta. Tällä viikolla hän hulluttelee spaghetin kanssa. Kaunotar on imenyt spaghettia niin kovaa sisäänsä, että spaghetti moiskauttaa koiran kuonoon tomaattisen suudelman kastikkeen lentäessä ympäriinsä. Siinä se. Muuta hauskaa kuvassa ei olekaan, kuin spaghetin kiertorata. Aijaijaijai.... Olisimme odottaneet, että Kaunotar lähtisi tekemään jotain ennennäkemätöntä ja hullun näköistä. Toisaalta voiko näin hienolta cockerspanielilta odottaakaan outouksia? Hmm...


Herttuatar näyttää Kaunottarelle, että vaikka olisi hieno leidi, voi silti vähän irrotella! Herttuattaren kuvassa kaikki on hieman sekopäistä. Kissan ilme on kauhistunut, mutta samalla jotenkin tylsistyneen näköinen, ja koko rotukissan vartalo on todella epäesteettisessä hypyssä. Edes Herttuattaren normaalisti niin tuuhea häntä ei näytä kuvassa omalta itseltään. Kuva sopii siis hyvin viikon aiheeseen, ja toimii todellisena anti-muotikuvana. Kiitos, Herttuatar, irroittelustasi! 


Tämän viikon kuvassaan Bianca näyttää olevan jossain tiloissa... Hiirineito on hämärässä onkalossa, jossa säteilee satunnaisia valonkimalluksia. Hiiren silmät ovat kiinni, hänen suunsa on rennosti öö-asennossa, ja hänen käsistään (etutassuistaan?) voi nähdä rennon aaltoliikkeen. Kuvan kruunaa Biancan "tyylikäs" karvahattu. Kyseessä on onnistunut hulluttelu-kuva!


Attan kuvasarja aiheutti viime viikolla monia eri mielipiteitä, sillä kuvasarjaa äänestettiin sekä parhaaksi että huonoimmaksi kuvaksi. Atta on ollut jo kaksi viikkoa peräjälkeen pudotusuhan alla, joten nyt olisi aika tehdä jotain. Ja Attahan tekee - hän hulluttelee! Kuvaan outoutta tuo Attan silmien erilaisuus: toinen silmä on melkein auki, toinen melkein kiinni. Tämän lisäksi Attan kädet ovat puristuneet tiukasti nyrkkiin ja nousseet ylävartalon korkeudelle. Jotenkin tuomarista näyttää, että Atta yrittää äkistää todella kovasti... Anteeksi tämä mielikuva. Attan kuva on hyvin omituinen ja hullutteleva, mutta toivotaan, ettei hän ole oikeasti liittänyt mielessään kuvaansa mitään kakkahuumoria...


Kengu on ollut kaksi kertaa pudotusuhan alla, mutta viime viikolla hänellä oli koskemattomuus. Saa nähdä, mitä koskemattomuuden häviäminen aiheuttaa Kengulle - onko tiedossa häätö vai nappaako hän taas parhaan kuvan palkinnon? Hulluttelukuvassaan Kengu leikkii ilmiselvästi Indiana Jonesia. Kengun ilme ja asento ovat hyvin epätyypillisiä tälle äidilliselle kengurulle.... mutta ovatko ne tarpeeksi erikoisia? Tietysti Kengu on avautunut paljon normaalista hymy-poseerauksestaan, mutta sanoisin, että tässä kuvassa hän näyttää olevan ovela tai vihainen, mutta ei hullutteleva. Hmm... Ehkä kuvasta hulluttelevan tekee se, että Kengun häntä on kadonnut ihmeellisesti johonkin!


Rusetin kuvasarja joutui viime viikolla pudotusuhan alle. Tämän viikon hulluttelukuvassa Rusetti näyttää olevan ihan puhki-poikki-väsynyt. Viime viikolla Biancan kuvassa raivonnut syksysää on eksynyt nyt Rusetin kuvaan. Kuvassa Rusetti on aivan erinäköinen kuin normaalisti. Kauniista ja jopa pöyhkeilevästä puudelista on muuttunut vesisateen myötä uitettu koira sanan varsinaisessa merkityksessä. Kaikki Rusetissa roikkuu alaspäin, ja hänen sivulle pälyilevä katseensa viimeistelee kuvan. Todella onnistunut hulluttelukuva! Jatka samaan malliin! 


Kapteeni Amelia on joutunut kahtena viikkona pudotusuhan alle. Hulluttelukuvassaan Amelia ei näytä hulluttelevan - hän näyttää pitävän hauskaa! Kapteenin kasvoilla on nauttiva hymy, kun hän liukuu laivansa mastosta roikkuvaa köyttä pitkin kannelle. Tietysti, jos kuvaa verrataan kapteenin aiempiin, hyvin tyylikkäisiin ja virallisiin kuviin, on tässä kuvassa enemmän sitä irrottelua ja elämänjanoa. Joku voi myös pitää Amelian jalkojen mutkaa ja takin liehumista huvittavana... Hmm. Saa nähdä, mitä käy! 

Tässä olivat kilpailijoiden kuvat tällä kertaa. Kuka karvaisista kavereistamme hullutteli mielestäsi parhaiten? Entä kenen kuva oli niin huono, että hänen olisi aika tippua pois kisasta? Muista äänestää omaa inhokkiasi ja suosikkiasi alla olevaan kommentointi-laatikkoon! Ja muistakaa, että koskemattomuus on tällä viikolla Perditalla! Seuraavan kerran Ken on maassa kaunehin? ryntää ruutuihinne marraskuun ensimmäisen viikon keskivaiheilla, joten pysykää kanavalla!

11 kommenttia:

 1. Suosikkini on Nala ja Amelian kuva ei oikein sytyttänyt joten se on huonoin

  VastaaPoista
 2. Kaunottaren kuva on ehdottomasti huonoin! Suosikiksi minullakin nousee Nala.

  VastaaPoista
 3. paras kuva on nalalla. perditalla huonoin ja tylsin kuva

  VastaaPoista
 4. Atalla on mielestäni huonoin kuva ja Nalalla paras

  VastaaPoista
 5. Atan kuva viehättää vähiten, tuntuu todella väkisin väännetyltä.

  Onnistunein on Nalalla, leijonamainen hurjuus tulee hyvin Jylhämaan kuningattarelta esiin.

  VastaaPoista
 6. Paras kuva on Nalalla! =) Minusta huonoin on Kengulla. Ei sytytä vieläkään...

  VastaaPoista
 7. Saara Kengujen maassa30. lokakuuta 2014 klo 23.37

  Paras kuva Biancalla, joka osaa olla hullu (.. aineissa..) kauniilla tavalla. Huonoin kuva on Kengulla - liian turvallista ja tylsää!

  VastaaPoista
 8. Nalalle parhaan kuvan ääni, Amelia taas ulos!

  VastaaPoista
 9. Rusetilla paras kuva!

  VastaaPoista
 10. Atta saa tiputusäänen täältä. Nala on sen verran hurja, ettei uskalla äänestää huonoimmaksi tai edes parhaaksi. Herttuatarta siis parhaaksi päädyn kehumaan.

  VastaaPoista
 11. Äänestysaika on nyt päättynyt.

  VastaaPoista